2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın iki gözümün çiçeğiii:KK19::KK68:Kuzu bak son 3 hafta kaldı..Kendi nişanımdan sonra seni himayeme alıcam
:cool::KK53:

Canııım beni almaya geleceğin günü heyecanla bekliyorumm :KK60::KK68::KK68:

Nasılsın yavru kuş :D içimden böyle demek geldi olurmu

İyiyim canımm sen nasılsııın :KK51: Olur tabii ki neden olmasın :KK37:

Orya Orya yavru kuş ben balayında giricem denize, havuza..ne için gidiyoz ki?

Kız girme sistit falan olursun Allah korusun sonra canım cicim ayların hastanede geçer :( Gezin eğlenin balayı bu ne yapılır şimdi onu mu anlatıyım burda kız :KK30::KK30:

Aynı anda yavru kuş demişiz Orya Orya ya :)

Canlarım benimmm :KK36::KK36: Hepinizin yavru kuşu olabilirim :confused:

off offf bi pasta bile 500 tl ya :KK61: ablamla konustum 30 kişilik fln sorcak.dilimleri büyük hesaplanıyor genelde dedi,daha küçük keseriz dedi :) aslında doğru da çünkü biz işyerinde doğumgümü fln oldugunda,8 kişilik pasta alıp 15 kişi fln yiyoruz yani :KK53: birazda küçük dilim yesin insanlar :KK53:
Aynen canım 10 kişilk pasta yapıyorum 20 kişiye yetiyor :)

Kız girme sistit falan olursun Allah korusun sonra canım cicim ayların hastanede geçer :KK43: Gezin eğlenin balayı bu ne yapılır şimdi onu mu anlatıyım burda kız :KK30::KK30:

Bekle yavru panda, son 23 gün kaldı..biraz daha sabret:pYa ben pek iyi değilim yüzmede zaten..hem gerekirse o malum :eek::eek::KK23:durumu ertelerim, paşalar gibi balayı yapıcam ayol :KK70:

Bekle yavru panda, son 23 gün kaldı..biraz daha sabret:pYa ben pek iyi değilim yüzmede zaten..hem gerekirse o malum :eek::eek::KK23:durumu ertelerim, paşalar gibi balayı yapıcam ayol :KK70:

Sabrediyorum canıım :) Yüzmeye zaten vakit kalmaz :KK70: Ohh ya ne güzel canım sonra hep evde baş başa olucaksınız zaten :D Amaaan ben karışmıyım en iyisi :KK69:

Kız girme sistit falan olursun Allah korusun sonra canım cicim ayların hastanede geçer :KK43: Gezin eğlenin balayı bu ne yapılır şimdi onu mu anlatıyım burda kız :KK30::KK30:

İyiyim bende canım :D

Sabrediyorum canıım :) Yüzmeye zaten vakit kalmaz :KK70: Ohh ya ne güzel canım sonra hep evde baş başa olucaksınız zaten :D Amaaan ben karışmıyım en iyisi :KK69:

Bak şimdi farklı şeyler düşünür oldum, töbe töbee :p:p:p:oops::oops::oops:Sana zaten naklen yayın yapıcam ben whatsaptan :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hııım o zaman olduuu :D :D

Hehehhhehe :D Aaa aaaa a balayından mı naklen yayın yapıcan :KK57::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Her anımda yapıcam,ni var sakıncası mı var heee:KK53::KK20: Zaten burda ki kınaya bekliyorum, şimdiden söylüyorum, yok duymadım, yok görmedim, yok bilmem ne kabul etmiyorum cicimmm :confused:

Her anımda yapıcam,ni var sakıncası mı var heee:KK53::KK20: Zaten burda ki kınaya bekliyorum, şimdiden söylüyorum, yok duymadım, yok görmedim, yok bilmem ne kabul etmiyorum cicimmm :confused:

Aa a hiç olur mu bi sakıncası hiç bir sakıncası yok canım benim tecrübe olur bana :KK70: Tamam canım inşallah bi ajandama bakmam lazım boş mu kına günü :confused::confused:

Back
X