2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın bu arada :) Çok güzel yağıyo evet ama evde olunca daha güzel olurdu :)
Ahhh ben olsam neler yapıcam da :) Belli bir yerden sonra aile giriyo devreye :) Annemi ikna edemem sanırım, bu yüzden de kırmak istemem açıkcası, çünkü büyüklerinde kendine göre hevesleri oluyor..Hem fenamı hatun 2 kere giyicez, 2 ayrı saç, 2 ayrı makyaj, 2 ayrı fotoğraf çekimi..Motivasyonumu gördün mü

yok beni ikna edemez kimsecikler
aileler kırmak olmuyo canım haklısın ama benim ciddi takıntılı olduğum durumlarda annem alttan alıyo sağolsun

bende ilk başta giymek istemiyordum ama sonra da hakkaten düğün günü nikah,takı vs derken düğün hop bitiyor gelinliğe doyamıyorsun,en azından iki kere giyerek keyfini çıkarmış olurum diyorum

günaydın canım kahvaltı takımını şimdiden güle güle kullan inşallah :)
benim sevgilimde öyle ama onların adetleri öyleymiş kız hiç bişey yapmazmış herşeyi erkek tarafı yaparmış o da beni rahatsız etti elimden geldiğince yapıyorum :) her aldığım şey için kavga ediyoruz

Gunaydin kizlar

Cok iyi yapmissin yazmakla, hayirli haberlerini bekliyoruz canimm

Aa sagol canim almadim daha, burdan alayim

Canım almadıysan bi sor kaç ml olduğunu 4lüsünü 30 a satıyolar 400 ml

Kucuk degiller boy boy 5'li set yapmislar.

bu arada dün gece 12 gibi kayınvalideciğim aradı
çok heyecanlı bi kadın ya odunumla biraz aramız bozuktu kızlar anlamış noldu ne bitti diye gece benimle dedikodu yaptı
telefonu açtım hiç uyuyomusun filan demiyo sesin niye öyle hasta mısın yavrum senin sesindeki neşe kalmamış diyo
anlaştık benim odunun tam ağzının ortasına 2 tane vurcak
sen benim gelinim değil kızım olcaksın diyo ben ağzım kulaklarımda yanaklarım kıpkırmızı tabi

Vanli değilmiydi, senin erkek arkadaşın :) Benim eniştemde vanlı, ama biz bizim adetlere göre üzerimize düşeni yaptık :) Yoksa bizi mi keklediler

Vanli değilmiydi, senin erkek arkadaşın :) Benim eniştemde vanlı, ama biz bizim adetlere göre üzerimize düşeni yaptık :) Yoksa bizi mi keklediler
valla bilmiyorum ama onların maddi durumu bizden daha iyi ondan birazda bana baskı yapıyor ben altta kalmıyorum tabi ben elimden geleni yaparım sen sus en son kalanları sen alırsın dedim
çok güzel konu olmuş buu bu yaz nişan 2016 düğün :) inşallah
hoşgeldinnn :)

kızlar size bir soru ilkbaharda ailelerimizi tanıştırcaz babama nasıl söylicem bilmiyorum ama :/

Hoşgeldin

Ben kendi adıma konuşayım, babamı aldım karşıma, nerde tanıştık, kimdir, nedir tek tek anlattım :)
işte ben öyle yapamam babamla öyle karşı karşıya gelip söylerken titrerim biraz ciddi adam bizimkisi :) anneme söyletsemde babam beni çağırıp sorcak elim ayağıma dolaşır benim kekelerim valla kızarırım şuan hayal ettim kızardım :)

kızlar size bir soru ilkbaharda ailelerimizi tanıştırcaz babama nasıl söylicem bilmiyorum ama :/
çok basit :)
babanın sevgilinden haberi var mı?
ben ilk sevgilim olduğunu telefonda sylemiştim bi anda gaza gelip
ailelerin tanışcağı zamanda karşısına geçtim utana sıkala baba misafirlerimiz gelcek uygun bi zamanında tabi izin verirsen dedim :)
o da tamam dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…