- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
günaydınn ayyy ne güzeldir şimdi o bebiş :)günaydın hepinize bugün sevdiceğimin ablasının yeni doğmuş bebişini görmeye gidiyorum heyecanlandım şimdi ilk defa evine gitcem
Aman canim dikkat et hasta olma
Günaydın canım :)
Aaaa dikkat etseydin canım çok yağmur var havada soğuk hay AllahAyaklarını sıcak tut ya üşüme ...
Hımm valla ben olsam uyumam da uyutmam da
kaç tane hazırlıycaksın canım :)Rüyamda bile eminönüne gidiyordum yahu :) Dün şişelere koyacağım kolonyaları aldım..Hem gülsuyu aldım hemde zeytin kolonyası aldım :)
Onu bilemiyorum iştee nasıl taşıncan sonra gız
fotolarını gördüm daha çoktatlı çok masum içim gitti insanın evlenip hemen bebek yapası geliyoogünaydınn ayyy ne güzeldir şimdi o bebiş :)
valla 1 yıl kimse bana bebek lafı etmesinfotolarını gördüm daha çoktatlı çok masum içim gitti insanın evlenip hemen bebek yapası geliyoo
nedeeen kız :) zaten bencede 1 2 sene olmamalı da :)valla 1 yıl kimse bana bebek lafı etmesin
en az bir yıl kendimize baksak yeter canım biraz evliliğin tadını çıkarıyımnedeeen kız :) zaten bencede 1 2 sene olmamalı da :)
bende öyle düşünenlerdenim canım ama yinede diyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olsun çünkü çocuk özlemi çkeitrmesin kimseye rabbim o çok zor bişeydir sanırımen az bir yıl kendimize baksak yeter canım biraz evliliğin tadını çıkarıyım
orası öyle tabi canım bir yıl sonrada inşallah çok bekletmeden gelir :)bende öyle düşünenlerdenim canım ama yinede diyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olsun çünkü çocuk özlemi çkeitrmesin kimseye rabbim o çok zor bişeydir sanırım
Oda uyutmuyo zaten hemen uyandırıyo benide :)Günaydın canım :)
Aaaa dikkat etseydin canım çok yağmur var havada soğuk hay AllahAyaklarını sıcak tut ya üşüme ...
Hımm valla ben olsam uyumam da uyutmam da
Ama yinede çok güzel bişe:)ee o öyle yaparsa bizde böyle yaparız
günaydın hepinize bugün sevdiceğimin ablasının yeni doğmuş bebişini görmeye gidiyorum heyecanlandım şimdi ilk defa evine gitcem
Katil olacaktım ya o derece sinirlendim..Fena yağıyordu sabah,işe bir geldim, saçlar duştan çıkmış gibi :) Pantalon ıslak, düşün daha yeni kurudum :)
Rüyamda bile eminönüne gidiyordum yahu :) Dün şişelere koyacağım kolonyaları aldım..Hem gülsuyu aldım hemde zeytin kolonyası aldım :)
Oda uyutmuyo zaten hemen uyandırıyo benide :)
Kızlar annem bi tanede tek kişilik yorgan yaptırmış ona nevresim takımı alacam :)
Caım trendyoldan ayrı kampanyalardan ürün alınca birleştiriyor mu yoksa ayrı mı yolluyorlar?Canım sevim aldım ben trendyoldan geldi kalitesi güzel ben beğendim :)
Canım net bilmiyorum ama ayrı yolluyo olabilirlerCaım trendyoldan ayrı kampanyalardan ürün alınca birleştiriyor mu yoksa ayrı mı yolluyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?