2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba kızlar çoook yoruldum yaaa. Kuzucuklara sınav yaptım. Çıkışta sevdicekle rapor aldık bana. Sonra yemek vardı. Güya zorunluydu 600 kişiye ama yemekhabe bizim okulunkinden küçüktü. Üstelik fabrikanın yemekhanesiydi. Bizde geri kalktık başka yerde yemek yedik. Arkadaşlarla oturduk şimdi geldim:) odunum bugün süpriz yaptı ve okuluma çiçek gönderdi:)))

Ben de yarın yapıcam sınav.. Pfff.. Ne raporu aldın canım?

Allahımm bayıldımm :) ben çok severim çocuklarıı ya .. İlkokul öğretmenim ile halen görüşürüz ama bugün gidemedim yanına :KK43: :KK43: çalışmasam giderdim çok özledim öğretmenimi
Brnim düğünüme gelecek inşallah ilkokul öğretmenim:) bugün bi kere daha dedim iyiki öğretmen olmuşum niye:) benim amacım matematiği sevdirmekti onuda başarmışım:)

gunduz gordum canım ama teyzemlerdeydım cok yazamadım. bılgısayarı beklıyorum dort gozle komsumuzun kardesı format atıyo gelır az sonra sanırım burdan zor oluyo ama bılgısayardan yetısıırım ben kacırdıgım muhabbetlere: )
ben de genelde telden giriyorum :)

Hee hazırlık var yanii :)
Evet yoğun bi 5gün beni bekliyo:)) yarın akşam kayınvalidemlerdeyiz. Bi güne ordan gelinlik bakacam. Akşama sevdicekle bize geçecez. Perşembe bizim ordan bakacaz. Cuma günü boş cmartesi de bohça alışverişi ve sevdiceklere yemeğe davetliyiz inşallah:)

sevgilimin doğum günü kuzum :KK43:
ben ne alcam bulamazken o bugün telefon almış bana :KK43:
Ayy hiç sorma ben ona bişe almadım ama o bana bugün çiçek gönderdi üstüne bide dün bi elbise bide bırka almış bende artık memleketten bişe bakacam:)

Bot aldık saat kullanmaz ve hırkada onun tam zevkini tutturamam ben :KK51:
bbu yıl romantik olmaktan çok işine yarar bişey istiyorum aslında kendine mont almış bot alabilirim filan dedi...
ondan önce alabilirim inşallah botunu hep şantiyede atkı örmüştüm daha önce şimdi şapka eldivende işini görür onun offf :(

Back
X