- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) kac yasındasın kı canım
hmm aynı yastaymısız canım senle :)24 canım :)
Kız niye koca kafali diyorsun ALLAH seni ne yapmasın emi , hiçte koca kafalı değl ben baktımn fotoğraflarına ,insan sevgilisine koca kafa dermi![]()
Bencede hiçte koca kafalı değil sevdiceğin :) :)![]()
ayy kızlar kayınvalidem yavas yvas gelinlik bak diyo banaa benm dha 5 kilo veermem gerek offf![]()
İyi aksamlar hatunlar. Cok sukur hersey cok guzel gecti tarihim kesinlesti 30 ocak isteme 31 Ocak nisan yapıcaz bugun nisan icn alısveris yaptık takı saat felan aldık :))
Kızlar atlattık çok şükür. Kız isteme fasıllarını göremicem tuzlu kahve yapamıcam diye üzülüyordum bugün adetlerimiz için o kadar şükrettim ki. Biliyorsunuz sırf erkekler geldi biz hiç görünmedik, damat adayı çıkmadı yukarı aşağıda bekledi yani bütün gün mufaktaydım ben ama içerde onların oturduğunu bilmem bile bana yetti böyle bir heyecan yokkAllahımmmm nasıl heyecanlandım elleirm titriyor,karnım ağrıyor,midem bulanıyor ki onuşmalardfa gelmyordu mutfağa iyi ki hanımlarda gelmemiş biz salonda değildik ölürdüm heyecandan.. Neyse 3 gibi geldiler 5 buçuk gibi gittiler ilk yarım saat içinde beni istemişler babamda kısmetse olur hayırlısı olsun falan fistan bişeyler demiş sonra büyük dayınmda o tarz cümleler kurmuş neyse ben artık baya baya biriyle sözlenmiş oldum kızlar inanamıyorum ne zaman büyüdüm ben yaaa
Neyse arabada üşüye üşüye bekleyen sevdiceğime yiyecek çay falan indirdik onu da bitiremeden kalktı erkekler sinir oldum aç aç gönderdik çocuğu
Ayyy rahatladım resmen yaaa çok şükür atlattık
![]()
Canlarımm nasılsınız kaç gündür yoktum hemen müjdeleri paylaşayım öncelikle kayınvalidemlere gittim seccade takımı aldık güzel güzel havlular aldım ve en güzeli de düğün için otel tuttuk oruçoğlu otel https://www.google.com.tr/search?q=afyon oruçoğlu oteli&espv=2&biw=1093&bih=534&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=-DJyVOqVC4LfaJLpgcgD&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=7KF69w6tptc_LM%3A;Jbguixk6oISzjM;https%3A%2F%2Ffiles.bookinturkey.com%2Fimages%2Fhotel%2Forucoglu_thermal%2F720xorucoglu_thermal_210_27.jpg;https%3A%2F%2Fwww.bookinturkey.com%2Fotel%2Forucoglu-thermal-resort-hotel-210%2Ffotograflari;720;540![]()
:) :) Ben görmedim ama bende görmek istiyorum özelden atsana banadagreenandblue bende çok benzerim sevdiceğimle bizi ünide hep kardeş sanırlardı
![]()
sevdigimden dedim oyle
![]()
bakmaya başla canım gerçi ocakta yeni modeller çıkıyomuş fuarda var :)ayy kızlar kayınvalidem yavas yvas gelinlik bak diyo banaa benm dha 5 kilo veermem gerek offf![]()
Ben oguzla cikmaya basladigimizdan beri gelinlk bakiyorum teklif ettigi gunde gider alirimayy kızlar kayınvalidem yavas yvas gelinlik bak diyo banaa benm dha 5 kilo veermem gerek offf![]()
Ben oguzla cikmaya basladigimizdan beri gelinlk bakiyorum teklif ettigim gunde gider alirim
-benimle evlenir misin?
-tamam sen bekle gelinligi alip geliyorum hemen![]()
günaydın kızlar topiğimizin kıymetli öğretmenlerinin öğretmen günü kutlu olsunn![]()
Teklif ettigi yerine etmisim yazmisim oryaAyy ne güldüm![]()
ayyyBen oguzla cikmaya basladigimizdan beri gelinlk bakiyorum teklif ettigi gunde gider alirim
-benimle evlenir misin?
-tamam sen bekle gelinligi alip geliyorum hemen![]()
Teklif ettigi yerine etmisim yazmisim orya
zaten cikma teklifini de ben etmistm bu gisisle evlenmeyide ben edicm vallahi allah soylettiduzelttim hemen
![]()
bende mart nisan gibi bakarım dye cok rahattım yaa yiyorum löplöp sürekli bide :)bakmaya başla canım gerçi ocakta yeni modeller çıkıyomuş fuarda var :)
eklerim tabi tatlım ilk sayfadaki gibi yaz bilgilerini ekliyim :)hayalseverrr benıde eklermısın lısteyeEeee:)
az yee artıkbende mart nisan gibi bakarım dye cok rahattım yaa yiyorum löplöp sürekli bide :)
Soylemistim daha once belki gormussundur ama yine yaziymm. Biz onunla 2006 da tanistik benim sinif arkadasimin ilkokul arkadasiydi lise 1deydik iste. Ama tam benim tipim ama tabi daha hic sevgilim fln olmamis napcaimi fln blmiormKısmet canımm :) sen mi teklif ettin o ne dedi pekii?