- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Bu arada tarihleri ben hep karıştırıyorum ne zamandı canım :)Bende o modele yakın birşey abimin düğününde yaptırmıştım, bak böyle birşey olabilir.
Bu arada tarihleri ben hep karıştırıyorum ne zamandı canım :)
Herkes sevdicegiyle beraber miydiamaa ben uzagim kii zaten yeni yila bey efendi uyuyarak girdi azicik kavgali girdik icime dert oldu neyseki cok sukur aksam uzeri baristik.. cok ozlediiimmm
Eki Görüntüle 1358902 Merhaba gelincikler, dün nişan elbisemi aldım. .Yorumlarınızı bekliyorum..Bu elbisenin altına ne renk ayakkabı alabilirim? Saçlarımı açık bırakmayı düşünüyorum..makyaj ve saç önerilerinize açığım. .hadi bakalım, yazan elleriniz dert görmesin]
31 ocak nişan canım..Normaldir karıştırman, bende karıştıyorum
günaydın kızlar.kandiliniz mübarek olsun.
yalnız değilsin üzülme,biz de ayrı girdik.hatta ayrı ülkelerde,benim durumum senden daha vahim yani
elbisen çok güzelmiş cnm,güle güle giy.ben bu elbisenin pembe rengi ve kısa modeli vardı,onu çok beğenmiştim.eğer nişan elbisemi bulmasam bende onu alacaktım.elbisenin bana göre hiç açık bi kısmı yok,keşke hiç ellemese annen modelini ama tabi sen giymiyorsan bişi diyemem.benim elbise bunun yanında baya çıplak kalıyor çünküayakkabı olarakta gümüş ya da çok sapsarı olmayan,mat altın rengi ayakkabı çok güzel gider bence.saç konusunda bende bilmiyorum ne yaptırcam şurda kaldı 29 gün bari sana gelen modellerden ben kopya çekeyim
aaaa dur link atıcam canımteşekkür ederim canım çok incesin..ama ben fotoları göremiyorum
oyyy az kalmış hadi bakalım canımm :) heycan varmı31 ocak nişan canım..Normaldir karıştırman, bende karıştıyorum
günaydın kızlar.kandiliniz mübarek olsun.
yalnız değilsin üzülme,biz de ayrı girdik.hatta ayrı ülkelerde,benim durumum senden daha vahim yani
elbisen çok güzelmiş cnm,güle güle giy.ben bu elbisenin pembe rengi ve kısa modeli vardı,onu çok beğenmiştim.eğer nişan elbisemi bulmasam bende onu alacaktım.elbisenin bana göre hiç açık bi kısmı yok,keşke hiç ellemese annen modelini ama tabi sen giymiyorsan bişi diyemem.benim elbise bunun yanında baya çıplak kalıyor çünküayakkabı olarakta gümüş ya da çok sapsarı olmayan,mat altın rengi ayakkabı çok güzel gider bence.saç konusunda bende bilmiyorum ne yaptırcam şurda kaldı 29 gün bari sana gelen modellerden ben kopya çekeyim
oyyy az kalmış hadi bakalım canımm :) heycan varmı
greenandblue Canım şimdi intten baktımda pudra rengi elbisenin altına genelde ya pudra renk ayakkabı böyle güzellerinden yada siyah renk giymişler çantaya uydurup falan ama senin çantan olmaz sanırım evde olduğun için ayakkabında pek göze batmıcak istersen siyahta olabilir
ayyy sen az kaldı diyene kadar yoktu vallahi, şimdi midem bir tuhaf oldu
Canım evet bende baktım , ya pudra rengi yada siyah kombinlenmiş çoğu..Acaba bende elbiseye siyah kuşak tarzı bişeymi yapsam..ama bel kısmında tül gibi bişey var olmaz sanırım..
Çanta almayı düşünmüyorum canım, onun yerine kullanabileceğim çanta alalım dedik..Eğer siyah yada pudra rengi ayakkabı bulursam..o tarz abiye çantam var zaten..ki evde de nerde kullanıcam çantayı, salondan banyo ya makyaj tazelemeye gitmem heralde
İyidir heycan fazla olmadığı sürece aman dikkat ayy kendi nişanım aklıma geldi bayılmıştım bildiğin yaa bildiğin koca bir serumla fotografım var
Teşekkür ederim canım, evet forewer new'den aldım..O mağazanın elbiselerini çok beğeniyordum..Aslında bende göğüs kısmına takılmıştım ama annem sağolsun o üzerindeki işlemelerden bir tanesini söküp, göğüs kısmına dikicek kamufle edicez öyle benimde goğüslerle başım dertte fırtlıyolar heryerden
ayakkabı tam istediğim gibi vallahi, platform istiyorum çünkü hem çok rahat, hemde boy farkını en iyi o şekilde halldebilirim
ayyy benimkide uyuyarak girdi ya :)Herkes sevdicegiyle beraber miydiamaa ben uzagim kii zaten yeni yila bey efendi uyuyarak girdi azicik kavgali girdik icime dert oldu neyseki cok sukur aksam uzeri baristik.. cok ozlediiimmm
günaydın canımGünaydın gelincikler
günaydınnn :)Günaydın Hayırlı Cumalar. Hayırlı Kandiller
Canım teşekkür ederim,o kısa modellere bende baktımElbisenin modelini ellemeyecek annem, hani üstünde olan çiçek desenli işlemeler var ya onlardan bir tanesini söktüm ben, tam güğüs bölgesi var oraya konduracak onu..ayy anlatamadım ki, ben..Açık değil elbise, ama o güğüs kısmı beni rahatsız eder..kendimi biliyorum çünkü elim hep göğsümde gezerim Ablamın düğününde yarım omuz elbise giymiştim, aman yarabbim sonradan izledim kendimi elim bildiğin göğsüme yapışık gezmişim bütün gün, sanki tutmasam aşağıya inecek merak ettim elibiseni bir atıver özelden :) Bende dediğin renkte ayakkabılara baktım dün
ayyy sen az kaldı diyene kadar yoktu vallahi, şimdi midem bir tuhaf oldu
Canım evet bende baktım , ya pudra rengi yada siyah kombinlenmiş çoğu..Acaba bende elbiseye siyah kuşak tarzı bişeymi yapsam..ama bel kısmında tül gibi bişey var olmaz sanırım..
Çanta almayı düşünmüyorum canım, onun yerine kullanabileceğim çanta alalım dedik..Eğer siyah yada pudra rengi ayakkabı bulursam..o tarz abiye çantam var zaten..ki evde de nerde kullanıcam çantayı, salondan banyo ya makyaj tazelemeye gitmem heralde
Ay benim de kalcayla dertteama karar verdim spora baslicam. 36-38beden giyiyorum. Artik tamamen 36 olayim diyorum. Hep toparlanma olur
benimde göğüs ve göbekle başım dertte, popo yok38 bedenim bende, pantolanda 36 oluyo, üst beden 38/m acayip bişeyim yani anlayacağın
Ben babet giyicem galiba, cunku boy farki yok bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?