2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ooo herkes bi telaş pesınde ne alsam ne etsem bende mobılya seklı ve rengı pesındeyım annemleri deli ettim bu nasıl guzelmı falan demememden bıktılar
ben mobilyalarımı country tazda istiyorum :) kırık beyaz renkli objeler filan ayy yine heveslendim :)
Günaydın kızlarr:) biz dün nişanlımla ufacık bi tartiştik ve ben hala konuşmuyorum odun
günaydın kuzucum önemli bişey değildir inşallah

pazarları seviyorum ya böyle miskin miskin dolanıyorum ortalıkta

Aynen, 11de kalktım gece de geç yatmıştım bayağı.. Sonra facete müstakbel kayınvalideme yakalandım. Kahvaltı yaptın mı dedi yok dedim, yeni kalktım diyemedim Saat kaç olmuş durulur mu öyle diyor, kızdı bana

hayalseverrr o kadar cok tarz varkı bak bak doyamıyorum:) bıde nısanlım mobılya tasarım okudugu ıcın meslegı begendıklerıme kullanıssız dıyordu onceden smdı yıne ındırdm bı kac tane gosterıcem bakalım ne dıcek

yeni kalktım deseydin kadın şoka uğrardı evlenince oğlumuda aç bırakır diye hemen senaryosu hazır olurdu

ayrıca country tazda cok guzel benımde cok hosuma gıdıyorrr
ayy bende bakıp bakıp duruyorum :)
ama çok fazla eşya istemiyorum ondan eminim

hayalseverrr

ayy bende bakıp bakıp duruyorum :)
ama çok fazla eşya istemiyorum ondan eminim [/QUOTE]
aynen bendeee az esya cok huzur bıde acık renk ıstıyorum herseyımı :)) acık renk ferahlık verıyor koltuklarımı falan ( ayy ınsss hersey cok guzel olur:)

aynen bendeee az esya cok huzur bıde acık renk ıstıyorum herseyımı :)) acık renk ferahlık verıyor koltuklarımı falan ( ayy ınsss hersey cok guzel olur:)
bende açık renk istiyorum kahverengi ve siyahı zaten sevmem kırık beyaz pastel tonlar olsun bana yeter gümüşlük filanda istemiyorum salona rahat bi koltuk takımı yemek masası kitaplık bana yeter oturma odasında köşe takımı orta sehpa televizyon camın önünde 2 berjer

yeni kalktım deseydin kadın şoka uğrardı evlenince oğlumuda aç bırakır diye hemen senaryosu hazır olurdu

Dedim zaten kahvaltı sevmiyorum, çay, zeytin, peynir pek sevmem dedim. Sonra başka bir konu hakkında yine bişileri sevmem dedim. Diyor sen aslan burcu musun? Evet dedim. Aynı X ile konuşuyorum gibi geldi, ben onu arıza diye kaydettim sen de arıza 2sin diyor bana Yandık sizinle diyor. Valla biz erkek arkadaşımla uyuzuzdur, ikimiz de aslan burcu

siz yine aynısınız ne güzel biz çok ters insanlarınız o her ögünde et yemek ister ben aylarca yemesem aklıma gelmez
o sabah akşam çay keyfi yapar ben amann ne çayı ya der geçerim
o rahatına aşırı düşkün paraya önem verir ben nerde olsa uyurum parada bugün varsa harcarım yarın Allah kerim derim

kahvaltı takımı çaydanlıklı istiyorum kızlar uygun fiyatlı hangisini önerirsiniz siz hangilerini aldınız kii çok kararsızım bu ay almak istiyorum karar verebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…