- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
beklıyoruz canım :)Liste tamamlansın paylaşırım..:)
valla bız ıkımızde sevmıyoruz oynamayı tam anlamıyla ışkence :)Bizde düğün gibi nişan yaptık yemekli memekli..Oyun kısmı sıkıntı ya gelin damat sevmiyorsa tam işkence:))
Merhabalar..şimdiden arastırıyorum internetten ben çok pahalı değiller 100er li paketler halinde satılıyorlar..Ama çeşit cok insan karar veremiyor:)
Sen tarihi söyle biz geliriz canımmsızınkılerı bıraz bıze göndersene hatun
beklerım hepınızı :)Sen tarihi söyle biz geliriz canımm
Kızzz sevilmezmi biz oturmadık hiç video yu izliyorum gelin masası bomboşbeklıyoruz canım :)
valla bız ıkımızde sevmıyoruz oynamayı tam anlamıyla ışkence :)
ayy yok ben oynayamam çok üstüme gelırlersede sınırlenırım zaten bızım dügün vur patlasın çal oynasın olmıycakKızzz sevilmezmi biz oturmadık hiç video yu izliyorum gelin masası bomboş
ayy yok ben oynayamam çok üstüme gelırlersede sınırlenırım zaten bızım dügün vur patlasın çal oynasın olmıycak
selam tatlımm nasılsın :)Selam kızçeler..
ayyy afıyet olsun canımm musmutlu bır yıl olsun ınşallah bızde 2016 ya gırerken yemege gıtcez anlaştıkBiz nişanlımla yemeğe gidiyorusss :) 2015 bizim yılımız olsunnnn :) hepinize sağlık mutluluk huzur ve sevdiceğinizle aşk dolu bi yıl diliyorum :)
Kendimi çok yorgun hissediyorum. Çok açım ama kalkacak halim yok.selam tatlımm nasılsın :)
ayy bide yemek yaptım üstüne bide süsledim babam şoktaKendimi çok yorgun hissediyorum. Çok açım ama kalkacak halim yok.
Niye ki kız yapmıyor muydun normalde? :) Ben de dolapta dünden karnabahar salatası vardı onu yedim ama yetmedi tabi.. Buzluktan köfte çıkardım birkaç saat sonra da onu yerim. :)ayy bide yemek yaptım üstüne bide süsledim babam şokta
yaparımda yemegi çok allayıp pullamam babam ona şaşırdı :)Niye ki kız yapmıyor muydun normalde? :) Ben de dolapta dünden karnabahar salatası vardı onu yedim ama yetmedi tabi.. Buzluktan köfte çıkardım birkaç saat sonra da onu yerim. :)
benim için bu yılbaşı hiçbişi ifade etmiyor kızlar.ailem yanımda değil,sevdiğim yanımda deil.bi başına evde oturacağım bir yıl olacak.çok hüzünlü,çok buruk dünden bu yana içimherkes bakıyorum ne güzel heyecanlı yılbaşı için,bense boynu bükükler gibi bakıyorum onlara 2015 artık yalnız bi yıl olmaz umarım
kızlar düz alyanslar çok çiziliyo diyolar bu nasıl çizilmesi filan belli olmuyomuş
Biz nişanlımla yemeğe gidiyorusss :) 2015 bizim yılımız olsunnnn :) hepinize sağlık mutluluk huzur ve sevdiceğinizle aşk dolu bi yıl diliyorum :)
bu yüzük seçmekte zor iş gerçektenBen buna baktim hosuma gitmedi, beyaz altini da var bunun. Puruzlu gibi dokundugunda. Ablam klasik alyans kullaniyor hic oyle cizilme olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?