- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Yok canım ya buz gibi her yerayy geçmiş olsun canım istanbul bugün sıcaktı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ya buz gibi her yerayy geçmiş olsun canım istanbul bugün sıcaktı :)
Kuzu bende dönem dönem kore dizisi amerikan dizisi izliyorum 1 senedir falan kore dizisi izlememiştim bununla tekrar başladım ama dediğin çok doğru bağımlılık yapıyor resmen bende çok kore dizisi izledimbenimde ilk dizimdi 5 yıl önce filan izledim bida da bırakamadım kore dizilerini![]()
Canım matematikti dimi branşın? Genelde çok zorlanıyorlar matematikte öğrenciler. Eğer yine sınav yaptığında yine aynı sonuç olacaksa çan eğrisiyle geçir istersen. Hak hukuk ihlail olacak ama hepsinin kalması daha sorun olur herhalde dimi? Gerçi pek anlamıyorum bende bu işlerdenKızlar canım çok sıkkın ya. Yazılı yaptım okuyorum ama sonuç hüsran yine. Anlamıyorum bende mi suç nerde hata yapıyorum diye. Ama sınıfta hepsini çözüyorum kendimi yırtıyorum yapsınlar diye. Hatta diyorum yazılıda çıkacak diye ama ona rağmen yapamıyolar. Ya notlar 19 20 hep iptal etsem yine aynı olacak sonuç bilmiyorum napcam![]()
Canım milli eğitimde çan eğrisi yok malesefCanım matematikti dimi branşın? Genelde çok zorlanıyorlar matematikte öğrenciler. Eğer yine sınav yaptığında yine aynı sonuç olacaksa çan eğrisiyle geçir istersen. Hak hukuk ihlail olacak ama hepsinin kalması daha sorun olur herhalde dimi? Gerçi pek anlamıyorum bende bu işlerden
ay bende bayıldııım :)buna bayıldım :)![]()
çalışmalarını bize gösterirsin artık :)Ahşap boyama kursuna başladım kızlar ilk isim ise pembe beyaz tepsi :)
Ne öğretmenisin canım sen? Öğrencilerin bu notları aldıklarına göre büyükler sanırım lisemi?Kızlar canım çok sıkkın ya. Yazılı yaptım okuyorum ama sonuç hüsran yine. Anlamıyorum bende mi suç nerde hata yapıyorum diye. Ama sınıfta hepsini çözüyorum kendimi yırtıyorum yapsınlar diye. Hatta diyorum yazılıda çıkacak diye ama ona rağmen yapamıyolar. Ya notlar 19 20 hep iptal etsem yine aynı olacak sonuç bilmiyorum napcam![]()
yok kuzu 5 ve 6.sınıf malesefNe öğretmenisin canım sen? Öğrencilerin bu notları aldıklarına göre büyükler sanırım lisemi?
Anladım canım bize lisede yapmıştı hoca bi kere ona dayanarak söyledim ama bu 10 yıl öncesiydi tabiCanım milli eğitimde çan eğrisi yok malesefyani biz yazılı notlarını e okula giriyoruz sözlü notlarını giriyoruz e okul hesaplıyo karneye geçiriyo.
Sorun sınavda yapamamaları. Sınıfta soruyorum takır takır çözüyolar ama yazılı sıfırhatta kesin çıkacak dediğim soru en çok yanlış yapılan soru
![]()
Oooo çok düşük o zaman 19 - 20lerden bahsedınce lise falan sandım bendeyok kuzu 5 ve 6.sınıf malesefmatematik branşım
Ambalajlı haliyle kullanmazsan açmazsan hiç 3 yıl diye biliyodm canım dogrumu bılmıyorumkızlar bi parfüm veya makyaj malzemeleri hiç kullanılmadan ne kadar durabilir :)
çeyiz diye ortalıkta dolanıyorumda birazda kişisel bakım ürünleri alıp kenara koymak istiyorum :)Ambalajlı haliyle kullanmazsan açmazsan hiç 3 yıl diye biliyodm canım dogrumu bılmıyorum
Kızlarr selamm ben geldım :))yok kuzu 5 ve 6.sınıf malesefmatematik branşım
Ambalajın ustunde yazar acıldıktan sonra kac ay kullanılabılecegı ama acmadıgın surece sıkıntı yok kendımden bılıyorumkızlar bi parfüm veya makyaj malzemeleri hiç kullanılmadan ne kadar durabilir :)
yok canım olmuyo o malesefAnladım canım bize lisede yapmıştı hoca bi kere ona dayanarak söyledim ama bu 10 yıl öncesiydi tabi![]()
yok ya bu ortalama canım düşün sadece 2 alan bile varOooo çok düşük o zaman 19 - 20lerden bahsedınce lise falan sandım bende