- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
Bende üye oldum en kisa zamanda alcam canim böyle bi siteyi bilmiyodum hic fiyatlar gayet makul :)Anıl gallipoli piaff ve daha pek çok marka satılıyor canım, zaten bunlar hepsi bilindik markalar, kullandım da şahsen, kaliteli..
Oluyo hep öyle tartışmalar canım ama önemli olan kendinizi birbirinizin yerine koyabilmeniz elestrebilmenizGünaydın kızlarr:) biz dün nişanlımla ufacık bi tartiştik ve ben hala konuşmuyorumodun
ben mobilyalarımı country tazda istiyorum :) kırık beyaz renkli objeler filan ayy yine heveslendim :)ooo herkes bi telaş pesındene alsam ne etsem bende mobılya seklı ve rengı pesındeyım annemleri deli ettim bu nasıl guzelmı falan demememden bıktılar
günaydın kuzucum önemli bişey değildir inşallahGünaydın kızlarr:) biz dün nişanlımla ufacık bi tartiştik ve ben hala konuşmuyorumodun
Günaydın canım.. Hayırdır noldu anlatmak istermisin?Günaydın kızlarr:) biz dün nişanlımla ufacık bi tartiştik ve ben hala konuşmuyorumodun
Ayy bugün dimi onun nişanı ayyy kıyamam nasıl heycanlıdır şimdiiii akşama gelsede anlatsa barı bize geişmeleri:):) @CHRKSSNGHNkızlarrr herkese günaydın hadi @CHRKSSNGHN in midesinde uçuşan kelebek sayısını tahmin edelim
napıyodur acaba şimdi
Bende üye oldum en kisa zamanda alcam canim böyle bi siteyi bilmiyodum hic fiyatlar gayet makul :)
güvenir kız niye güvenmesinBana pantolonlaronı da güvenmemiş olabilir:)
pazarları seviyorum ya böyle miskin miskin dolanıyorum ortalıkta
ayrıca country tazda cok guzel benımde cok hosuma gıdıyorrrcountry tazda
yeni kalktım deseydin kadın şoka uğrardıAynen, 11de kalktım gece de geç yatmıştım bayağı.. Sonra facete müstakbel kayınvalideme yakalandım. Kahvaltı yaptın mı dedi yok dedim, yeni kalktım diyemedimSaat kaç olmuş durulur mu öyle diyor, kızdı bana
hayalseverrr o kadar cok tarz varkı bak bak doyamıyorum:) bıde nısanlım mobılya tasarım okudugu ıcın meslegı begendıklerıme kullanıssız dıyordu onceden smdı yıne ındırdm bı kac tane gosterıcem bakalım ne dıcek
ayy bende bakıp bakıp duruyorum :)ayrıca country tazda cok guzel benımde cok hosuma gıdıyorrr
bende açık renk istiyorum kahverengi ve siyahı zaten sevmem kırık beyaz pastel tonlar olsun bana yeter gümüşlük filanda istemiyorum salona rahat bi koltuk takımı yemek masası kitaplık bana yeter oturma odasında köşe takımı orta sehpa televizyon camın önünde 2 berjeraynen bendeee az esya cok huzur bıde acık renk ıstıyorum herseyımı :)) acık renk ferahlık verıyor koltuklarımı falan( ayy ınsss hersey cok guzel olur:)
yeni kalktım deseydin kadın şoka uğrardıevlenince oğlumuda aç bırakır diye hemen senaryosu hazır olurdu
siz yine aynısınız ne güzel biz çok ters insanlarınız o her ögünde et yemek ister ben aylarca yemesem aklıma gelmezDedim zaten kahvaltı sevmiyorum, çay, zeytin, peynir pek sevmem dedim. Sonra başka bir konu hakkında yine bişileri sevmem dedim. Diyor sen aslan burcu musun? Evet dedim. Aynı X ile konuşuyorum gibi geldi, ben onu arıza diye kaydettim sen de arıza 2sin diyor banaYandık sizinle diyor. Valla biz erkek arkadaşımla uyuzuzdur, ikimiz de aslan burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?