bende geldimmmm,nasipse 2015 kasımda evleniyoruz.baya uzun bir beraberliğin ardından mutlu son nasipse,3 yil sadice arkadastik 2 yildir beraberiz gectigimiz bayramda ailesiyle tanıştım, o da benim ailemle tanıştı, geçen hafta cumartesi aileler tanıştı,nasipse 24 ocakta isteme nişan bir olcak evde..söz istemedim. nikâh ise 2015 Kasım dedik kismetse..bu c.tesi yuzukleri alicaz,
Şu evlilik konusunda annesiyle bu kadar kavga eden benden başka biri daha var mıdır acaba?!
Ay nası yapçaz nası gitçek çeyiz kimi çağrıcaz nasıl olcak bilmem ne, cevap veriyorum sormaya devam ediyor sonra ben de sinirlenip bağrıyorum. Küsüyoruz. Ya sabır! Bir an önce evlensem de kurtulsam şu stresten. Nasıl olcak nasıl olcak lafları duymaktan gına geldi
Hayırlı akşamlarrrr canlarrrr
İyi akşamlar hatunlar bugün sevdicegim geldi taa istanbullardan :) biraz gezdik takım felan baktık yrn alcaz insaAllah sizler neler yapıyorsunjz bakiyim
Günaydın gelincikler
Günaydın Hayırlı Cumalar. Hayırlı Kandiller
Günaydın Hayırlı Cumalar. Hayırlı Kandiller
Günaydın canıııımmm
Günaydınn canımm
Kızlarr herkese günaydın bugün çok güzel mübarek bir gün öncelikle hayırlı bir cuma diliyorum hepinize ve herkesin kandili mübarek olsun küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperiimm
Günaydın yavru panda
öp bakayım ablanın elini
Aminnnnn canım :)Günaydın canım, sanada hayırlı kandiller, hayırlı cumalar
Allah kalbimizden geçen herşeyi yaşamayı nasip etsin inşallahh
Günaydın canıııımmm
Günaydınn canımm
Kızlarr herkese günaydın bugün çok güzel mübarek bir gün öncelikle hayırlı bir cuma diliyorum hepinize ve herkesin kandili mübarek olsun küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperiimm
Şimdi bilemedim küçükmüyüm büyükmüyüm
Elbisen çok hoşmuş gerçekten canım :) saçlar açık olmalı bencede model konusunu düşünelim biraz :)Eki Görüntüle 1358902 Merhaba gelinlikler, dün nişan elbisemi aldım. .Yorumlarınızı bekliyorum..Bu elbisenin altına ne renk ayakkabı alabilirim? Saçlarımı açık bırakmayı düşünüyorum..makyaj ve saç önerilerinize açığım. .hadi bakalım, yazan elleriniz dert görmesin]
Eki Görüntüle 1358902 Merhaba gelinlikler, dün nişan elbisemi aldım. .Yorumlarınızı bekliyorum..Bu elbisenin altına ne renk ayakkabı alabilirim? Saçlarımı açık bırakmayı düşünüyorum..makyaj ve saç önerilerinize açığım. .hadi bakalım, yazan elleriniz dert görmesin]
peplun elbise diye aratırsan bulursun canım
bende geldimmmm,nasipse 2015 kasımda evleniyoruz.baya uzun bir beraberliğin ardından mutlu son nasipse,3 yil sadice arkadastik 2 yildir beraberiz gectigimiz bayramda ailesiyle tanıştım, o da benim ailemle tanıştı, geçen hafta cumartesi aileler tanıştı,nasipse 24 ocakta isteme nişan bir olcak evde..söz istemedim. nikâh ise 2015 Kasım dedik kismetse..bu c.tesi yuzukleri alicaz,
teşekkür ederim amin cumlemizin hayırlı olsun, alyans alicaz ama nasıl yapicaz bilmiyorum çünkü o gümüş istiyor.biri altın biri gümüş cift alyans bulabilecekmiyiz bakicaz,,biraz zorlanıriz gibime geliyor çünkü kendimde altın isindeyim altin fabrikasinda kaliteciyim.kendi uretimizde yok oyle birşey. .kapalı carsiya bakicaz bakalim
ien azından kavga etmediğinize eminim. Valla sinirlerim çok bozuk, zaten agresif bir insanım ben. Çeyiz yerleştirmeye kimi çağrıcakmışız! deliricem! yahu zaten neyim var ki neyi yerleştiricez, koltukları biz mi taşıycaz 3-5 kap kacak yerleşicek bi tek. Oooof!
bu arada sevgilin makine kullanıyorsa ya da kullacaksa makine al yoksa kimse doğru düzgün kullanmıyo. Ben de traş bıçağı aldım şu kafaları değiştirilip kullanılanlardan.
Yaklaşık 4 gün sonra 25 olucammMerak edenlere :) 24 yaşındayım
çokkk kibarrr..Eki Görüntüle 1358902 Merhaba gelincikler, dün nişan elbisemi aldım. .Yorumlarınızı bekliyorum..Bu elbisenin altına ne renk ayakkabı alabilirim? Saçlarımı açık bırakmayı düşünüyorum..makyaj ve saç önerilerinize açığım. .hadi bakalım, yazan elleriniz dert görmesin]
Ayyy ben görmüştüm kiiii canıımmm çok güzel elbiseee ya açık derken nasıl açık bırakıcaksın salma bence saçlarını elbisenin arkadasıda çok güzel dantelli çünkü sırt detrayı gözüksünnayakkabıya gelince birazcık düşüniyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?