2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

şu an kendimi çok zeki sanıyorum:KK70:
ama bide size sorıyım:KK52:
begendiğim kıyafetleri diktirsem nasıl olur:KK54:
gönül kolattan gamze polattan filan begeniyorum ee çokkk pahalılar:oops:

Cidden çok pahalılar ya, sanki tesettürlülerin hepsi başbakan, bakan karısı.. Sen bir sor canım bakalım diktirmek ne kadara mal olacak.

Biz 1 yılı aşkın annesiyle konuşuyoruz işte ama benim huyum kurusun hemen heyecanlanırım karnım ağrımaya başlar, Allah vere de başka bişi olmasın :KK70:
benim olmuştuu :KK70:
Canım aslında en mantıklısı:) kumaşınıda al götür iyi bi terziye :) benim fırsatım olsa hiç kaçırmam:) hatta bi arkadaşım kocelinde yaptırcaktı. Arkadaşı yaptırıyomuş:)

Cidden çok pahalılar ya, sanki tesettürlülerin hepsi başbakan, bakan karısı.. Sen bir sor canım bakalım diktirmek ne kadara mal olacak.
ayyy tesettür kelimesi bi anda fiyatı arttırıyo
tozludan 30 liraya sipariş verdiğim tunik diesre diye sitede 90 lira ee yuh yani:KK67:
benim olmuştuu :KK70:

Canım aslında en mantıklısı:) kumaşınıda al götür iyi bi terziye :) benim fırsatım olsa hiç kaçırmam:) hatta bi arkadaşım kocelinde yaptırcaktı. Arkadaşı yaptırıyomuş:)
sokagın başında bi terzi gördüm dikmiş bişeyler gayette güzel grünüyo:KK57:
enn azından bi kap 300 liraya dikilmez heralde:KK17:

ayyy tesettür kelimesi bi anda fiyatı arttırıyo
tozludan 30 liraya sipariş verdiğim tunik diesre diye sitede 90 lira ee yuh yani:KK67:

sokagın başında bi terzi gördüm dikmiş bişeyler gayette güzel grünüyo:KK57:
enn azından bi kap 300 liraya dikilmez heralde:KK17:
Evet ya tesettür giyim gerçekten çok pahalı:(

bu zamana kadar zaten planla ilerledim canım biri bitmeden birine geçmedim öyle yapsaydım herşey yarım yamalak kalcaktı :KK43:
annem illa 10 çift çamaşır takımı lazım diyo yine rahat bi 250 lirayı gözden çıkarmam lazım onun için bu ay :KK43:

güle güle kullan canım :)
yeni kıyafetlerde şart :)
ben çok fazla uzun elbise giymiyorum :)
ama bu aklımda
b_da19a886-4a63-4c39-bcd5-616574c43105.jpg

bi kaç defa giysen alışırsın canım mutlaka :)

günaydınnn doğum günün kutlu olsun :)

ben bunları almıycam canım zaten az kaldı ya istesemde alamam şu ufak tefek eksikleri bitirsem yeter ayy bide artık evde koycak yer kalmadı ya :KK43:
şu an önceliğim dolabı yenilemek :)

günaydın tatlım çok sevdim gelinliği görebilir miyiz :)

günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın :)

iyi aksamalr cnm nasılsın cok guzel elbise cnm neden bu kadar iç çamasırı aldıryor ki anne evlendikten sonra alırsın bende alacam ama bu kadar cok degil valla=)

iyi aksamalr cnm nasılsın cok guzel elbise cnm neden bu kadar iç çamasırı aldıryor ki anne evlendikten sonra alırsın bende alacam ama bu kadar cok degil valla=)
iyiyim canım sen nasılsın :)
çok olmalıymış anem öyle diyo napcaksam o kadar çamaşırı ayrı konu tabi:KK70:
sen kaç tane alcaksın :)

Yarın okul var her yer kar ve ben bahçede nöbetçiyimmmm :((((

orya nasıl oldun hasta gibiydin

Canım eh işte daha iyiyim teşekkür ederiim

Ciciler aldım bi sürü:) 4 5 tane de şal aldım:))

Güle güle kullan canım çok güzeller

Ne gün buluşuruz bilemiyorum ama ona da az kaldı :D Ailesi ile tanışıcam çok heyecanlıyımmmm :KK17:

Hayırlısı olsun inşallah canım sakin ol stres yapma hiç

Kızlar merhaba ben geldim çok şükür daha iyiyim babacım sağolsun nasıl baktıysa iyi oldum biraz daha ilaç almıştım içinde 3 tane var çok iyi geliyo bana az önce 2.si içtim bir de boğaz spreyim var , az öncede duş aldım çok rahatladım annemde geldi bugün çok özlemişimm o da bana sıcak su torbası yaptı şimdi üstümde battaniye sırtımda yastık karnımda sıcak su torbası yanımda masada pc var sizi çok özledim dayanamadım geldim ama erkenden yatıcam bugün pek duramıcam. İnşallah hepiniz iyisinizdir kızlar...

Back
X