2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar.kandiliniz mübarek olsun.

Herkes sevdicegiyle beraber miydi amaa ben uzagim kii zaten yeni yila bey efendi uyuyarak girdi azicik kavgali girdik icime dert oldu neyseki cok sukur aksam uzeri baristik.. cok ozlediiimmm

yalnız değilsin üzülme,biz de ayrı girdik.hatta ayrı ülkelerde,benim durumum senden daha vahim yani

elbisen çok güzelmiş cnm,güle güle giy.ben bu elbisenin pembe rengi ve kısa modeli vardı,onu çok beğenmiştim.eğer nişan elbisemi bulmasam bende onu alacaktım.elbisenin bana göre hiç açık bi kısmı yok,keşke hiç ellemese annen modelini ama tabi sen giymiyorsan bişi diyemem.benim elbise bunun yanında baya çıplak kalıyor çünkü ayakkabı olarakta gümüş ya da çok sapsarı olmayan,mat altın rengi ayakkabı çok güzel gider bence.saç konusunda bende bilmiyorum ne yaptırcam şurda kaldı 29 gün bari sana gelen modellerden ben kopya çekeyim

Canım günaydın seninde kandilin mübarek olsun hayırlı cumalar :)
Kopya çek bakalım ben ara ara gönderiyorum model :)

Canım teşekkür ederim,o kısa modellere bende baktım Elbisenin modelini ellemeyecek annem, hani üstünde olan çiçek desenli işlemeler var ya onlardan bir tanesini söktüm ben, tam güğüs bölgesi var oraya konduracak onu..ayy anlatamadım ki, ben..Açık değil elbise, ama o güğüs kısmı beni rahatsız eder..kendimi biliyorum çünkü elim hep göğsümde gezerim Ablamın düğününde yarım omuz elbise giymiştim, aman yarabbim sonradan izledim kendimi elim bildiğin göğsüme yapışık gezmişim bütün gün, sanki tutmasam aşağıya inecek merak ettim elibiseni bir atıver özelden :) Bende dediğin renkte ayakkabılara baktım dün

greenandblue Canım şimdi intten baktımda pudra rengi elbisenin altına genelde ya pudra renk ayakkabı böyle güzellerinden yada siyah renk giymişler çantaya uydurup falan ama senin çantan olmaz sanırım evde olduğun için ayakkabında pek göze batmıcak istersen siyahta olabilir

Canım evet bende baktım , ya pudra rengi yada siyah kombinlenmiş çoğu..Acaba bende elbiseye siyah kuşak tarzı bişeymi yapsam..ama bel kısmında tül gibi bişey var olmaz sanırım..

Çanta almayı düşünmüyorum canım, onun yerine kullanabileceğim çanta alalım dedik..Eğer siyah yada pudra rengi ayakkabı bulursam..o tarz abiye çantam var zaten..ki evde de nerde kullanıcam çantayı, salondan banyo ya makyaj tazelemeye gitmem heralde

Yok canım kuşak falan yapma elbise o şekilde güzel
Hımm tabii evde salondan banyoya gidilmez çantayla

İyidir heycan fazla olmadığı sürece aman dikkat ayy kendi nişanım aklıma geldi bayılmıştım bildiğin yaa bildiğin koca bir serumla fotografım var

Yok artık ya bayıldın mı Ayyy nasıl toparlandın vallahi tırstım şimdi Bende sakin biri sayılmam ama, kendimi sakinleştirmek zorundayım

Ay benim de kalcayla dertte ama karar verdim spora baslicam. 36-38beden giyiyorum. Artik tamamen 36 olayim diyorum. Hep toparlanma olur

ayakkabı tam istediğim gibi vallahi, platform istiyorum çünkü hem çok rahat, hemde boy farkını en iyi o şekilde halldebilirim

Ben babet giyicem galiba, cunku boy farki yok bizde

Herkes sevdicegiyle beraber miydi amaa ben uzagim kii zaten yeni yila bey efendi uyuyarak girdi azicik kavgali girdik icime dert oldu neyseki cok sukur aksam uzeri baristik.. cok ozlediiimmm
ayyy benimkide uyuyarak girdi ya :)

Günaydın gelincikler
günaydın canım
elbiseni gördüm ve en begendiğim markadan almıisın eminim sana çok yakışır :) bence bu elbisenin hakkı ensede hafif dağınık topuz ve pudra pembesi ayakkabı :)

Günaydın Hayırlı Cumalar. Hayırlı Kandiller
günaydınnn :)

herkese ayrıca günaydın kızlar :)

tmm cnm atarım birazdan :)

ayyy sen az kaldı diyene kadar yoktu vallahi, şimdi midem bir tuhaf oldu

ben de sözde çok heyecanlıydım,1 hafta kala karnımda ağrılar ile gezmiştim ama nişana nedense bi gram heyecan yok ya içimde :) arada yaklasık 5 ay gibi bi süre olunca sözden bu yana geçti galiba hevesim.hala sanki daha çok var gibi geliyor,hiç bu ay sonu nişanım var havasına giremedim hala

cnm şahsen ben pudra elbiseye bi de ayakkabıyı pudra önermem.siyah ise çok sıradan olur.abiye elbiselerin altına ben gümüş ya da dediğim gibi mat altın sarı ayakkabıyı yakıstırıyorum.ben elbisemin altına şunu aldım ;

Bizde boy farkı var canım ya..erkek arkadaşım 1.80 ben:1.60 tıfıl birşeyim en güzeli babet zaten..ben topuklu ayakkabı giyme özürlüyüm..sadece çok yakın düğünlerde ve özel günlerde giymeye çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…