2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Uff bi de aklıma bu kına paketleri bilmem neler düştü, çok mu pahalı oluyor emin olamadım

naber kızlar nasılsınız bugünn
Merhabalar..şimdiden arastırıyorum internetten ben çok pahalı değiller 100er li paketler halinde satılıyorlar..Ama çeşit cok insan karar veremiyor:)

Merhabalar..şimdiden arastırıyorum internetten ben çok pahalı değiller 100er li paketler halinde satılıyorlar..Ama çeşit cok insan karar veremiyor:)
yok canım organizasyon şirketlerine bakıyorum kına paketi derken, güzel bir yanlış anlama yaratmışım :)
Ama o da var, diğer kınalar da yok kına tabağı bilmem nesi onlar da çok çeşitli. Ne yapmalı bilmiyorum ki

Bi de kızlar size bir itirafım olacak, kınamda kimse oynamayacak diye ödüm kopuyor :/

ayyy ondan bende çok korkuyorum ya

ahahah aynı korku bende de var ama düğün için hep protokol insanlar olunca hiç birşeyin zevki olmuyor... Korkma en kötü biz gelir oynarız

organzasyon frmalarıda ne gerekyosa paket yapıyolar ama 1000 1500 arası fyat bence pahalı bz daha güzeln yapablrz :)
Bencede ya cok güzel konseptli kına aksesuarları tepsisi tefi her seyi var..Mesela ben papatya konsepti düşünüyorum öyle klasik kırmızı olmıcak masalar mumlar kınalar hep aynı figürle süslenecek..Al sana organizasyon işte:)

bende renk belrlerm herşey ona uygun olur bde mekan süslenr tüllerle flan tamamdır bence :) ekonom şart :)

Aynen bence de..Kına bayanlar arasında en güzel şekilde şekilleniyor zaten:)
Ama gelının gırış anınıda çok güzel yapıyolar ya :)
bunların yanına kırmızı kına ve kuruyemış keselerı mını kırmızı poşetler mekana kırmızı tüller konuşma balonları hatıra panosu flan tamamdır bence :)

Keseler harikaymış bayıldımmm

Bizimkilerin maşallahı var oturmak bilmiyolar biz baya kalabalığız diye nişanı dışarda yapmıştık sığamadılar resmen bazıları yer yok oynamak için diye çıkamadık diye söyleniyodu
sızınkılerı bıraz bıze göndersene hatun

Bizimkilerin maşallahı var oturmak bilmiyolar biz baya kalabalığız diye nişanı dışarda yapmıştık sığamadılar resmen bazıları yer yok oynamak için diye çıkamadık diye söyleniyodu
Bizde düğün gibi nişan yaptık yemekli memekli..Oyun kısmı sıkıntı ya gelin damat sevmiyorsa tam işkence:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…