2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gelincikler size 100 puanlık uzman sorusu :)

Otelin kapalı salonunda mı düğün yapmak istersiniz?

Yada kır düğünü ve deniz kenarında mı?
aslında ben kır düğünü istiyorum ama ya çok sıcak olursa ya yağmur yağarsa bi aksilik olursa diye aklımda deli sorular..
otel düğününüde sevgilim çok istiyor aradayız nolcak bilmiyorum :)

Doğru diyorsun, tül kullanıp , kurdela en sonda alınabilir..Ona göre uygun olabilir..Sen nişanda ne dağatacaksın ki?
ben nişanda mantar tıpalı şişelerde gül suyu ve butik sabun dağıtcam canım bunlar hazır :)
isteme günüde bunlardan yaptırcam canım içinde ya kahve yada bonibon olucak... 2 lira taneside 25 tane filan yaptırsam isteme günü yeter diye düşünüyorum :)

Yihuuuu Neden böyle bir soru sordun canım benimm :)

Yok canım ben severim sütü , soğuk ve şekerli içerim.. :)

Aaa tühhh ben çok severim tahin&pekmezi :)

Heh iyi bari seven biri daha varmış :) Bende soğuk ve şekersiz severim canm :) Bu sevmem içmem diyenleri hamile kaldıklarında görücem ben :)

O zaman içerim diye düşünüyorum :)
İçmelisiniz zaten..Doğrumu biliyorum bilmiyorum ama şöyle bişey duymuştum hamilelikte benım cevremdekılerın hep diş agrısı olmştu bellı aylarda bebek kalsıyumu dişten alıyomuş annenın vucudu yetersız kaldıgında sanırm byle bişey duymustum ben :)

Çok hoşlar bak bu bonibon yada renkli drajeye daha sıcak baktm şimdi :) Ben butik sabun yaptırmıcam sanırım 3,5 tl diye biliyorum adedini :) Kişi sayısı da 60 olursa batarım :)

Evet canım bende çok duydum öyle olduğunu söylüyorlar..ben küçükken çok içermişim bıktım heralde o yüzden şimdi içemiyorum :)

Çok hoşlar bak bu bonibon yada renkli drajeye daha sıcak baktm şimdi :) Ben butik sabun yaptırmıcam sanırım 3,5 tl diye biliyorum adedini :) Kişi sayısı da 60 olursa batarım :)
renkli renkli çok tatlı duruyolar ya :) ben 50 adet sabunu 75 e yaptırmıştım canım :)
kavanozlarda bitmiş hali 25 tanesi 50 liraya denk geliyor :)

Canım hoşgeldin, naber nasılsın?
Canimmm iyiym sen nasilsinn ?
@tubb ve @math alıntı yapmıştım görmediniz mi canlar
Gozumden kacmis galiba canimm ne demistin ki ?
Gelincikler size 100 puanlık uzman sorusu :)

Otelin kapalı salonunda mı düğün yapmak istersiniz?

Yada kır düğünü ve deniz kenarında mı?
Ben kir dugunu isterim canim. Ama riski ve coookk onceden ayarlaman gerekiyor

Çok güzelmiş bunlar denicem kesin :) nerde dagıtırım bilemedim ama

Yihuuuu Neden böyle bir soru sordun canım benimm :)

Yok canım ben severim sütü , soğuk ve şekerli içerim.. :)

Aaa tühhh ben çok severim tahin&pekmezi :)
Bu harnup pekmeziydi ya. Kan tahlilimde kansızlık çıktı. Uyku halim ve baş dönmem ondanmış o yüzden almıştım ama kırıldı. Neyse odunum yontulmaya başladı da hadi gidip pekmez alalım dedi:))
Canım ben hazır satılan yoğurt ve sütü yiyemiyorum ama kayınvalidemin ineği var ondan alırsam o sütü kaynamış bi şekilde balla karıştırıp içebilirim:))

Bu harnup pekmeziydi ya. Kan tahlilimde kansızlık çıktı. Uyku halim ve baş dönmem ondanmış o yüzden almıştım ama kırıldı. Neyse odunum yontulmaya başladı da hadi gidip pekmez alalım dedi:))

Ohh ne güzeel :) gidin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…