2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın canım,çok teşekkür ederim..evet o markadan aldım, çok şık geliyo oranın elbiselerini bana

zaten bu gidişle ensede haif dağınık topuz olacak..Ayakkabıda büyük ihtimal pudra pembesi olacak ..Bana kalsa açık birşey yaparım da sanırım çok basit kaçar

topikçe karar verdik bence sen bize uy

Günaydın gelinciklerr :) başımda bi ağrıyla uyandım sabah sabah ilaç alıp geri uyucam sanırım

Hayırlı cumalar ve hepinizin kandili mübarek olsun :)

Hadi ya birde farkli ulkeler nerede yasiyorsun cnm

Canım denerken bende pudraya yakın bir renkte ayakkabı ile denedim..Biraz garip durdu ama senin ayakkabılarına yakın renklerde ayakkabı bulamadım ben.. Hani belki pudranın daha koyu rengiyle güzel olur diye düşünüyorum..Kış sezonu ya pek çeşit yok..

Bu arada güzel günlerde giy ayakkabını inşallah..ayağında eskisin

ben netten aldım cnm,nette bi sürü model var,hemde bunu 40 küsüre fln aldım.nette bulamasam Bakırköy'e bakıcaktım orda da var bi sürü bu modelden :) ben elbise ayakkabı baştan aşağı tek renk sevmediğimden önermedim pudra rengi ama tercih senin.seninde elbisen üzerinde en mutlu günlerde paralansın :)

Teşekkür ederim canım benim..İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz, yeni hayatlarımız çok güzel olur inşallahhh..

Canım senin durumun çok zor elbet..Ben sadece tahmin edebilirim..Uzaktan ilişki yaşamak, hele birde düğün hazırlıkları yapmak hiç kolay değildir eminim..Bazen biz bile mesajda yanlış anlamadan dolayı kavga ediyoruz, ama yüzyüze konuşunca öyle olmadığını anlayabiliyoruz. Ne denir bilmiyorum ki..İnşallah son ayrı kalmanız olur..

Sende bendensin cnm :) ne sinir bozucu degil mi :) gerci bizim gibi hassas degiller bu konuda

Canim cok kibar gule gule kullan begendim :)

evet cnm ya,yanyana iken maşallah hiç kavgamız olmadı,gayet uyumluyuz ama bu kdr zmn ayrı kalınca insan da artık devreler yanıyor herşey sorun haline geliyor,herşey batıyor bi süre sonra çünkü sabır tükeniyor umarım hakkaten bu sene bizim senemiz ve son ayrı kalışımız olur

İsteme günü için kahve düşünmüyor muydun ?
düşünüyordumda bonibonlarda renklii renkli çok tatlı duruyor :)
ilk resimdeki etiket beyaz pembe olsa 2. resimdeki kurdele süsleme olsa ve beyaz kapaklı kavanoz olsa içine kahve koysalar nasıl olur bu simli kurdeleler pek gözüme batıyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…