- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Gidemezsin ki:))Nereye gidiyomuşum kii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidemezsin ki:))Nereye gidiyomuşum kii![]()
Ben cok begendim canimm :) gule gule kullan
pofudukcum senide ekledim hoşgeldinn :)nişanlıyım canımona da atayım hemenn
![]()
teşekkür ederiiimmm hoşbulduk arkadaşıııımmpofudukcum senide ekledim hoşgeldinn :)
Ya eveet gel tabi kuzum :) şaka maka ne zaman olursa olsun burda baya tecrube kazaniyoruz![]()
Kızlar selam diyecem ama muhtemelen hepiniz yatmışsınızdır şimdiye kadar![]()
selam kızçeler 2015 geliniyim bende aranızda yer var mı banada???
hoş buldum :) kendimi tanıtı vereyim hemen :) büşra benHoşgeldin canım aramıza :)
İyi olmuş ya konuşasım vardı benimde :)Aleyküm selam canım.. :) Ben okul günlerinde bile 1den aşağı yatmam ki bu gece yatayım![]()
hoş buldum :) kendimi tanıtı vereyim hemen :) büşra ben23 yaşındayım. çoooook zorlu bir tanışma/isteme söz dönemi geçirdik ama şuanda çok şükür herşey yolunda :) şuan iş arıyor olsam da asıl mesleğim turizm / mutfak öğretmenliği. sözlüm esnaf. bursada yaşıyoruz. nasipse bir iki haftaya kadar nikahımız ve 12 eylülde de düğünümüz olacak. nişan yapmak istemedik maddi kaybımız olmasın evlenince ev alalım hemencik diye :)
İyi olmuş ya konuşasım vardı benimde :)
Hoş geldiniz canım hayırlı uğurlu olsun :) Bursa güzel memleket şanslısınız orda yaşadığınız için.. Ne gibi zorluklar yaşadınız canım tabi özel olmazsa? Bizimde arkadaşların çoğu kız isteme evresinde nişanlı olanlarımız da var tabi benim kız isteme olayım kısmetse 2 gün sonra (artık 1,5 gün sonrahoş buldum :) kendimi tanıtı vereyim hemen :) büşra ben23 yaşındayım. çoooook zorlu bir tanışma/isteme söz dönemi geçirdik ama şuanda çok şükür herşey yolunda :) şuan iş arıyor olsam da asıl mesleğim turizm / mutfak öğretmenliği. sözlüm esnaf. bursada yaşıyoruz. nasipse bir iki haftaya kadar nikahımız ve 12 eylülde de düğünümüz olacak. nişan yapmak istemedik maddi kaybımız olmasın evlenince ev alalım hemencik diye :)
Hayırlısı olsun, inşallah çok mutlu olursunuz :)
Konuşalım da ne konuşalım bir konu aç :)
Konu bulayım.... Heh bikaç hafta önce bizde aliexpressten sipariş verdik sevgiliyle bakalım inşallah pişman olmayız hala bekliyoruzHayırlısı olsun, inşallah çok mutlu olursunuz :)
Konuşalım da ne konuşalım bir konu aç :)