2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar düz alyanslar çok çiziliyo diyolar bu nasıl çizilmesi filan belli olmuyomuş

yaptım bi hata işteee sinirlerim çıtı tepeme

Sinirlenme canım benim
bütün iyi dilekler sizlerle olsun canlarım

Amiiiin canım inşallahhh :)
Buzlarımı erittim de geldim

Hoşgeldiiinnn :)

bugün sabah azcık ekmek yedim birazdan spor yapacam :)

Yap bakalımmm lazım sana spor

Canım üzülme bizde babamla baş başa olucaz evde annem ablamda yeğenimle ablam rahatsız biraz Üzülme derdin,sıkıntın olmasında ..Yanlız bir yıl değil çok güzel bir yıl olucak senin için nişanın belkide düğünün olucak ailenle birlikte olucaksın sevdiceğin gelicek daha güzel ne olabilir ki hiç üzülme sen

İyiyim canım teşekkür ederim ya sen?

Tünaydın kızlar mutlu bi gün ve mutlu bi sene diliyorum hepimize :)

Tünaydın canım teşekkür ederim :)

Geçmiş olsun kuzum hayırdır ablanın nesi var?
Seneye inşallah eşlerimizle oluruz bende ailemleyim bu sene yapcak bişey yok:)

Geçmiş olsun kuzum hayırdır ablanın nesi var?
Seneye inşallah eşlerimizle oluruz bende ailemleyim bu sene yapcak bişey yok:)

Yeğenimde ablamda gripler ama ağır geçiriyolar annem geçen gece gitti yanlarına 2sine bakıyo annemede bulaşmış tabii aynı evde oldukları için inşallah çabucak iyileşirler başka da birşey istemiyorum..

çok geçmiş olsun cnm

Kıyamamm bulaşır tabi virüs bi evin içindeyse.. Yeğenine üzüldüm agır gecıyosa zor olur.. Hepsi iyileşsin inşallah bian önce :)

Uff bi de aklıma bu kına paketleri bilmem neler düştü, çok mu pahalı oluyor emin olamadım

naber kızlar nasılsınız bugünn

Fazla simli ve kokoş bu:)) bari minik taşlar olsaydı
çizildikleri belli olmuyomuş belki o yüzden düşünebilirim:)
Uff bi de aklıma bu kına paketleri bilmem neler düştü, çok mu pahalı oluyor emin olamadım

naber kızlar nasılsınız bugünn
ben iyiyim canım sen nasılsın:)
yanlış hatırlamıyosam düğün yapmayıp sadece nikah düşünüyodunuz...
bence bi mekan araştır fiyatlar ne durumda bi bak....
ben sadece gelinin çıkış anı için istiyorum organizasyon ekibini geri kan herşeyi kendimiz daha uyguna yapabiliriz bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…