2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Şimdi ayrı bir konu açacağım :) özellikle @greenandblue için :KK68:
Kızlar yüzük sağda ise yada tek taş anlaşılır ki bu kız sözlü
Eğer solda varsa alyans yada birlikte tek taşı bu kişi nişanlı yada evli :)
Vay beee acaba millet kafasına göre mi takıyor net değil demek ki iki türlü takanda var ben nişanda sola takarım o zaman sol parmağıma alışkınım yüzüklerde :D

Nyse canlar tekrar görüşürüz daha yeni başlıcam temizliğe şimdiye kadar duş aldım ufak tefek bişeyler yaptım çoook öpüyorum :KK69:

Vay beee acaba millet kafasına göre mi takıyor net değil demek ki iki türlü takanda var ben nişanda sola takarım o zaman sol parmağıma alışkınım yüzüklerde :D

Tabii kafasına göre takan da var .. Sola tak zaten nişanda sola takılıyor :) :)

iş yeri bu kadar olur bence gayet düzenlisin :)
bu arada hediyene bayıldım :)
tasarimcibayan tasarimcibayan un ellerine sağlık :)

O güzelllll hediyeye bence bırakmalıı :KK66: dimi tasarimcibayan tasarimcibayan :)

Teşekkür ederim canımm, @tubb ellerine sağlık gerçekten çok beğendim bende ve gören herkes :KK68:

çokk teşekkürler kızlar beğenmenize çokkk sevindim :)
kelin merhemi olsa başına sürer 25 aralık yıldönümümüz ve ben hala hediye bulamadım:mad::mad::mad::mad::KK19:

çokk teşekkürler kızlar beğenmenize çokkk sevindim :)
kelin merhemi olsa başına sürer 25 aralık yıldönümümüz ve ben hala hediye bulamadım:mad::mad::mad::mad::KK19:

Daha zaman var bulursun sen birşeyler düşünceler vardır sendeee ;)

Keşke temizlikten sonra duş alsaydın ya rahatlardın :) neyse görüşürüz kolay gelsin sana canım :KK66:
Hala burdayım yine kalkamadım :KK70:Kuzu ağır temizliği iki gün önce yapmıştık zaten şu an sadece toz alıcam bide aynaları ve avizelerin taşlarını silecem o yüzden yapayım dedim terleme falan olmayacak yani ama bi kalkabilsem yaa otur otur totoyu büyüttüm :KK6:

Hala burdayım yine kalkamadım :KK70:Kuzu ağır temizliği iki gün önce yapmıştık zaten şu an sadece toz alıcam bide aynaları ve avizelerin taşlarını silecem o yüzden yapayım dedim terleme falan olmayacak yani ama bi kalkabilsem yaa otur otur totoyu büyüttüm :KK6:

Bende ne çok karıştım dimi? :oops: Ufak tefek işler kalmış canım kalkta bitir bir an önce hadiii :)

ayakkabi-boyama-gelin-babetleri-.jpg

kızlar bu babetler nasıl yapılıyo?
yada uygun yapan bi sayfa biliyo musunuz:KK76:

benn şimdi baktım elimde olan fotoğrafları paylaşayım diye
sizinde fikriniz varsa söyleyin kızlar
forma ayakkabı gömlek zippo kazak saat gözlük vs onların hepsini zaten aldım
fotoğrafı olan diğer hazırladğım şeylerde bunlar
sevgili kitabımız
11.webp

karikatürümüz
IMG_20140131_224504.webp

tasarımını ve çizimini kendim yaptığım tsirtler
tsirt.webp

tüm ailesi ve arkadaşlarına tasarımlarını yaptıgım harflerle çektiğim fotoğraf kolajı
_DSC0005.webp

doğum gününde hazırladğım süpriz partisi
_DSC0079.webp

Back
X