inşallah canım gezdirceksen gelirim inan kiHer zaman beklerim canım cidden :)
Günaydııııınn güzelleeeer. Nasılsınızzz. Güzel bir gün diliyorum sizlereeee
çok şükür canımmm bende iyiyimmm.Ben iyiyim, sen nasılsın :)
Gunaydıııınnn gelincik :) saanada güzel br gün diliyoruzzGünaydııııınn güzelleeeer. Nasılsınızzz. Güzel bir gün diliyorum sizlereeee
Cok güzeller. Bende kurabıye yaptım aynısından ısımlerımızı yazdık ve yuzuk şeklide yaptık göz güzel olmustuKızlar selam herkese 2 saattir ne yapıyorum biliyor musunuzzzzzz...................... Hediye olarak dağıtacağım şeker hamurlu krabiyelerimiiiiiiiiikızlar nişana ait hazırlıkları kurabiyeyle başlatmış bulunmaktayım nişan çanları çalıyyooooorrrrrrrrr cidden uzun sürüyor daha işlemlerin yarısını bitirebildim ama resim eklemek istedim size buyrun hacılar
Eki Görüntüle 1349153 Eki Görüntüle 1349154
Bu arada göründüğünden daha acemice oldu ama aile alışkın değil bunlara her türlü beğeneceklerine eminimSüslemeler tam bitince son halini dse yüklerim inşallah
ben gelirim bilecik yakın
Günaydın kızlar :)
Günaydın hatunlarrr
Günaydııııınn güzelleeeer. Nasılsınızzz. Güzel bir gün
diliyorum sizlereeee
Beklerim canımm
Günaydın canımm
Günaydın canımmm
Günaydın canımm ben iyiyim sağol sen nasılsın?
MarvelousZ Günaydın canım
Kızlar herkese günaydıııınnnnnnnnnnn bugün hava ne güzeell
Günaydın kuzu, damat bohçası bakıyorum yahu ne çok detay var
Çok şükür kuzum iyiyim işte çalışıyoruz. Sınavlar var kurumda ünvan değişikliği sınavı var ona hazırlanıyorum ayrıca dgs ye hazırlanıyorum öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte :dBeklerim canımm
Günaydın canımm
Günaydın canımmm
Günaydın canımm ben iyiyim sağol sen nasılsın?
MarvelousZ Günaydın canım
Kızlar herkese günaydıııınnnnnnnnnnn bugün hava ne güzeell
Çok şükür kuzum iyiyim işte çalışıyoruz. Sınavlar var kurumda ünvan değişikliği sınavı var ona hazırlanıyorum ayrıca dgs ye hazırlanıyorum öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte :d
sağol canım benimmAnladım canım Allah kolaylık versin inşallah
Günaydın canım benim , ne detay var Allah aşkınaa :)
Ayyy var vallahi, renk olarak karar bile veremedim..Hediyeliklerde kullanıcam tüllere bile karar veremedim, gerisini sen düşün :)
Çok şekerler maşallah canım eline sağlık :)Kızlar selam herkese 2 saattir ne yapıyorum biliyor musunuzzzzzz...................... Hediye olarak dağıtacağım şeker hamurlu krabiyelerimiiiiiiiiikızlar nişana ait hazırlıkları kurabiyeyle başlatmış bulunmaktayım nişan çanları çalıyyooooorrrrrrrrr cidden uzun sürüyor daha işlemlerin yarısını bitirebildim ama resim eklemek istedim size buyrun hacılar
Eki Görüntüle 1349153 Eki Görüntüle 1349154
Bu arada göründüğünden daha acemice oldu ama aile alışkın değil bunlara her türlü beğeneceklerine eminimSüslemeler tam bitince son halini dse yüklerim inşallah
bimax sitesine bi bak istersen canımAyyy var vallahi, renk olarak karar bile veremedim..Hediyeliklerde kullanıcam tüllere bile karar veremedim, gerisini sen düşün :)
Günaydın kızlar :)
Günaydın hatunlarrr
Günaydııııınn güzelleeeer. Nasılsınızzz. Güzel bir gün diliyorum sizlereeee
Gunaydıııınnn gelincik :) saanada güzel br gün diliyoruzz
Günaydınnnn güzel musmutlu bi gün olsun inşallah :)
Öncelikle neyin rengine karar veremedin? Hediyelik olarak ne düşünüyosun? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?