2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

greenandblue elbiseni cok begendim forever new'den sanirim bende gormustum ama omuz kismi acik diye sadece oyle bakistik

Cok yakismistir eminim, gule gule giy

Ayakkabi da pudra rengi olabilir sanki

greenandblue elbiseni cok begendim forever new'den sanirim bende gormustum ama omuz kismi acik diye sadece oyle bakistik

Cok yakismistir eminim, gule gule giy

Ayakkabi da pudra rengi olabilir sanki

Teşekkür ederim canım, evet forewer new'den aldım..O mağazanın elbiselerini çok beğeniyordum..Aslında bende göğüs kısmına takılmıştım ama annem sağolsun o üzerindeki işlemelerden bir tanesini söküp, göğüs kısmına dikicek kamufle edicez öyle benimde goğüslerle başım dertte fırtlıyolar heryerden

Ama canım kuaförün yapması farklı senin öylesine toplaman farklı bence enseden hafif dağınık bi topuz olabilir

Oryacım günaydınn:)

Günaydın canımm :)

Öp bakalım el öpenlerin çok olsun

Muuuckkk :) amiin inşallah

Bence çok tatlı ve güzelsiin harika olucaksın ne şekilde olursan ol

Ahaaa yavru panda bana iltifat etti

Canım dağınık istememin sebebi , toplayınca çıplak gibi oldum sanki Bakalım ben şimdi netten bi kaç model bakayım

Ahaaa yavru panda bana iltifat etti

Canım dağınık istememin sebebi , toplayınca çıplak gibi oldum sanki Bakalım ben şimdi netten bi kaç model bakayım

Ayıp ettin şimdi canımm neden etmiyim Allahın gördüğünü kuldan mı saklıcam
Hımm bende bakiim senin için model

greenandblue İlk model var ya canım hem önden hem arkadan görüntüsü olan o modele bayılıyorum ablamın nişanında öyle bir model yaptırmıştım harika duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…