- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Çalış canım çalışşş :)
Bak ben her zaman sana ne diyorumm???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay beee acaba millet kafasına göre mi takıyor net değil demek ki iki türlü takanda var ben nişanda sola takarım o zaman sol parmağıma alışkınım yüzüklerdeŞimdi ayrı bir konu açacağım :) özellikle @greenandblue için![]()
Kızlar yüzük sağda ise yada tek taş anlaşılır ki bu kız sözlü
Eğer solda varsa alyans yada birlikte tek taşı bu kişi nişanlı yada evli :)
Vay beee acaba millet kafasına göre mi takıyor net değil demek ki iki türlü takanda var ben nişanda sola takarım o zaman sol parmağıma alışkınım yüzüklerde![]()
Nyse canlar tekrar görüşürüz daha yeni başlıcam temizliğe şimdiye kadar duş aldım ufak tefek bişeyler yaptım çoook öpüyorum![]()
iş yeri bu kadar olur bence gayet düzenlisin :)
bu arada hediyene bayıldım :)
tasarimcibayan un ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim canımm, @tubb ellerine sağlık gerçekten çok beğendim bende ve gören herkes![]()
çokk teşekkürler kızlar beğenmenize çokkk sevindim :)
kelin merhemi olsa başına sürer 25 aralık yıldönümümüz ve ben hala hediye bulamadım![]()
Hala burdayım yine kalkamadımKeşke temizlikten sonra duş alsaydın ya rahatlardın :) neyse görüşürüz kolay gelsin sana canım![]()
ayyy 1 ocak doğum günü bende hala bişey bulamadım ki pasta yapıcam heraldeçokk teşekkürler kızlar beğenmenize çokkk sevindim :)
kelin merhemi olsa başına sürer 25 aralık yıldönümümüz ve ben hala hediye bulamadım![]()
Hala burdayım yine kalkamadımKuzu ağır temizliği iki gün önce yapmıştık zaten şu an sadece toz alıcam bide aynaları ve avizelerin taşlarını silecem o yüzden yapayım dedim terleme falan olmayacak yani ama bi kalkabilsem yaa otur otur totoyu büyüttüm
![]()
yapılabilecek her şeyi yaptım resmenDaha zaman var bulursun sen birşeyler düşünceler vardır sendeee![]()
yapılabilecek her şeyi yaptım resmen![]()
ben doğum gününde yaptımayyy 1 ocak doğum günü bende hala bişey bulamadım ki pasta yapıcam heralde![]()
bu doğum gününde evimizde yokben doğum gününde yaptım![]()
yok canım etmedi daha aralıkta edecek :)Buluruz canım burada hep beraber üzülme sen
Bu arada arkadaşın teklif edicekti etti mi?![]()
fikirleri paylaşalımmm :) bulurz beraber :)bu doğum gününde evimizde yok
geçen doğum gününde uçurmuştum onu bu defa ne yapıcam bilmiyorum:)