2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Biz nişanlımla yemeğe gidiyorusss :) 2015 bizim yılımız olsunnnn :) hepinize sağlık mutluluk huzur ve sevdiceğinizle aşk dolu bi yıl diliyorum :)
ayyy afıyet olsun canımm musmutlu bır yıl olsun ınşallah bızde 2016 ya gırerken yemege gıtcez anlaştık

Canim ben izmitte ogrenciyken evde kaliyordum, ev arkadaslarim genelde olmazlardi ben 3sene hep tek gecirdim. Hic de zor gelmedi. Final haftasi hep ocagin ilk haftasi oldugundan eve de gitmezdim yakin olmasina ragmen. Yalnizligi cok severim ben ya kafa dinlerim bence o yonden bakmalisin

kızlar düz alyanslar çok çiziliyo diyolar bu nasıl çizilmesi filan belli olmuyomuş

Ben buna baktim hosuma gitmedi, beyaz altini da var bunun. Puruzlu gibi dokundugunda. Ablam klasik alyans kullaniyor hic oyle cizilme olmadi.

Biz nişanlımla yemeğe gidiyorusss :) 2015 bizim yılımız olsunnnn :) hepinize sağlık mutluluk huzur ve sevdiceğinizle aşk dolu bi yıl diliyorum :)

Aminn canimm konunu okudum bu arada, eger ki adam senin nisanlini tanimiyorsa soyleme derim. Belki o bizim okuldan geldi sizin okula iyi biri degil dersin. Hani yakin olmamasi adina. Cok zor bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…