2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar youtubeda müzik dinlerken nerden geldiysem Candan Erçetin'in Yüksek Yüksek Tepelere şarkına geldim en son, içim tuhaf oldu valla tutamadım gözyaşlarımı :KK61:Ki ben hep kınamda asla ağlamam diyen biriydim. Sanırım o zamana yaklaştıkça insan farklı duygular hissedebiliyormuş.

Kızlar youtubeda müzik dinlerken nerden geldiysem Candan Erçetin'in Yüksek Yüksek Tepelere şarkına geldim en son, içim tuhaf oldu valla tutamadım gözyaşlarımı :KK61:Ki ben hep kınamda asla ağlamam diyen biriydim. Sanırım o zamana yaklaştıkça insan farklı duygular hissedebiliyormuş.

Canımm ya :( evet hassaslaşıyor insan bende normalde çok duygusal biriyim bende öyle şeyler dinleyince ağlarım kınamda napıcam bilmiyorum ya :KK61:

Canımm ya :KK43: evet hassaslaşıyor insan bende normalde çok duygusal biriyim bende öyle şeyler dinleyince ağlarım kınamda napıcam bilmiyorum ya :KK61:

En son bir tanıdığın kınasına gitmiştim, acıklı bişi çalmadılar şunu çaldılar. Bir sürü kız ellerinde teflerle sırayla gelinin etrafında geniş bir halka oluşturdu, öyle oynadılar ve kına yakıldı.

selam kızlar. bi arkadaşımın kınasında kına yakıldıktan sonra bir tane yazma, yemeni artık ne diyorsanız o açıldı kızın başında tutuldu herkes kağıt para atıı çok garip gelmişti

En son bir tanıdığın kınasına gitmiştim, acıklı bişi çalmadılar şunu çaldılar. Bir sürü kız ellerinde teflerle sırayla gelinin etrafında geniş bir halka oluşturdu, öyle oynadılar ve kına yakıldı.

Ayyy çok güzelmiş ya ilk kez duydum ben bunu adettendir diye hep yüksek yüksek tepelere söyleniyor ama bunu seçeneklerime eklicem :) en azından ağlamam yoksa ağlarsam kötü olur susamam .. Harikaymış canım sözleride çok güzelll :)

Ayyy çok güzelmiş ya ilk kez duydum ben bunu adettendir diye hep yüksek yüksek tepelere söyleniyor ama bunu seçeneklerime eklicem :) en azından ağlamam yoksa ağlarsam kötü olur susamam .. Harikaymış canım sözleride çok güzelll :)

Evet bence de bu daha mantıklı yoksa salya sümük ağlarım ben :)

İyi akşamlar kızlarrr :) :)

Precious Precious Aaaa hadi bakalımm ee düşündüğünüz bi zaman var mı? :)

valla tarih yok olabilecek en kisa zamanda insallah:KK53: Babam da kabullenmis durumda ama tanisacaklar once sonra belki biz gideriz sonrada soz-nisan olur. Bi iki hafta sonra olur insallah:KK51:

benimde en son gittigimde bu caldi:KK53:

Bide sandalyeyi ortaya koydular, etrafina yerlere genis bir yuvarlak seklinde mumlari koyup yaktilar. Herkes o yuvarlagin disinda döndü. Karisiklik da cikmamis oldu duzenlice bi sira halinde ve guzel oldu:KK51:

Kizlar ne tatlisiniz yaaa :)
ben daha sadece sozu dusunuyorum kina dugun hatta nisana bile kafa yormadim hic :)

Kızlarr hayırdır bu akşam yine herkes durgun :) bende duş aldım miss gibi oldum yatıcam birazdan :KK36:

Back
X