Aa siz nişanlı değil misiniz? Ben öyle sanıyordum...Aileler işin içine girdi mi biraz sıkıntı olabiliyor ama üstesinden gelicez inşallah :)aynı telaş bendede var canım aramızda o yüzükleri takanda var sırada biz varız inşallah
Yok canım beyaz porselene benziyor saksı daSaksısı saydam oluyor onun, seninkinin öyle mi?
Canım kurabiyeleri kesin sen yap ama pastaya bişey diyemiyorum çünkü baya badre atlattık biz pasta yaparken sabah 5te yatabildik sırf pasta yüzünden cesaretin varsa yap ama şüphen varsa riske atma derimacaba kurabiyeler ile nişan pastasını bende mi kendim yapsam
yok canım henüz nişanlı değilim sadece aileleri tanıştırdık bizde bekliyoruz ne olcak bilmiyoruz :)Aa siz nişanlı değil misiniz? Ben öyle sanıyordum...Aileler işin içine girdi mi biraz sıkıntı olabiliyor ama üstesinden gelicez inşallah :)
uzaktan bakınca pandispanya kreme çikolata ve şeker hamuru gibi görünüyor ama bilmiyorum kiCanım kurabiyeleri kesin sen yap ama pastaya bişey diyemiyorum çünkü baya badre atlattık biz pasta yaparken sabah 5te yatabildik sırf pasta yüzünden cesaretin varsa yap ama şüphen varsa riske atma derim
yok canım henüz nişanlı değilim sadece aileleri tanıştırdık bizde bekliyoruz ne olcak bilmiyoruz :)
güzel günler göreceğiz yakındaAhh kaderr arkadaşım
İnşallahgüzel günler göreceğiz yakında
Öylede yine aileler alacak eşyaları. Ama nasıl yapcaklar bilmiyorum. Dün nişanlıma da diyo ki arsa aldık borçlandık diyo. Bende bizim düğğn tarihimiz planımız belliydi arsa aldıklarında dedimoldu canım deseydin zaten yeni eviniz kurulurken evlenmiş olcaksınız dimi o zaman kızı erkegi i kalıyo sanki
Masallah hersey çok güzel canım çok sevindim güzelce gecmesineKızlar foto da yüklüyorum pazar pazar pek kimse yoktur ama akşam görürsünüz inşallah
Eki Görüntüle 1353585 Eki Görüntüle 1353586 Eki Görüntüle 1353587 Eki Görüntüle 1353588 Eki Görüntüle 1353589 Eki Görüntüle 1353590 Eki Görüntüle 1353591 Eki Görüntüle 1353592 Eki Görüntüle 1353593 Eki Görüntüle 1353598
Maşallah MAşallah MaşallahKızlar foto da yüklüyorum pazar pazar pek kimse yoktur ama akşam görürsünüz inşallah
Eki Görüntüle 1353585 Eki Görüntüle 1353586 Eki Görüntüle 1353587 Eki Görüntüle 1353588 Eki Görüntüle 1353589 Eki Görüntüle 1353590 Eki Görüntüle 1353591 Eki Görüntüle 1353592 Eki Görüntüle 1353593 Eki Görüntüle 1353598
İlki çok basit ve şirin :)
ayy yapabilir miyim ki pasta kızlar beni çok zorlamıycak bişey 2 katlı olsa :)
Kızlar merhaba herkese, nişanlı görl olarak foruma teşrif etmiş bulunmaktayımmmmm......cümleten nasılsınız? Ben bomba gibiyim inşallah sizde öylesinizdir
Amin yavrucum sağolasın darısı hepinizin başına inşallahsevgili kayınvalideciğime sordum sevgili aracılığıyla neyse günde iki kere sulamak gerekiyormuş bide güneşe koymak falan da bu mevsimde güneş nerde
Valla sen bilirsin canım ben bu konularda hiç cesur değilimdir ilk defa bi cesaret geldi bana vardır bi hikmeti dedim yaptım şükür ki pişman olmadım ama sende güveniyosan kendine yapman daha zevkli ve anlamlı olur hatta ben güzel olmasa bile kendi yaptığım pasta nişan pastam olsun diye hevesim vardıuzaktan bakınca pandispanya kreme çikolata ve şeker hamuru gibi görünüyor ama bilmiyorum ki
bir gün önceden yapabilirim sanki çok iddalı olmaz ama :)
yada bi pastaneye pasta siparişini versem ama süslemesini ben yapsam o nasıl olur ki
Teşekkür ederim canımMasallah hersey çok güzel canım çok sevindim güzelce gecmesine
Kuzucum amiiinnn hepimizde inşallahMaşallah MAşallah MaşallahCanım cok guzel hersey mutlulukla kullan inşallah :)
Kuzu kendim yaptım her şeyini hamuruna hiç yağ koymadım unu da az koydum ama başta çok güzel kabardı sonra indi malesef tam bir sünger kek odu taptaze süperdi ama kabarık olmayınca bi kat daha ekstradan ekledim ki ona rağmen görüyorsunz çok yüksek değildi pasta, kreması içinde beyaz çikolatalı ganaj hazırladım kremayı bol bol koydum çünkü pastaya en çok tad veren arasında ki krema.. Sade pandispanya yaptım kremada beyaz krema şeker hamuruda mürdüm rengi olunca pasta en güzel öyle olur dye düşündüm morun altından bembeyaz kek ve krema çıksın istedim bi tek şeker hamurunu hazır aldım kendim yapmaya cesaret edemedim riske de atmak istemedim doğal olarakWuuuww bebegim cok coolsun
Hayirli olsun, darisi basimapastani nasil yaptin anlatsana hazir kek mi kullandin, kremasina ne koydun?
