2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bana iç giyim/pijama siteleri önerir misiniz?

Valla burda sana tavsiye edebilecek kimse oldugunu sanmiyorum canim prof.sensin

yapma bana bunu sanırım 12 takım pijamam olmş yapma dayanamıyom alıyom bıdaha

Ya benim 2tane daha

Pijama degil de ic giyim adina bisey almamisim. Bunu halletmem lazim. Gelecek ay bu konuya el aticam.

Kizlar bir de ben bi bavul yapmayi dusunuyorum, simdi kis sezonu bitiminde sezon sonunu degerlendiricem, kazak mont etek gomlek elbise ne bulursam alicam kullanmicam, bi bavula doldurucam. Ben ekimde falan evlenicem, belki elimde param olur olmaz o zaman tedarikli evleneyim dedim. Kullanmadigim kiyafetlerimi de hep ayirip yardim yerlerine verdim, boyle boyle gardrobumu bastan asagi yenilicem. Tabi bunlara ic camasirlari hatta corap bile dahil

[QUOTE="Precious, post: 38541609, member: 203210" bu indirim, ozdilek magazasinda mi hepsi?

Merhaba:) hangi model aldin bide ne kadara almistin canim bende karacadan dusunuyorum henuz almadim[/QUOTE]
Ozdilekteyim diye sitesi var oraya uyeyim oradan gelmis mail sanirim siteden

Ahhh canımm bitirmişsin işlerii neyse yarın dinlenirsin

Çok güzell güle güle kullan canım :) bordolu takımı çok beğendim fiyatı nedir acaba ??

Bunlarda çok güzeller canım güle güle giy :) Jartiyerli takımı çok beğendim onunda fiyatını öğrenebilir miyim acaba?En sondaki lacivert südyende çok güzel rengine bayıldım :)

Ne güzel canımm valla çok iyi yapmışsın böyle düşünmekle

Napıyosun kuzum markafonide sevim pijamanın indirimi var ama kalıtesını bılemedım Bağımlılık yaptı senın yuzunden
Napiim, erkek arkadaşımla mesajlaşıyoruz, bir yandan da foruma bakıyorum. Sevim hiç almadım canım ama iyi marka diye biliyorum.

Ohh işi yapmışsın kuzum hepsi bi arada cıkıverımıs aradan :) Uzat ayaklarını keyıf yap dnlen smdı :) E olcak o kadar bütün evi dip bucak temizledim diyon agrır tabı gecer dınlenınce merak etme :)
Sağol kuzum artık gitmeden önce temizlerim evimi :)
kız nişanlın geldydi nasıl gidiyo evlilik provası
Şimdilik iyi ya tabi çoraplarını ortada bırakmasa sigara izmaritlerini çöpe dökse daha iyi olacak:)

Kızlar yağmurlu bir İstanbul gününden herkese günaydııınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…