2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

cnm evet benim akrabalarım düğünde olmayacak onlar beni gelinlikle görsün diye.aslında çok yapılıyor,kınası ve düğünü ayrı şehirlerde olan yüzde doksan kişi böyle yapıyor kendi akrabalarıda görsün diye.fotolardan görmek ile canlı görmek aynı olmaz sonucta.haa benimde cok hosuma gitmiyor ama akrabalarımda teyzemler fln görsün isterim canlı canlı.ztn girişte gelinlikle gelip bi süre sonra değişiyorsun da,abiye mi giymeliyim o kısımda bindallı mı onu bilemiyorum

canım en basit bişe anlatayım. Arkadaşlara gidiyoduk anahtarın nerde dedi bende cebimde dedim duymamış sonra kendi anahtarını buldu bana kızıyo. Sonra arkadaşlarda şeker istemiş duymadım onada kızıyo. Yani düşün o duymayıncada ben suçlu oldum ben duymayıncada bu tür şeyler çok fazla. Gitcek olsam yarın dersim yok perşmbe de tatil bi cuma var onu düşünüyorum işte

Canım maddiyat anlamında biz ev alacaz çünkü 1000 lira kiraya oturmak çok saçma o yüzden ailelerde bizde eşya alcaz dedi. Zaten benim annem her türlü yapardı onun ailesi de üstüne düşeni yapsın istedim açıkcası. Babasında sıkıntı yok ama annesi her lafı paraya getiriyor.
Nişanlımlada konuşcaz bugün karar verecem. İsteklerimi dün gece yazdım memnun olmadıklarımı da yazdım. Onun yanındayken ne kadar mutlu olduğumu da yazdım hepsini konuşacam

Günaydın canım. 27-28 aralıkmış bitmiş yani

bugün kahvaltı takımım gelcek yoldaymış ve bu hafta pentiden ev terliği alcam defactodan da pijama alcamm sevgilim diyo ben alcam onların hepsini sana bende istemiyorum ona yüklemek öyle kötü hissediyom kendimi önümdeeki alcaklarım bunlar kızlar hergün bugün ne alsamdiye düşünüyorum sizde de oluyomu

bugün kahvaltı takımım gelcek yoldaymış ve bu hafta pentiden ev terliği alcam defactodan da pijama alcamm önümdeeki alcaklarım bunlar kızlar hergün bugün ne alsamdiye düşünüyorum sizde de oluyomu
Günaydın :) güle güle kullan gelecek ürünleri :) bendede aynı şey oluyor ama bazen maddiyat buna izin vermiyor

Bende öyle düşünüyorum ya alabildiklerimi alıyorum kıyamamm ben ona Hergün bişey alma hissi bendede var ama kredi kartı borcunu gördükten sonra uctu gitti bi anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…