2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın canım :)

Aaaa dikkat etseydin canım çok yağmur var havada soğuk hay Allah Ayaklarını sıcak tut ya üşüme ...

Hımm valla ben olsam uyumam da uyutmam da

Katil olacaktım ya o derece sinirlendim ..Fena yağıyordu sabah,işe bir geldim, saçlar duştan çıkmış gibi :) Pantalon ıslak, düşün daha yeni kurudum :)

Günaydın canım :)

Aaaa dikkat etseydin canım çok yağmur var havada soğuk hay Allah Ayaklarını sıcak tut ya üşüme ...

Hımm valla ben olsam uyumam da uyutmam da
Oda uyutmuyo zaten hemen uyandırıyo benide :)

Kızlar annem bi tanede tek kişilik yorgan yaptırmış ona nevresim takımı alacam :)

günaydın hepinize bugün sevdiceğimin ablasının yeni doğmuş bebişini görmeye gidiyorum heyecanlandım şimdi ilk defa evine gitcem

Günaydın canım ayyy ne güzell Allah analı babalı büyütsün süt kokuyodur o şimdii benim yerimede öp :) İlkler güzeldir git tabii
Katil olacaktım ya o derece sinirlendim ..Fena yağıyordu sabah,işe bir geldim, saçlar duştan çıkmış gibi :) Pantalon ıslak, düşün daha yeni kurudum :)

Aman canımm hasta olmada Allah korusun :)

Rüyamda bile eminönüne gidiyordum yahu :) Dün şişelere koyacağım kolonyaları aldım..Hem gülsuyu aldım hemde zeytin kolonyası aldım :)

Ohh oh maşallah vaktim yok diyosun napıcam diyosun ama herşeyide yapıyosun canım

Oda uyutmuyo zaten hemen uyandırıyo benide :)

Uyandırsın tabii uyulucak zaman var uyulmucak zaman var

Kızlar annem bi tanede tek kişilik yorgan yaptırmış ona nevresim takımı alacam :)

Maşallah maşallah paran kaldı mı bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…