2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bana eve zarf geldi canım sonra bende ilk ödeme zamanımda gittim ziraat bankasına ödemeye başladım .. bir yeri aramadım yanii.
Yani sen 2 sene ödemeyi unuttun üstünede faiz bindi doğru mu anladım??
Evet canım ödemeyi unutmadım sadece erteledim iş bulunca öderim diye ama faiz binmiş bu arada :KK43: yarın başuru yapayım bakayım ödeme planı çıkarsınlar bana :KK61:

Evet canım ödemeyi unutmadım sadece erteledim iş bulunca öderim diye ama faiz binmiş bu arada :KK43: yarın başuru yapayım bakayım ödeme planı çıkarsınlar bana :KK61:

Anladım canım ertelerken peki haber falan vermedin mi o zaman faiz binmesi çok normal ..Bence yarın hemencik ara konuş

cnm anlamadım ne demek istediğini? nerede instagramda mı?

yaa Orya, seni takip etmek istemişti ya,bende onu takibe alırsan bende isterim yazmıştım :KK53: gerçi ben seni takip ediyormuşumda,erkek arkadasın ile benziyor dediler ya gözleriniz fln die ben ama göremedim,sadece 1 foton wardı orda:KK17:

Orya Orya nın intagramı mı var ?o_O

Love01 Love01 fazla fotoğrafımız yok pek kullanıyorum ben intagramı, ikimizde sarıyız ondan benziyoruz :KK76:

yok canım karışık değl sadece geç kaldığım için böyle oldu peki nereye nasıl başvuru yapıcam canım sen nasıl ödemeye başladın?
Canim benim erkek arkadasim snn gibi. 1 ay geciktirdi ve otomatk olarak vergi dairesine attilar artk bankamatkten yatiramiyor odemeyi. Her ay vergi dairesine gitmek zornda

Back
X