fıstığım gnaydınAhhh canımm bitirmişsin işlerii neyse yarın dinlenirsin
Çok güzell güle güle kullan canım :) bordolu takımı çok beğendim fiyatı nedir acaba ??
Bunlarda çok güzeller canım güle güle giy :) Jartiyerli takımı çok beğendim onunda fiyatını öğrenebilir miyim acaba?En sondaki lacivert südyende çok güzel rengine bayıldım :)
Ne güzel canımm valla çok iyi yapmışsın böyle düşünmekle
fıstığım gnaydınbordo olan 17 etiket var canım 8.5 a aldım Jartiyerli takım orkide marka 38 dedi 19 a aldım en sondaki de saks mavisi f.k marka benim gnlk kllandğım bi marka 7.5 oda dadlım
evliliğin acı gerçekleri her gelin tadacakSağol kuzum artık gitmeden önce temizlerim evimi :)
Şimdilik iyi ya tabi çoraplarını ortada bırakmasa sigara izmaritlerini çöpe dökse daha iyi olacak:)
% 50 indirim bulunca aldım yoksa bu kadar almazdım da iyi aradan çıktı canım göndereyim sana daGünaydın canım çok beğendim de sorayım dedimm :) teşekkürler
Canım sevim aldım ben trendyoldan geldi kalitesi güzel ben beğendim :)Napıyosun kuzum markafonide sevim pijamanın indirimi var ama kalıtesını bılemedımBağımlılık yaptı senın yuzunden
Bende dırdıra başladım amaevliliğin acı gerçekleri her gelin tadacak
Günaydın kızlar uyuyayım die saat 3e kadar oturdum yine bu saatte uyandım ya off
Günaydın canımmm
Aman canim dikkat et hasta olmaGünydın canım
O benden önce uyanır kiiGünaydın canımm kız uyusana sevdiceğinle koyun koyuna aaaaa aa
Günaydın yavru pandam, servisi sivri zekalı arkadaş yüzünden kaçırdım..Sıçana döndüm, donuyorum
O benden önce uyanır kiibugün o da 9da uyandı normalde 7de uyanır:)
ayyy bilmiyorum kiHatun sen neden onlıne gozukmuyosun hıc ızlıyo olmam lazım benım senı ama gozukmuyosn merak ettım
aynı şeyi bende düşündüm canım önce çamaşırları ev giyimini filan alıcam... sonra kendime alışverişe başlıycam :)Kizlar bir de ben bi bavul yapmayi dusunuyorum, simdi kis sezonu bitiminde sezon sonunu degerlendiricem, kazak mont etek gomlek elbise ne bulursam alicam kullanmicam, bi bavula doldurucam. Ben ekimde falan evlenicem, belki elimde param olur olmaz o zaman tedarikli evleneyim dedim. Kullanmadigim kiyafetlerimi de hep ayirip yardim yerlerine verdim, boyle boyle gardrobumu bastan asagi yenilicem. Tabi bunlara ic camasirlari hatta corap bile dahil
ee o öyle yaparsa bizde böyle yaparızBende dırdıra başladım ama
günaydın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?