Son posta geceliklerüm geldi evden çıkarken çok merak ediyorum hemen gidip bakacam:)Ohh ne güzeel :) gidin bakalım
ayyy bende merak ettimSon posta geceliklerüm geldi evden çıkarken çok merak ediyorum hemen gidip bakacam:)
Son posta geceliklerüm geldi evden çıkarken çok merak ediyorum hemen gidip bakacam:)
Resimlerini paylaşmıştım canım :)) bunlar işte:)ayyy bende merak ettim
Tamm ama zaten netteki resimlerini koydum:)Ayyy ayy ne güzellll eve gidince hemen bak resmini koy
Nikahta olurmu diye aklımdan geçirmiştim ama bilememiştim canımkınada nikahta olabilir canım :)
Tamm ama zaten netteki resimlerini koydum:)
Moru çok güzel olmuş canım
kapı süsü için bunu düşünüyorum nasıl kızlar :)
Sağol canım evde her yer gecelik oldu yaCanım güzeller çok özellikle 3.sünü beğendim :) :)
Sağol canım evde her yer gecelik oldu yahepsini yıkayıp balayı valizimize koyacam:)
olur kuzum hemde çok güzel olur :)Nikahta olurmu diye aklımdan geçirmiştim ama bilememiştim canım
kendim yapıcam mor yada pembe :)Moru çok güzel olmuş canım
Canım malzemesi ne ki bunun sen ne kullanıcaksın yada cok seviyorum böyle el işlerini :)olur kuzum hemde çok güzel olur :)
kendim yapıcam mor yada pembe :)
Yok canım ben onalrı dolabımın derinliklerinde saklıyorum:)Eee olucak tabii en önemlisi gecelikler çamaşırlar :) :) Sevdiceğinde görüyo dimi canım bunları :)
Yok canım ben onalrı dolabımın derinliklerinde saklıyorum:)
Benimki de der ondan saklıyorum zaten :)Hımm anladım canım benimki görse giyde göreyim der de ondan dedim
ben mukavva karton boncuk kurdele kullanıcam canımCanım malzemesi ne ki bunun sen ne kullanıcaksın yada cok seviyorum böyle el işlerini :)
Hımm anladım canım aslında mukavva üstünü karton yerine saten kumaşlada kaplanabilir çok şık olur daha puf da dururben mukavva karton boncuk kurdele kullanıcam canım
mukavvayı kartonla kaplıycam üstüne boncukları yapıştırcam kurdeleden gül yapıcam bi köşeye :)
renkli renkli çok tatlı duruyolar ya :) ben 50 adet sabunu 75 e yaptırmıştım canım :)
kavanozlarda bitmiş hali 25 tanesi 50 liraya denk geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?