- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
güle güle kullan canım aldıklarını rengide çok tatlı :)Selam kızlar ben geldim. Bugün A101 e uğradım servis kaşığı takımı vardı 2li cupcakeli, onlardan aldım, pasta bıçağı ve spatulası bitmişti ama alamadım. Bir de tupperware siparişime şunu da ekledim. Mikser kullanırken çok rahat oluyor bu, etrafa sıçramıyor. Yoğurt da güzel oluyor bunda, e tabi beni en çok etkileyen rengi oldu.
Eki Görüntüle 1350337
Bencede canımm :)kesinlikle herkes şaşırcak eminim :)
Temmuz Ağustosta yağmaz sanırım :)ayy ne biliyim ya yağmur yağarsa kartepe greenpark otel yada emex otel var aklımızda iyice araştırmak lazım aslında :)
Güle güle kullan canım bende çıkınca gidicem hemen A101 e :)Selam kızlar ben geldim. Bugün A101 e uğradım servis kaşığı takımı vardı 2li cupcakeli, onlardan aldım, pasta bıçağı ve spatulası bitmişti ama alamadım. Bir de tupperware siparişime şunu da ekledim. Mikser kullanırken çok rahat oluyor bu, etrafa sıçramıyor. Yoğurt da güzel oluyor bunda, e tabi beni en çok etkileyen rengi oldu.
Eki Görüntüle 1350337
ayy bu temmuzda nasıl yağmur yagdı yaa valla cesaret edemiyorumTemmuz Ağustosta yağmaz sanırım :)
Tupperware hastalık gibi,bende başladım durduramıyorum dikkatSelam kızlar ben geldim. Bugün A101 e uğradım servis kaşığı takımı vardı 2li cupcakeli, onlardan aldım, pasta bıçağı ve spatulası bitmişti ama alamadım. Bir de tupperware siparişime şunu da ekledim. Mikser kullanırken çok rahat oluyor bu, etrafa sıçramıyor. Yoğurt da güzel oluyor bunda, e tabi beni en çok etkileyen rengi oldu.
Eki Görüntüle 1350337
Teşekkür ederim canım..güle güle kullan canım aldıklarını rengide çok tatlı :)
Koş bence çıkınca, valla bişi bırakmamışlar ya..Güle güle kullan canım bende çıkınca gidicem hemen A101 e :)
Teşekkür ederim canımcım, aynen ya renkleri çok cezbediyor beniTupperware hastalık gibi,bende başladım durduramıyorum dikkatGüle güle kullan canım :)
A 101 e gidemedim bugün,aklımdaydı valla unuttum.. Netten bakayım neler gelmiş,one göre çıkarım belki ne kaldıysa artık :)
ayy bu temmuzda nasıl yağmur yagdı yaa valla cesaret edemiyorum
haberlere çıkarım düğünü sele teslim olan gelinin hazin sonu akıl hastanesinde bitti
Evet ya sinir oluyorum bazen hiç bişe kalmıyooTeşekkür ederim canım..
Koş bence çıkınca, valla bişi bırakmamışlar ya..
Varmış ama kalmamıştı ben gittiğimde.. Olsa alırdım ben de.. :/Evet ya sinir oluyorum bazen hiç bişe kalmıyooBardak altlıkları varmıydı canım
Bakalım bizimkinde varmı çok istiyodum bendeVarmış ama kalmamıştı ben gittiğimde.. Olsa alırdım ben de.. :/
İyi gidiyodu canım nolduki :) Ben tam gaz devam :) pantolonlarım belimden düştükce yemiyesim geliyoKızlar ben arkadaşlara gidiyorum :) az önce tartıda gördüğüm rakamlardan sonra hiç bişe yemicem :)
Kızlar ben arkadaşlara gidiyorum :) az önce tartıda gördüğüm rakamlardan sonra hiç bişe yemicem :)
Canım su içmeyi bıraktım yarından itibaren tekrar yemicem :)İyi gidiyodu canım nolduki :) Ben tam gaz devam :) pantolonlarım belimden düştükce yemiyesim geliyo
Parmak boyası kırtasiyelerde olur canım:)
ayy kızlar gidip gelip bunlar karşıma çıkıyo... bu parmak boyasıyla olur mu ki
Ayy onlardanda sıkıldım yaaBencede yeme sana galeteler yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?