- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
az uyu hatun az uyu boş bırakıyosun buraları gözüm yollarda kalıyo ayıp oluyoTünaydın kızlar mutlu bi gün ve mutlu bi sene diliyorum hepimize :)
gece kaçta yattıgımı görmüşsündür hatun sen yokken ben burdaydım naaabeeeeeeraz uyu hatun az uyu boş bırakıyosun buraları gözüm yollarda kalıyo ayıp oluyo
o saate kaar napıyosun ki burdagece kaçta yattıgımı görmüşsündür hatun sen yokken ben burdaydım naaabeeeeeer
uyku tutmadı kuzum bide miğdem kötüydü uyuyamadım bdv de takıldmo saate kaar napıyosun ki burda
ayyy canım sıkılıyo yaauyku tutmadı kuzum bide miğdem kötüydü uyuyamadım bdv de takıldm
Alyansın resmini göremiyorum hatun. Sıkı can iyidir çabuk çıkmaz ben cıkcam bırazdan karda yürüyüş yapcam yineayyy canım sıkılıyo yaa
kız donarsın vallaAlyansın resmini göremiyorum hatun. Sıkı can iyidir çabuk çıkmaz ben cıkcam bırazdan karda yürüyüş yapcam yine
yaptım bi hata işteee sinirlerim çıtı tepeme
bütün iyi dilekler sizlerle olsun canlarım
Buzlarımı erittim de geldim
bugün sabah azcık ekmek yedim birazdan spor yapacam :)
benim için bu yılbaşı hiçbişi ifade etmiyor kızlar.ailem yanımda değil,sevdiğim yanımda deil.bi başına evde oturacağım bir yıl olacak.çok hüzünlü,çok buruk dünden bu yana içimherkes bakıyorum ne güzel heyecanlı yılbaşı için,bense boynu bükükler gibi bakıyorum onlara 2015 artık yalnız bi yıl olmaz umarım
Orya nasılsın cnm
Tünaydın kızlar mutlu bi gün ve mutlu bi sene diliyorum hepimize :)
Burdakı karı görmen lazım dün sabaha karsı bi başlamş bu sabaha kadar aralıksız yagdı suan dizine kadar gömülüyo millet goruyorumkız donarsın valla
Sinirlenme canım benim
Amiiiin canım inşallahhh :)
Hoşgeldiiinnn :)
Yap bakalımmm lazım sana spor
Canım üzülme bizde babamla baş başa olucaz evde annem ablamda yeğenimle ablam rahatsız birazÜzülme derdin,sıkıntın olmasında ..Yanlız bir yıl değil çok güzel bir yıl olucak senin için nişanın belkide düğünün olucak ailenle birlikte olucaksın sevdiceğin gelicek daha güzel ne olabilir ki hiç üzülme sen
İyiyim canım teşekkür ederim ya sen?
Tünaydın canım teşekkür ederim :)
Geçmiş olsun kuzum hayırdır ablanın nesi var?
Seneye inşallah eşlerimizle oluruz bende ailemleyim bu sene yapcak bişey yok:)
Yeğenimde ablamda gripler ama ağır geçiriyolar annem geçen gece gitti yanlarına 2sine bakıyo annemede bulaşmış tabii aynı evde oldukları için inşallah çabucak iyileşirler başka da birşey istemiyorum..
Fazla simli ve kokoş bu:)) bari minik taşlar olsaydıkızlar düz alyanslar çok çiziliyo diyolar bu nasıl çizilmesi filan belli olmuyomuş
Kıyamamm bulaşır tabi virüs bi evin içindeyse.. Yeğenine üzüldüm agır gecıyosa zor olur.. Hepsi iyileşsin inşallah bian önce :)Yeğenimde ablamda gripler ama ağır geçiriyolar annem geçen gece gitti yanlarına 2sine bakıyo annemede bulaşmış tabii aynı evde oldukları için inşallah çabucak iyileşirler başka da birşey istemiyorum..
Ben niye göremiyorum o resmi yahuuuFazla simli ve kokoş bu:)) bari minik taşlar olsaydı
çok geçmiş olsun cnm
Kıyamamm bulaşır tabi virüs bi evin içindeyse.. Yeğenine üzüldüm agır gecıyosa zor olur.. Hepsi iyileşsin inşallah bian önce :)
çizildikleri belli olmuyomuş belki o yüzden düşünebilirim:)Fazla simli ve kokoş bu:)) bari minik taşlar olsaydı
ben iyiyim canım sen nasılsın:)Uff bi de aklıma bu kına paketleri bilmem neler düştü, çok mu pahalı oluyor emin olamadım
naber kızlar nasılsınız bugünn
Geçmiş olsun canımmCanım benimm çok sağol
İnşallah canım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?