Oryacım günaydınn:)Öpiyim mi elini ablaa
Elbisen çok hoşmuş gerçekten canım :) saçlar açık olmalı bencede model konusunu düşünelim biraz :)
çokkk kibarrr..
Şık bir ense topuzu doğal ve hoş durabilir..
Arkası dantel demişsin ya kapanmasın cok modelide...yarı salık gibi yaptırırsan cok hoş olur:)Çok teşekkür ederim canım, ensede hafif dağınık bir topuzda olabilir..Tepeden topuz yakışmazda
greenandblue elbiseni cok begendim forever new'den sanirim bende gormustum ama omuz kismi acik diye sadece oyle bakistik
Cok yakismistir eminim, gule gule giy
Ayakkabi da pudra rengi olabilir sanki
Yavru panda , saçlarımı toplayıp giydim, çok tuhaf durdu..Zaten pek uzun değil saçlarımda..O yüzden açık bırakmak sanki daha iyi olur, bilemedim kiArkası dantelli zaten sana atmıştım fotoğrafı da..ama saçlar toplayınca çıplak gibi kaldım
Oryacım günaydınn:)
Öp bakalımel öpenlerin çok olsun
Teşekkür ederim canım, evet forewer new'den aldım..O mağazanın elbiselerini çok beğeniyordum..Aslında bende göğüs kısmına takılmıştım ama annem sağolsun o üzerindeki işlemelerden bir tanesini söküp, göğüs kısmına dikicek kamufle edicez öyle benimde goğüslerle başım dertte fırtlıyolar heryerden
Ama canım kuaförün yapması farklı senin öylesine toplaman farklı bence enseden hafif dağınık bi topuz olabilir
Günaydın canımm :)
Muuuckkk :) amiin inşallah
Bence çok tatlı ve güzelsiin harika olucaksın ne şekilde olursan ol
Ahaaayavru panda bana iltifat etti
Canım dağınık istememin sebebi , toplayınca çıplak gibi oldum sankiBakalım ben şimdi netten bi kaç model bakayım
Ayıp ettin şimdi canımm neden etmiyim Allahın gördüğünü kuldan mı saklıcam
Hımm bende bakiim senin için model
Çok teşekkür ederim kuzu, motivasyonum tavan yaptı bak şimdi
Canımsın :) :) örgü model düşünür müsün? Ben çok beğeniyorum da
Bak bunlar hoşmuş :)Çok teşekkür ederim kuzu, motivasyonum tavan yaptı bak şimdi
Bak bunlar hoşmuş :)
greenandblue İlk model var ya canım hem önden hem arkadan görüntüsü olan o modele bayılıyorum ablamın nişanında öyle bir model yaptırmıştım harika duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?