- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
demetin sabunları canım facede sayfası var...Nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim :) Eğer öyleyse çok ucuz :) Kavanozlarda çok iyi fiyat olarak :)
evet canım öylede olabilir aslında bide bu var buda hoşuma gidiyor aslında ama o çiçekler yerine ne kullanılabilir bilmiyorum :)Hımm anladım canım aslında mukavva üstünü karton yerine saten kumaşlada kaplanabilir çok şık olur daha puf da dururyapınca resim at valla merak ettim
Çiçekler kaba biraz evet belki yine mukavvadadan kesip harfleri üzerlerini kumas yapıp yne ufak süsler yapılır üstüne hoş olur kuzumevet canım öylede olabilir aslında bide bu var buda hoşuma gidiyor aslında ama o çiçekler yerine ne kullanılabilir bilmiyorum :)
Eki Görüntüle 1350209
düz mukavvayı kumaşla kaplayabilirim ama harf şeklinde kesince kaplayamam sanırım :) ama böyle simli kartonlar olur belki :)Çiçekler kaba biraz evet belki yine mukavvadadan kesip harfleri üzerlerini kumas yapıp yne ufak süsler yapılır üstüne hoş olur kuzumAy ben hiç böyle bişey yapamadım yaa bizimkiler çok değişik de
Evet bunlarda çok güzelmiş canımm :) oo sende çok şey var valladüz mukavvayı kumaşla kaplayabilirim ama harf şeklinde kesince kaplayamam sanırım :) ama böyle simli kartonlar olur belki :)
detaylar böyle işte o kadar çok şey var ki aslında aklımda :)Evet bunlarda çok güzelmiş canımm :) oo sende çok şey var vallaÇok zevkli olur
Canimmm iyiym sen nasilsinn ?
Gozumden kacmis galiba canimm ne demistin ki ?
Ben kir dugunu isterim canim. Ama riski ve coookk onceden ayarlaman gerekiyor
Güzel şeyler bence :)detaylar böyle işte o kadar çok şey var ki aslında aklımda :)
bende kır düğünü istiyorum ama bi o kadarda çekiniyorum :)İyiyim canım..kır düğününde risk var maalesef bende o yüzden çekiniyorum , İnşallah istediğimiz gibi olur
kesinlikle herkes şaşırcak eminim :)Güzel şeyler bence :)
Kıızz bi de tanga göndermişler hediye:))
Kıızz bi de tanga göndermişler hediye:))
Ben de iyiym canim. İnsallah gonlunuze gore olr :)İyiyim canım..kır düğününde risk var maalesef bende o yüzden çekiniyorum , İnşallah istediğimiz gibi olur
Ayy ara hemen tabi kuzumSevdiceğimi arıyımm barii
evet canım işte yinede insan heves ediyor arkadaşlarda galan o günden bir hatıra kalsın dieCanım sen zaten nişanı dışarda yapıcaksın, o stresin içine birde hediyeliklerle uğraşmamak emin ol en mantıklısı ki zaten o kadar kişiye nişanda dağıtmak sıkıntı ve masraflı olur.Ben evde yapıcam diye yapayım diyorum, ama belli olmaz belki ben bile beceremeyip rezil olabilirim :)
bende kır düğünü istiyorum ama bi o kadarda çekiniyorum :)
Ben de iyiym canim. İnsallah gonlunuze gore olr :)
Ayy ara hemen tabi kuzum
ayy ne biliyim ya yağmur yağarsa kartepe greenpark otel yada emex otel var aklımızda iyice araştırmak lazım aslında :)Yazın ortasında sıkıntı olmicagını düşünerek ben tuttum valla ama
Siyah dantelli:) bayıldım valla:)Uhuuuuuuayyy nasıll eheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?