- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
İyiyiz kuzu sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiz kuzu sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız ?
:) güzel bi etkinlik olmuş :)Hahaha maraton dediğime bakma halk yürüyüşüAma iyi yürüdük 6/7 km falan öldük
Evet hep eşimle katılmak istemişimdir aşk kendisi teklif etti hemen zıpladım tabi :) Kızlar kim var kim yok bişeyler konuşalım hadiii:) güzel bi etkinlik olmuş :)
ben varım ama ymeek yapmaya kaçar. :) güzel bişi ya sevdiceğin yanındaysa etkinlik vs yapmakEvet hep eşimle katılmak istemişimdir aşk kendisi teklif etti hemen zıpladım tabi :) Kızlar kim var kim yok bişeyler konuşalım hadiii![]()
Evet kuzu yaa biz pek bişe yapmazdık ilk oldu bu gayet keyif aldık.. Bende mutfağı topluyorum kileri düzenliyorum falan da canım sıkıldıben varım ama ymeek yapmaya kaçar. :) güzel bişi ya sevdiceğin yanındaysa etkinlik vs yapmak
evet tatlım o yüzden![]()
off ya elbisesi,bindallısı,tuvaleti,gelinliği herşey bize dert.erkekler ne güzel bi takım elbise bu kdr..çok sinir oldum bak yine![]()
Ne oluyor kızlar neyden bahsediyorsunuz ağlıyorsunuz öyle ??
kına da gelinliği değişip,nasıl kına kıyafetini giyecez die![]()
kına da gelinliği değişip,nasıl kına kıyafetini giyecez die![]()
Kınada gelinlik giymeyi düşünmüyorum ben şahsen.. :)
Napıyosunuz kızlaarrr ????
Kınada gelinlik giymeyi düşünmüyorum ben şahsen.. :)
Kızlar öğrencilerimden birinin babasının üzerine ağaç devrilmiş oğlu keserken, adam vefat etmiş, çok üzüldüm ya..Allah rahmet eylesin.
ya işte erkek tarafının memleketine akrabalarımdan herkes gelemeyeceğinden,beni gelinlikle de görsünler istiyorum.yoksa benimde çok içime sinmiyor![]()
Aaaa Allah rahmet eylesin canım çok kötü olmuş ya ben çok üzülürüm böyle şeyleredayanamam
Yarın öğretmenlerle baş sağlığına gideceğiz, ben de dayanamam hiç.. Düşününce içim kötü oluyor valla, Allah ailesine sabır versin. Nerden aklına gelir dimi ağaç düşecek de altında kalacaksın..