2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

valla şükür hiç yoktan iyidir diyoruz ama biz tanıştığımız günden itibaren hergün beraberdik zor alışıyoruz bu duruma özellikle ben bazen sinirlerim tavan yapıyor:KK48:

İlk başlarda öyle alışıyorsun, devamı zor oluyo tabi.Bizde ilk tanıştığımızda aynı şantiyedeydik, ama sevgili değildik..hatta hiç konuşmuyorduk :KK53:

bizde böyle araya sıkıştırıyoruz kuzum abileri çok yükleniyo tüm işi sevgilime yıkıyolar bekarsın yap diyolar sanki bizim görüşmeye ihtiyacımız yok:mad:
aile şirketi sıkıntıları kuzum :(
Benim sevgilim çalışmıyo deli oluyorum..adamın işi rahat ya, evden de çalışıyo ohhh miss :KK14: Bende ağlamaklı geliyorum cumartesi günleri:KK48:
sanırım o benim giibi. ben de 1 senedir 3 gün çalışıyordum evden de çalışıyorum :)
valla şükür hiç yoktan iyidir diyoruz ama biz tanıştığımız günden itibaren hergün beraberdik zor alışıyoruz bu duruma özellikle ben bazen sinirlerim tavan yapıyor:KK48:
biz de ilk 1 ay her gün beraberdik sonra çok zor oldu şimdi haftada 3 gün :cry:

Eklentiler

• IMG-20141114-WA0009.webp
    IMG-20141114-WA0009.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20141115-WA0002.webp
    IMG-20141115-WA0002.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 63
inşallah sıkıntı yaşamazsınız. eğer imkanınız varsa ikiniz bi işlere girişseniz. biz erkek arkadaşımla reklam ajansı düşünyoruz bi kaç seneye
ikimizin alanları çok farklı canım ortak bi noktada buluşamayız hem işini çok seviyo hem ailedeki tek üniversite mezunu olduğu için birakmaz şirketi

ikimizin alanları çok farklı canım ortak bi noktada buluşamayız hem işini çok seviyo hem ailedeki tek üniversite mezunu olduğu için birakmaz şirketi

valla ilk kez atladığım bi ayrıntı varmış şoktayım:KK57:

hayırlısı olsun canım iş konusunda..
ya aynen bu çok hoş bir hava katıcak bence ben de burda gördüm ilk hazır yükselticileri yaptırırken onu da yaptırayım dedim :)

hayırlısı olsun canım iş konusunda..
ya aynen bu çok hoş bir hava katıcak bence ben de burda gördüm ilk hazır yükselticileri yaptırırken onu da yaptırayım dedim :)
söz mendili sunumu için bişey buldun mu canım :)
sk1.jpg

bu tarz bişey buldum ben nasıl olur bilemiyorum :)

Bol güneşli bir izmir ohhh hepinize musmutlu günler kızlar :)
yağmurlu istanbuldan tünaydınnn :)

söz mendili sunumu için bişey buldun mu canım :)
sk1.jpg

bu tarz bişey buldum ben nasıl olur bilemiyorum :)

yağmurlu istanbuldan tünaydınnn :)
bu güzelmiş canım ama ben çok abartıllı bişey yapmıcam kese içinde filan vericem muhtemelen buarada mendillerim hazırlanıyoor :)

Back
X