2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

walla bizde sözde tepsi kullanmadık Orya Orya direk yüzüğü kutudan çıkarıp taktı sözlüm :D nişanda tepsi olacak bende de. YEKTA61 YEKTA61 böyle de değişik olmuş bence kalsın.yine bana göre söze ayrı tepsiye gerek yok ama sen bilirsin.

sen kapalı mısın? o yüzden mi sıkıntı oalcak diyorsun?
evet tatlım o yüzden:KK51:

kına da gelinliği değişip,nasıl kına kıyafetini giyecez die :confused:

Hımm sanırım benim öyle bişey yapmama gerek kalmıcak aklımda fikirler var çünkü az önce annemle konuştukta kısmet bakalım canımm benim

Kızlar öğrencilerimden birinin babasının üzerine ağaç devrilmiş oğlu keserken, adam vefat etmiş, çok üzüldüm ya.. :( Allah rahmet eylesin.

Kızlar öğrencilerimden birinin babasının üzerine ağaç devrilmiş oğlu keserken, adam vefat etmiş, çok üzüldüm ya.. :KK43: Allah rahmet eylesin.

Aaaa Allah rahmet eylesin canım çok kötü olmuş ya ben çok üzülürüm böyle şeylere :( dayanamam

ya işte erkek tarafının memleketine akrabalarımdan herkes gelemeyeceğinden,beni gelinlikle de görsünler istiyorum.yoksa benimde çok içime sinmiyor :KK43:

Anladım canım, ablamın kına bizim yaşadığımız ilin merkezinde olmuştu, düğün de erkek tarafının olduğu ilçede olmuştu. Bizim taraftan düğüne gelemeyecekler de kınaya akın etmişti, ablam da gelinlik giymişti o yüzden.. Biz de benimkiyle farklı şehirlerdeyiz ama ben yine de gelinlik giymeyeceğim kınada..

Aaaa Allah rahmet eylesin canım çok kötü olmuş ya ben çok üzülürüm böyle şeylere :KK43: dayanamam

Yarın öğretmenlerle baş sağlığına gideceğiz, ben de dayanamam hiç.. Düşününce içim kötü oluyor valla, Allah ailesine sabır versin. Nerden aklına gelir dimi ağaç düşecek de altında kalacaksın..

Yarın öğretmenlerle baş sağlığına gideceğiz, ben de dayanamam hiç.. Düşününce içim kötü oluyor valla, Allah ailesine sabır versin. Nerden aklına gelir dimi ağaç düşecek de altında kalacaksın..

Amin canım Allah ailesine sabır versin gidin tabii.. Haklısın canım

Back
X