2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aslında sizinki iyi birbirinizi dengeliyorsunuz. Biz ikimiz de uyuzuz nolcak bilmem

kahvaltı takımı çaydanlıklı istiyorum kızlar uygun fiyatlı hangisini önerirsiniz siz hangilerini aldınız kii çok kararsızım bu ay almak istiyorum karar verebilirsem

çaydanlığı korkmaz aldım canım ama kahvaltı takımının ünlü bi markası yok begendim aldım 150 liraydı :)
Aslında sizinki iyi birbirinizi dengeliyorsunuz. Biz ikimiz de uyuzuz nolcak bilmem
mutlu mesut yaşayalımda

çaydanlığı korkmaz aldım canım ama kahvaltı takımının ünlü bi markası yok begendim aldım 150 liraydı :)

mutlu mesut yaşayalımda
yani çaydanlığı yokmu takımının canım ben porsleen çaydnalığı olursa daha kullanışlı olur diye düşündüm de çok pahalı 400lerde

ben mobilyalarımı country tazda istiyorum :) kırık beyaz renkli objeler filan ayy yine heveslendim :)

günaydın kuzucum önemli bişey değildir inşallah
Günaydın canım.. Hayırdır noldu anlatmak istermisin?
Önemli bişe değildi. Dün kırılmıştım bugün gönlümü aldı geçti :)
ya 1ay kaldı davetiye yok. Biz diyoruz internetten yaptıralım diye. Babası diyo yok burdan yaptırcam diyo. Gidip bakmıyolarda sinir oldum. Zaten siteleri falan yoksa ben nasıl beğencem bilmiyorum. Ya da onlara bırakcam. Çok sinir oluyorum ya.

verin kuzum netten siparişi fiyatı uygun davetiyelerde var bi yandan başlarsınız dağıtmaya yoksa geç kalcaksınız
Kızlar merhaba herkese, nişanlı görl olarak foruma teşrif etmiş bulunmaktayımmmmm...... cümleten nasılsınız? Ben bomba gibiyim inşallah sizde öylesinizdir
hoşgeldinn
ayyy detay istiyorum herşeyi istiyorum nasıl oldu

verin kuzum netten siparişi fiyatı uygun davetiyelerde var bi yandan başlarsınız dağıtmaya yoksa geç kalcaksınız

hoşgeldinn
Diyoruz ama anlatamıyoruz. Bide gidip sormuyolarda. Biz gidince halledemeyiz diyoz anlamıyolar. Sabah sabah bide ona gerildim. Zaten bi çok yerde internetten sipariş veriyo.

Diyoruz ama anlatamıyoruz. Bide gidip sormuyolarda. Biz gidince halledemeyiz diyoz anlamıyolar. Sabah sabah bide ona gerildim. Zaten bi çok yerde internetten sipariş veriyo.
bu konuda kendi bildiğinizi yapın bence canmım nişanlına söyle başının etini ye ki anlasın :)

bu konuda kendi bildiğinizi yapın bence canmım nişanlına söyle başının etini ye ki anlasın :)
Zaten o bakıyo şimdi davetiyelere ben dedim ki sürekli bakıyorum bişe çıkıyo olmuyo dedim. O yüzden onlar bakana kadar ben bakmıcam dedim:)

Canım nişan nasıldı hemen anlat:))

hoşgeldinn
Ay Allah'a bin şükür hiçbir aksilik çıkmadı süperdi herşeyyyyyyyyyy başlıyorum. Saat 4te kuzenimle kuaföre gittik ben manikürle maklyaj yaptırdım makyajımı tam nasıl istediğimi anlattım kızda sağolsun anladı o kadar doğal ve güzel olmuştu ki makyajım her zaman yaptığımdan bi tık daha koyuydu süperdi çok şükür yaaa en korktuğum konu buydu sonra mekana geçtik teyzem ve kızları dışında kimse yokttu onlarda merdiveni sandalyeleri süslüyorlardı falan onlara biraz yardım ettim ve üst kata çıktım giyineceğim yere giyindim belki 1-1,5 saat yalnız başıma herkesin gelmesini bekledim aşağıda iş yapıyorlar benim yanıma da kimse çıkamıyor falan ara ara bikaç kez yoklamaya geldiler o kadar Allahımmm unutuldum yukarda neyse heyecanımı da tarif edeyim midem boğazımdan çıkacak gibiydi bekleyiş sırasında. Hatta plan yapıyordum midem bulanıp kusacak olursam (çok afedersiniz) nereye gidebilirim lavabo nerde falan o derece heyecanlıydım. Sonra tabi çoookkk uzun süre yalnız kalıp beklemekten sıkılmaya başlayınca heyecanda yavaş yavaş azaldı çook şükür resmen baya heyecanım azalınca sevdiceğim yanıma geldi. Kuzenim (kendisi fotoğrafçıdır tabi amatör ama kursa falan gitti neyse ) geldi ikimizin fotosunu çekti sonra bizi videoya alarak aşağı indik tabi alkışlarla bi baktık herkesin elinde telefon belki 20 kişi videoya aldı bizi yüzüklerin takılacağı yere geçtik belki 10 dakika boş boş bekledik yüzükler takılana kadar ama herkesin işine geldi millet süzdü bizi kameraya aldılar foto falan sonra sevdiceğimin dedesi ile bizim bi yakınımız geldi ikimize de onlar yüzükleri taktılar benim yakınım konuşma yaptı dedemiz de çok güzel dua yaptırdı. kurdela kesildi falan sonra takılar başladı foto faslı falan aile aile olarak sonra bizim masaız özeldi tabi oraya geçtik ve benim pastamı kestik biraz daha poz verip oturduk. Sonra servisler başladı millet aşık oldu pastama görüntü+tad mükemmeldi (hiç mütevazi olamıcam ) pastaneden aldığımızı sandı millet neyse foto yüklerim gelincikler, sonra ikramlar başladı işte sevdiceğim yemeden erkeklerin tarafına gitti ben full kendi masamda yalnız oturdum (forever alone ) küçük kuzenim var 3,5 yaşında aşkımız ailecek neyse papyon falan takmışlar ona da onu yanıma oturttum damadı simgeleyen küçük şey onunla oturdum bir süre sonra kuzenler geldi oturdular tebrik etmeye gelenler oldu, biricik eltim ve küçük teyzemiz (yani sevdiceğin teyzesi) ikisi birlikte karşıma oturdular onlar yarım saat falan oturdular çok şükür ve sohbet ettik baya. İkramlardan sonra çay servisi yapıldı. Sonra edirneden gelenler yavaş yavaş gitmeye başladılar bende yolcu ettim onları. 3te 1i falan gitti misafirlerin bende tek tek masaları gezdim oturdum sohbet ettim misafirlerle falan. Sonra yavaş yavaş onlarda gitti biz bize kaldık bizde toparlanıp çıktık. Kızlar bir bohça geldi offffffff bide ben sevmem böyle şeyleri (tabi geldikten sonra çok hoşuma gitti de neyse ) foto atarım ama 5/6 parça falan. Çiçeğim orkide tam isteidğim gibi, çikolatalarda özel yapım onu da ben çok beğenmiştim annesi biliyor sevdiceğin onlarda almışlar. hala bohçaları açmadık önümüzde ki hafta sonu teyzem halam yengelerim gelecekler onlarla açacağız. Böyle işte resimde yüklemeye çalışayım şimdi

ayyy keşke bi kaç defa beğenme şansım olsa yaa ağzım kulaklarımda okudum yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…