- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
@CHRKSSNGHN istemişti kuzum bakalım resmi var mı :)Pasta icin harf soran kimdi kizlar ??
Yaptirdim ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@CHRKSSNGHN istemişti kuzum bakalım resmi var mı :)Pasta icin harf soran kimdi kizlar ??
Yaptirdim ben![]()
sabah çok erken çıktık kuzum toplantısı var öglen böyle araya sıkıştırıyoruz bizde![]()
Benim sevgilim c.tesi de calisiyor![]()
valla şükür hiç yoktan iyidir diyoruz ama biz tanıştığımız günden itibaren hergün beraberdik zor alışıyoruz bu duruma özellikle ben bazen sinirlerim tavan yapıyorBuna da şükür![]()
valla şükür hiç yoktan iyidir diyoruz ama biz tanıştığımız günden itibaren hergün beraberdik zor alışıyoruz bu duruma özellikle ben bazen sinirlerim tavan yapıyor![]()
aile şirketi sıkıntıları kuzumbizde böyle araya sıkıştırıyoruz kuzum abileri çok yükleniyo tüm işi sevgilime yıkıyolar bekarsın yap diyolar sanki bizim görüşmeye ihtiyacımız yok![]()
sanırım o benim giibi. ben de 1 senedir 3 gün çalışıyordum evden de çalışıyorum :)Benim sevgilim çalışmıyo deli oluyorum..adamın işi rahat ya, evden de çalışıyo ohhh missBende ağlamaklı geliyorum cumartesi günleri
![]()
biz de ilk 1 ay her gün beraberdik sonra çok zor oldu şimdi haftada 3 günvalla şükür hiç yoktan iyidir diyoruz ama biz tanıştığımız günden itibaren hergün beraberdik zor alışıyoruz bu duruma özellikle ben bazen sinirlerim tavan yapıyor![]()
Pasta icin harf soran kimdi kizlar ??
Yaptirdim ben![]()
@CHRKSSNGHN uzerinde bant var suan aynali iste. Ben kenarlarina taş yapmayi dusunuyorum yukselticilerinki gibi@CHRKSSNGHN istemişti kuzum bakalım resmi var mı :)
Paylastim kuzum ustteki yorumumda :)tünaydın kızlar.
cnm beeen de sormustum :) foto paylaşsana,nasıl olmuş bi göreyim.bende düşünüyorum yaptırmayı :)
evlenince görücem ben onları bakalım bütün işleri kimin üstüne yıkıcaklaraile şirketi sıkıntıları kuzum![]()
inşallah sıkıntı yaşamazsınız. eğer imkanınız varsa ikiniz bi işlere girişseniz. biz erkek arkadaşımla reklam ajansı düşünyoruz bi kaç seneyeevlenince görücem ben onları bakalım bütün işleri kimin üstüne yıkıcaklar![]()
şimdi bu pastanın üstüne mi koncak@CHRKSSNGHN uzerinde bant var suan aynali iste. Ben kenarlarina taş yapmayi dusunuyorum yukselticilerinki gibi
ablam aldi suan ankaraya getirince son hallerini de paylasirim :)
aynen öyle olcak. :)şimdi bu pastanın üstüne mi koncak![]()
ikimizin alanları çok farklı canım ortak bi noktada buluşamayız hem işini çok seviyo hem ailedeki tek üniversite mezunu olduğu için birakmaz şirketiinşallah sıkıntı yaşamazsınız. eğer imkanınız varsa ikiniz bi işlere girişseniz. biz erkek arkadaşımla reklam ajansı düşünyoruz bi kaç seneye
valla ilk kez atladığım bi ayrıntı varmış şoktayımaynen öyle olcak. :)
ikimizin alanları çok farklı canım ortak bi noktada buluşamayız hem işini çok seviyo hem ailedeki tek üniversite mezunu olduğu için birakmaz şirketi
valla ilk kez atladığım bi ayrıntı varmış şoktayım![]()
söz mendili sunumu için bişey buldun mu canım :)hayırlısı olsun canım iş konusunda..
ya aynen bu çok hoş bir hava katıcak bence ben de burda gördüm ilk hazır yükselticileri yaptırırken onu da yaptırayım dedim :)
yağmurlu istanbuldan tünaydınnn :)Bol güneşli bir izmir ohhh hepinize musmutlu günler kızlar :)
bu güzelmiş canım ama ben çok abartıllı bişey yapmıcam kese içinde filan vericem muhtemelen buarada mendillerim hazırlanıyoor :)söz mendili sunumu için bişey buldun mu canım :)
![]()
bu tarz bişey buldum ben nasıl olur bilemiyorum :)
yağmurlu istanbuldan tünaydınnn :)
Yağmur mu var orda canım izmir bi tuhaf dün yağmurlu bugünuaz havası nasılsın ?söz mendili sunumu için bişey buldun mu canım :)
![]()
bu tarz bişey buldum ben nasıl olur bilemiyorum :)
yağmurlu istanbuldan tünaydınnn :)