2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bende pek iyi değilim. Ailesi ayrı bi sorun kendi apayrı bi sorun. Biraz kafamı dinlemeye karar verdim. Düğüne çok az kaldı ama içimdeki bi ses hepsini sil at diyo. O yüzden bi kaç gün onla da görüşmeyecem ve kararımı verecem. Sonucu size haber ederim.
 
Canım çok düşünme ve takılma bence, düşündükçe içinden çıkılmaz bir hal almaya başlıyor. Düğün arefesinde böyle şeyler olabiliyormuş. Sen şimdi dinlen biraz, bunca şey yoruyor insanı..
 
Çok güzeller canım bende bu tarz birşey düşünüyordum sonradan fikir değiştirdim

ayy ben de aslan burcuyummm


kuzucuumm hayırlı uğurlu olsuuun inşallah allah tamamına erdirsin vee tabiki darısı başımızaa
Ay bende aslan burcuyum kızçeler aynı uyuzum yaa kendimi bile çekemiyorum yani . Amin yavrum teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah
 
Kızlar günlük yemek takımınızı 6 kişilik mi aldınız? ve yine çatal kaşık takımınızı?
 

Canim konusarak cozelim istersen. Bi kac gundur hep davetiye sorununu okuyordum. Tek sorun bu olmayabilir tabi ki. Kendimden ornek vereyim, söz olacak kasimda dedik, ekim ayi oldu hala sevgilimde veya ailesinde bi hazirlik yoktu. Bende bir gun asiri sinirlendim herseyle ugrasmaktan, yoruldum. Sokak ortasinda agladim cocuk gibi. Yani eger sadece evlilik hazirligi ile ilgiliyse bunlar asilabilir. Bende garantici biriyim cok onceden hallederim isimi sona birakmam ama kisilik yapisi iste herkes ayni olmuyor.
 
Kızlar günlük yemek takımınızı 6 kişilik mi aldınız? ve yine çatal kaşık takımınızı?

Ben ikisini de 12kisilik aldim. Biz 5kardesiz, annem babam kardeslerim gelse yetmez yani. Ayrica oldu ki ani biri geldi, kirli kaldi tabak catal misafirlik mi cikarayim hic gerek yok.
 
Ben ikisini de 12kisilik aldim. Biz 5kardesiz, annem babam kardeslerim gelse yetmez yani. Ayrica oldu ki ani biri geldi, kirli kaldi tabak catal misafirlik mi cikarayim hic gerek yok.

Ailem gelince misafirlik çıkarırım ben zaten, diğer misafirlere de zaten öyle çıkarcam, 12 kişilik günlük fazla geliyor bana ya.. Mutfakta bir sürü bir sürü tabak..
 
Ailem gelince misafirlik çıkarırım ben zaten, diğer misafirlere de zaten öyle çıkarcam, 12 kişilik günlük fazla geliyor bana ya.. Mutfakta bir sürü bir sürü tabak..

Sen nasil istersen canim bizde cok ihtiyac olucak gibi duruyor, kalabaligi sevmem ama duzenliyimdir, dolaplarimi guzel kullanicam insallah beni bunaltmicak

Birde tupperlara baktim hic anlamiyordum, sera set, antartika set alicam galiba. Birisi yesillikleri taze saklamak icin, digeri de buzluk icinmis. Sen aldin mi nerden aliyim canim?
 
canımm ben kahvaltı takımımı 2 kişilik aldım 12 misafir alcam zaten çalışan insanların. yemegi günlüğü 6 kişilik alırım yine gerek yok bence.

İyi yapmışsın canım, ben de kahvaltı takımı almayacağım zaten..


