2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne kadar da pahalıymışşş :KK57: Valla canım biz daha bohça işine girmediğimiz için yardımcı olamayacağım ama beğenmediğin şeyleri alma biraz daha erteleyin olmaz mı? Hem para biriktirirsiniz :)

6 lı takımların fiyatı zaten 400 den filan başlıyo canım...
tek tek alıp takım yap istersen yada bohça işini biraz erteleyin olmaz mı

Canim bence biraz bekleyin. Hem begendigin seyleri alirsin hem daha uygn bulursn belki.

beklememiz bizden çıkacak olan parayı değiştirmiyorki okadr pahallı olur die düşünmemiştim :(

Kızlar peki sandık alacakmısınız? ben mesela tarak ayna takımı ve terlik almayacağım.
alacaklarımı şöyle sıralayayım 6 lı takım 1 pijama takımı 1 atlet takımı 1 sütyen külot takımı almayı düşünüyorum
başka alınması gereken ne var

Kızlar peki sandık alacakmısınız? ben mesela tarak ayna takımı ve terlik almayacağım.
alacaklarımı şöyle sıralayayım 6 lı takım 1 pijama takımı 1 atlet takımı 1 sütyen külot takımı almayı düşünüyorum
Ne için alıyosunuz bnları yavrm ben anlamadım hiç

canım ayrı ayrı daha pahallı oluyormuş bi kaç yere sordum bugün :KK43:
hadi ya ben hep daha ucuz olur diye düşünüyodum :
ben sandık istemiyorum ama karşı taraf illa sandık olsun derlerse sorun çıkarmam sanırım
6 lı takım
günlük pijama takımı
sütyen kilot takımı
günlük kıyafet
ayakkabı
çanta
cüzdan( bizde içine bereket parasıda konurmuş)
terlik (ama tüylü değil günlük kullanacagım bişey aldırırım)
tarak takımı (sade bişey çok büyük değil)
çorap
bakım seti
havlu
lif
seccade takımı
namazlık
tülbent
patik
kuzenim ocakta evlenmişti bunlar konmuştu canım içine o da sandık istemedi valizle götürdük

Kızlar ya yarn erkek arkadaşım geliyor. gelmişken bohça işinide halledelim dediydi. bende bugün bir bakayım dedim fiyatlar çok pahallı hemde gecelikkler felan çok uzun ben kısa düşünüyorum çokta seçenek yok rengide pudra krem ekru tonları düşünüyorum çok az seçenek vardı olanlarda çok pahallı sadece 6 lı takımlar 500-600 felan canım sıkıldı sizler nasıl yaptınız neler aldınız alışverişinizde :KK43:
Canım o aldığın markayla alakalı ya normal fiyatlı olanlarda var sıkma canını

Canım bizimkinde küçük sandıklar varya şimdi onlardan vardı. Bu saydıkların vardı makyaj seti, parfüm krem falan,hamam havlu takımı, bu tam setler saten pike yatak örtüsü olanlar işte bide çeyizlik şeyler getirmişlerdi ( tülbent,havlu,lif bohça falan)

hadi ya ben hep daha ucuz olur diye düşünüyodum :
ben sandık istemiyorum ama karşı taraf illa sandık olsun derlerse sorun çıkarmam sanırım
6 lı takım
günlük pijama takımı
sütyen kilot takımı
günlük kıyafet
ayakkabı
çanta
cüzdan( bizde içine bereket parasıda konurmuş)
terlik (ama tüylü değil günlük kullanacagım bişey aldırırım)
tarak takımı (sade bişey çok büyük değil)
çorap
bakım seti
havlu
lif
seccade takımı
namazlık
tülbent
patik
kuzenim ocakta evlenmişti bunlar konmuştu canım içine o da sandık istemedi valizle götürdük

Canım o aldığın markayla alakalı ya normal fiyatlı olanlarda var sıkma canını

yapmasanz olmazmı sonucta para olarak yıkım size neden kendinizi zorlayasanız ki başka bi acıgınızı kapatrsnz harcıyacagnız parayla

Canım bizimkinde küçük sandıklar varya şimdi onlardan vardı. Bu saydıkların vardı makyaj seti, parfüm krem falan,hamam havlu takımı, bu tam setler saten pike yatak örtüsü olanlar işte bide çeyizlik şeyler getirmişlerdi ( tülbent,havlu,lif bohça falan)
makyaj ürünlerimi daha önceden almıştım onlar var. Yrn bir gelsinde erkek arkadaşım bakalım ne diyecek kendisi ona göre davranırız

hgo5awdhsppxb4wpsj3r.jpg
cymmjntayhdzyar2fvtx.jpg
nasıl sizce kızlar

Back
X