bende adın nil sevgilin ersin sandımKullanıcı adım ismimin tersı olcktı nısanlımn soyadını kattm bıde karman corman oldu smdıde adım nil gibi duruyo alakası yok aslnda:d
Bak canım güzel şeyler bulursuz 2 tane daha kestırdm gozume bıarada onları almaya gtcem:) Geliyomusun buraya bılıyomusun eskısehırı varmı akrabalarn falan?sağolasın canım gelirsem bi bakayım
eda bence ve 6. hissime gvenirimO üçlüden biri ama daha da zorlamayalım
Ay yok sacma oldu bu kullanıcı adıbende adın nil sevgilin ersin sandım
Ece diyesim geldi şimdi üçünden biri diynce
bence gül
eda bence ve 6. hissime gvenirim
Acaba kimmmEvet kızlar içinizden biri doğru bildi
her kafadan bi ses çıkıyo dedikleri tam şu an heraldeEvet kızlar içinizden biri doğru bildi
Acaba kimmm
her kafadan bi ses çıkıyo dedikleri tam şu an heralde
2 aydır gelmedim canım kimse yok ama ünide afyondan gelip gezip gidiyorduk geçen yılda bilecik yakın olunca gidiyordm los amigos var barlar sokağında orda kahvaltı yapıyorm 2 eyll hamam yol doktorlarlar espark filan biliyormBak canım güzel şeyler bulursuz 2 tane daha kestırdm gozume bıarada onları almaya gtcem:) Geliyomusun buraya bılıyomusun eskısehırı varmı akrabalarn falan?
duz mantık düşünmüşüm bendeAy yok sacma oldu bu kullanıcı adıNişanlımın soyadı ona benzer bısey bende adımın tersını yapcktm karıstı gıttı
E ne kalmış bılıyosun cok yerı işte2 aydır gelmedim canım kimse yok ama ünide afyondan gelip gezip gidiyorduk geçen yılda bilecik yakın olunca gidiyordm los amigos var barlar sokağında orda kahvaltı yapıyorm 2 eyll hamam yol doktorlarlar espark filan biliyorm
gelsem kaybolmam yaniE ne kalmış bılıyosun cok yerı işte
Bekliyoruzzkızlar size ganimelerimi yükleyeyim mitıkka nın uzmanlık alanı gerçi
Canım hepsi sadece bir sayfaya yönlendiriyor.
Nolcak bu camasır manyaklıgımızCanım hepsi sadece bir sayfaya yönlendiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?