- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ödemeyi unutmadım sadece erteledim iş bulunca öderim diye ama faiz binmiş bu aradaBana eve zarf geldi canım sonra bende ilk ödeme zamanımda gittim ziraat bankasına ödemeye başladım .. bir yeri aramadım yanii.
Yani sen 2 sene ödemeyi unuttun üstünede faiz bindi doğru mu anladım??
http://www.superdugun.net/gallery_five_column2.html#!prettyPhoto[pp_gal]/4/
kızz yaa ben tamda şöyle bi alınlık arıyorum nerde bulurum acaba![]()
Evet canım ödemeyi unutmadım sadece erteledim iş bulunca öderim diye ama faiz binmiş bu aradayarın başuru yapayım bakayım ödeme planı çıkarsınlar bana
![]()
cnm anlamadım ne demek istediğini? nerede instagramda mı?
yaa Orya, seni takip etmek istemişti ya,bende onu takibe alırsan bende isterim yazmıştımgerçi ben seni takip ediyormuşumda,erkek arkadasın ile benziyor dediler ya gözleriniz fln die ben ama göremedim,sadece 1 foton wardı orda
![]()
@Orya nın intagramı mı var ?![]()
Şu instagramda kim kim ben hala ezberleyemedim ya..![]()
İyi ki instagram kullanmıyorum :) :)
sen ne kullanıyorsun, hemen oraya geçiş yapayım![]()
hahaha bazen bana da oluyo o , bu duruma çözüm bulalım![]()
Aynen ya nasıl ezberlicem bilmem![]()
bende kızların sadece ikisi var galiba o yuzden cok zor olmuyo![]()
Herkes aynı nasıl olucak merak ediyorum![]()
Facebokk nadresini versene![]()
Bende kimler ekli onu bile hatırlamıyorum, tek hatırladığım greenandblue sensin![]()
Özelden veriyorumm :)
Canim benim erkek arkadasim snn gibi. 1 ay geciktirdi ve otomatk olarak vergi dairesine attilar artk bankamatkten yatiramiyor odemeyi. Her ay vergi dairesine gitmek zorndayok canım karışık değl sadece geç kaldığım için böyle oldu peki nereye nasıl başvuru yapıcam canım sen nasıl ödemeye başladın?