Sakin gunde iki kere sulama
Orkide fazla su sevmez, haftada bir suluyoruz bizsevgilim tanismaya geldiklerinde anneme almisti
Zaten daha oncede vardi bizim annem curuttu cok sulayip.
Ben belediyenin bahce marketine falan gidiyorum ordan soylenilen de o. Ama gunes dogru seviyor.
Oyyyyy hayırlı olsun yavrum bizimkilerde altınbaştan modeli hangisi?Kizlaaar biz bugun yuzuk siparisimizi verdik altinbasa
Amin sağol canım benim hepimizi de inşallahmutluluklar canım benim allah tamamına erdirsin@CHRKSSNGHN
Valla sen bilirsin canım ben bu konularda hiç cesur değilimdir ilk defa bi cesaret geldi bana vardır bi hikmeti dedim yaptım şükür ki pişman olmadım ama sende güveniyosan kendine yapman daha zevkli ve anlamlı olur hatta ben güzel olmasa bile kendi yaptığım pasta nişan pastam olsun diye hevesim vardı
Teşekkür ederim canım
Kuzucum amiiinnn hepimizde inşallah
Kuzu kendim yaptım her şeyini hamuruna hiç yağ koymadım unu da az koydum ama başta çok güzel kabardı sonra indi malesef tam bir sünger kek odu taptaze süperdi ama kabarık olmayınca bi kat daha ekstradan ekledim ki ona rağmen görüyorsunz çok yüksek değildi pasta, kreması içinde beyaz çikolatalı ganaj hazırladım kremayı bol bol koydum çünkü pastaya en çok tad veren arasında ki krema.. Sade pandispanya yaptım kremada beyaz krema şeker hamuruda mürdüm rengi olunca pasta en güzel öyle olur dye düşündüm morun altından bembeyaz kek ve krema çıksın istedim bi tek şeker hamurunu hazır aldım kendim yapmaya cesaret edemedim riske de atmak istemedim doğal olarak
Ay canım ya iyi ki söyledim şimdi bir kere suladık haftaya kadar sulamayalım o zaman
Oyyyyy hayırlı olsun yavrum bizimkilerde altınbaştan modeli hangisi?
Amin sağol canım benim hepimizi de inşallah
ayy ben de aslan burcuyummmDedim zaten kahvaltı sevmiyorum, çay, zeytin, peynir pek sevmem dedim. Sonra başka bir konu hakkında yine bişileri sevmem dedim. Diyor sen aslan burcu musun? Evet dedim. Aynı X ile konuşuyorum gibi geldi, ben onu arıza diye kaydettim sen de arıza 2sin diyor banaYandık sizinle diyor. Valla biz erkek arkadaşımla uyuzuzdur, ikimiz de aslan burcu
kuzucuumm hayırlı uğurlu olsuuun inşallah allah tamamına erdirsin vee tabiki darısı başımızaaAmin yavrucum sağolasın darısı hepinizin başına inşallahsevgili kayınvalideciğime sordum sevgili aracılığıyla neyse günde iki kere sulamak gerekiyormuş bide güneşe koymak falan da bu mevsimde güneş nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?