- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Annesiyle faceten hep konuşuyoruz rahat rahat ama yüz yüze çok daha farklı olur eminim.ama cidden panik yapılması gereken bi durum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesiyle faceten hep konuşuyoruz rahat rahat ama yüz yüze çok daha farklı olur eminim.ama cidden panik yapılması gereken bi durum![]()
ama cidden panik yapılması gereken bi durum![]()
Biz tanıştık bişe olmadı diyomuşum:))Annesiyle faceten hep konuşuyoruz rahat rahat ama yüz yüze çok daha farklı olur eminim.
Biz tanıştık bişe olmadı diyomuşum:))
Cidden çok pahalılar ya, sanki tesettürlülerin hepsi başbakan, bakan karısı.. Sen bir sor canım bakalım diktirmek ne kadara mal olacak.şu an kendimi çok zeki sanıyorum
ama bide size sorıyım
begendiğim kıyafetleri diktirsem nasıl olur
gönül kolattan gamze polattan filan begeniyorum ee çokkk pahalılar![]()
benim olmuştuuBiz 1 yılı aşkın annesiyle konuşuyoruz işte ama benim huyum kurusun hemen heyecanlanırım karnım ağrımaya başlar, Allah vere de başka bişi olmasın![]()
Canım aslında en mantıklısı:) kumaşınıda al götür iyi bi terziye :) benim fırsatım olsa hiç kaçırmam:) hatta bi arkadaşım kocelinde yaptırcaktı. Arkadaşı yaptırıyomuş:)şu an kendimi çok zeki sanıyorum
ama bide size sorıyım
begendiğim kıyafetleri diktirsem nasıl olur
gönül kolattan gamze polattan filan begeniyorum ee çokkk pahalılar![]()
benim olmuştuu
Canım aslında en mantıklısı:) kumaşınıda al götür iyi bi terziye :) benim fırsatım olsa hiç kaçırmam:) hatta bi arkadaşım kocelinde yaptırcaktı. Arkadaşı yaptırıyomuş:)
ayyy tesettür kelimesi bi anda fiyatı arttırıyoCidden çok pahalılar ya, sanki tesettürlülerin hepsi başbakan, bakan karısı.. Sen bir sor canım bakalım diktirmek ne kadara mal olacak.
sokagın başında bi terzi gördüm dikmiş bişeyler gayette güzel grünüyobenim olmuştuu
Canım aslında en mantıklısı:) kumaşınıda al götür iyi bi terziye :) benim fırsatım olsa hiç kaçırmam:) hatta bi arkadaşım kocelinde yaptırcaktı. Arkadaşı yaptırıyomuş:)
Temmuzda çıktık vandan antepe gidiyoruz. Bende başladı bi ishal:) yolda perişan olduğuma mı yanayım yoksa ordaki rezilliğime mi yanayım bilemedim:)Kız ne oldu?
Evet ya tesettür giyim gerçekten çok pahalıayyy tesettür kelimesi bi anda fiyatı arttırıyo
tozludan 30 liraya sipariş verdiğim tunik diesre diye sitede 90 lira ee yuh yani
sokagın başında bi terzi gördüm dikmiş bişeyler gayette güzel grünüyo
enn azından bi kap 300 liraya dikilmez heralde![]()
bu zamana kadar zaten planla ilerledim canım biri bitmeden birine geçmedim öyle yapsaydım herşey yarım yamalak kalcaktı
annem illa 10 çift çamaşır takımı lazım diyo yine rahat bi 250 lirayı gözden çıkarmam lazım onun için bu ay
güle güle kullan canım :)
yeni kıyafetlerde şart :)
ben çok fazla uzun elbise giymiyorum :)
ama bu aklımda![]()
bi kaç defa giysen alışırsın canım mutlaka :)
günaydınnn doğum günün kutlu olsun :)
ben bunları almıycam canım zaten az kaldı ya istesemde alamam şu ufak tefek eksikleri bitirsem yeter ayy bide artık evde koycak yer kalmadı ya
şu an önceliğim dolabı yenilemek :)
günaydın tatlım çok sevdim gelinliği görebilir miyiz :)
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın :)
Ayyy ben de ondan korkuyorum ya, ben heyecanlanınca hemen olurumTemmuzda çıktık vandan antepe gidiyoruz. Bende başladı bi ishal:) yolda perişan olduğuma mı yanayım yoksa ordaki rezilliğime mi yanayım bilemedim:)
iyiyim canım sen nasılsın :)iyi aksamalr cnm nasılsın cok guzel elbise cnm neden bu kadar iç çamasırı aldıryor ki anne evlendikten sonra alırsın bende alacam ama bu kadar cok degil valla=)
iyiyim canım sen nasılsın :)
çok olmalıymış anem öyle diyo napcaksam o kadar çamaşırı ayrı konu tabi
sen kaç tane alcaksın :)
:)) ayy rezil bi durum ama :)Ayyy ben de ondan korkuyorum ya, ben heyecanlanınca hemen olurumBir de ses duyulcak diye yapamam da..
![]()
orya nasıl oldun hasta gibiydin
Ciciler aldım bi sürü:) 4 5 tane de şal aldım:))
Ne gün buluşuruz bilemiyorum ama ona da az kaldıAilesi ile tanışıcam çok heyecanlıyımmmm
![]()