Antartika set buzluk için canım evet, sera da yeşillikleri koruyor. Aslında tüm tupperlar yeşillikleri, yemekleri koruyor. Ben ayrıca sera set alır mıyım bilmiyorum. Yoğurt/hamur mayalamak için aldım, yemek saklamak için aldım. Bir de kahvaltılıkları saklamak için alacağım küçük kare kaplarından.. Instagramdan alıyorum ben canım, birkaç hesap var onlardan.. @tupperzeynep şu an umrede, alışveriş yaptım memnun kaldım. @sihirlimutfaklarr dan da yaptım henüz kargolanmadı ürün bekliyor ama ilgili.. Bir de @rengarenkurunlerim @enucuzkaplar var canım..
 

Tupperzeynep yazani cok goruyordum yorumlarda ilk ona baktim zaten umredeymis. Bide fiyatlar farklilik gosteriyor. Bu sera seti alirsam 5li olanini alayim dedim almisken 65tl falan yaziyordu. Antartika da oyle bisey galiba.

Kahvaltilik icin olan hangisi canim?
 
İlki çok basit ve şirin :)
galiba kendim yapıcam lisede pastanede yapmıştım stajımı bişeyler ögrenmişimdir heralde :)
Kizlaaar biz bugun yuzuk siparisimizi verdik altinbasa
çok sevindim canım aklımdaki yüzükler banada nasip olcak mı bakalım :)
tektaşı naptınız peki bende sari istiyorumda o kafamı karştırıyor..
bu erkeklerin hepsi odun başta benim ki...
inşallah doğru bi karar verirsin canım ikiniz içinde hayırlısı olur...

Kızlar günlük yemek takımınızı 6 kişilik mi aldınız? ve yine çatal kaşık takımınızı?
6 kişilik aldım canım ben günlük 12 kişi fazla bence çok misafirde gelmez diye düşündüm gelirsede 12 li var zaten :)
Merhaba kızlar :)
merhaba hoşgeldinn :)
 


Bunlardan istiyorum canım, yemek saklamak için de kullanılıyor.
 

Sagolasin canimcim benimki de sari orda tektasla birlikte denedim siritmadi cunku tek sira tas var icinde. Birbirini kombinliyor. Tam istedigim gibi oldu icime sindi. Herhalde bakmadigim yuzuk kalmamistir. Hatta yillardir istedigim yuzukten bile vazgectim yakistiramadim. Senin begendigin hangisi gostersene bide denedin mi elinde gordun mu?

Bu arada bisey ogrendim. Altinbastan pirlanta alirsan hic deger kaybetmiyormus, bugun 5bine aldin diyelim sonra degistirip herhangi bisey alabiliyormussun ayni degerde. Ben ilk tek tasimi vermem de vermek isteyenler oluyormus,bestas falan aliyorlarmis yerine. Birde alyansin rengini istersem gidip degistirebiliyormusum. Taslar da omur boyu garantili


Bunlardan istiyorum canım, yemek saklamak için de kullanılıyor.

Ben saklama kaplari almistim normal keske almasaymisim. Bunlari asiri pahali saniyordum. Onlari da kullanicam mecbur. Bunlar seker kaplar sanirim. Ben diger ikisini bi alayim da olmadi evlendikten sonra bile alirim. Sagolasin canim
 
Ben başka kap almayacağım canım, bunlar güzel, peyniri falan çok uzun süre saklıyor. Evet şeker kap bunlar :)
 
Günaydın :) pastadan bahsedince uzmanlık alanım olunca sessiz kalamadım :) hiç yapmadıysan iki katlı yapmanı tavsiye etmem çünkü emin ol bu resimlerdekiler gibi durmayacak ve moralin bozulabilir. Çünkü iki katlı yapmak cidden zordur, pandispanyanın çökmesini engellemek falan ciddi bir iştir. Ama görüntü olarak güzel duruyor dersen. Straforlar var maket pasta yapılan alt katını o şekilde üst katını normal pasta yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca kesinlikle pastada normal krema kullanmaman laızm şeker hamurunu eritir.
ValentinusNF senide tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inş. Elbisende çok yakışmış buarada :) pasta içinde ayrıca tebrik ederim :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…