2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bugün buranın bekçisi benim
bohçaların içini çok merak ediyorum :)
tepsiye çikolatalara çiçege bayıldım
en yakın zamanda pastayı nasıl yaptığınıda anlatırsın dimi :)

Kızlar bir de kakaolu pasta yaptım ona sadece krema sürdüm şeker hamuruyla kaplamadım ama şeker hamurundan küçük papatyalar serpiştirdim de fotosu yok nasıl çekmedim anlamıyorum neyse asıl önemli pasta bu yani

bugün buranın bekçisi benim
bohçaların içini çok merak ediyorum :)
tepsiye çikolatalara çiçege bayıldım
en yakın zamanda pastayı nasıl yaptığınıda anlatırsın dimi :)
Tabi ki anlatırım bebiş bohça açlılırken hem foto hem video çekecem yüklerim burayada hepsini inşallah ya bide şimdi bu orkidenin bakımı nasıl oluyor biliyor musun canım solmaya başlar diye korkuyorum netten bi araştırayım bakayım
Canımm çok güzel olmuşş :) bayıldım yaa :) bende sanki kendi nişanım gibi mutlu oldum :)
Oyyy kuzum yaa teşekkür ederim sırada senin düğün var heyecanla bekliyoruz sıra sana geçti hacı

işte böyle kontrol sende olsun gelincik
Haklısın canım. Ama malesef bize bırakmıyolar. Ben eşyalar nasıl olacak çok merak ediyorum ya. Dün kayınvalidemle konuşurken diyo ki yatak odası ve salon takımı kız evi alırmış. Beyaz eşyalardan da ç. Makinesi b. Makinesi fırını alırmış. E dedim erkek evi ne alıyo dedim. Oturma odası takımını alırmış. Düğün yaparlarmış. Kurnazlığa bak bana kabul ettircek bende tamm diyince math kabul etti dicek ya. Nasıl sinirlendim. Dedim annemle konuşursunuz o kadarını dedim.

hiçç orkidem olmadı ki bilmiyorum

Tamm 1ay sonra bugün kına gecem var benimm :)

oldu canım deseydin zaten yeni eviniz kurulurken evlenmiş olcaksınız dimi o zaman kızı erkegi i kalıyo sanki

Canım çok beğendim her şeyi, hayırlı olsun inşallah :)

Canım bizde vardı da annem ilgilendiği için net bilmiyorum. Saksısı, toprağı falan farklı oluyor.

Canım çok beğendim her şeyi, hayırlı olsun inşallah :)

Canım bizde vardı da annem ilgilendiği için net bilmiyorum. Saksısı, toprağı falan farklı oluyor.
Amin yavrucum sağolasın darısı hepinizin başına inşallah sevgili kayınvalideciğime sordum sevgili aracılığıyla neyse günde iki kere sulamak gerekiyormuş bide güneşe koymak falan da bu mevsimde güneş nerde

Herkese merhaba...Ben de 2015 gelini olacağım inşallah...Ailelerimiz bir araya gelip isteme olacak yılbaşından sonra...İnşallah adım adım herşeyimi paylaşırım....2015 de gelin olmayı istiyordum rabbim nasip eder hayırlısıyla

merhaba hoşgeldin hayırlısıyla olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…