- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Günaydınnnn güzel musmutlu bi gün olsun![]()
Günaydın canım :) inşallahhhh güzel bir gün olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnn güzel musmutlu bi gün olsun![]()
Günaydın iki gözümün çiçeğiiiKuzu bak son 3 hafta kaldı..Kendi nişanımdan sonra seni himayeme alıcam
![]()
Nasılsın yavru kuşiçimden böyle demek geldi olurmu
Orya yavru kuş ben balayında giricem denize, havuza..ne için gidiyoz ki?
Aynı anda yavru kuş demişizOrya ya :)
Aynen canım 10 kişilk pasta yapıyorum 20 kişiye yetiyor :)off offf bi pasta bile 500 tl yaablamla konustum 30 kişilik fln sorcak.dilimleri büyük hesaplanıyor genelde dedi,daha küçük keseriz dedi :) aslında doğru da çünkü biz işyerinde doğumgümü fln oldugunda,8 kişilik pasta alıp 15 kişi fln yiyoruz yani
birazda küçük dilim yesin insanlar
![]()
Nasılsın yavru ceylan![]()
:) İyiyim canım, sen nasılsın..Ayy beni görsen pek bir yavru durumum yok benimAma
Orya mini birşey ya
![]()
Canııım beni almaya geleceğin günü heyecanla bekliyorumm
İyiyim canımm sen nasılsııınOlur tabii ki neden olmasın
Kız girme sistit falan olursun Allah korusun sonra canım cicim ayların hastanede geçerGezin eğlenin balayı bu ne yapılır şimdi onu mu anlatıyım burda kız
Canlarım benimmmHepinizin yavru kuşu olabilirim
![]()
Bekle yavru panda, son 23 gün kaldı..biraz daha sabretYa ben pek iyi değilim yüzmede zaten..hem gerekirse o malum
durumu ertelerim, paşalar gibi balayı yapıcam ayol
![]()
Aaa aa nerem mini![]()
İyiyim bende canımCanııım beni almaya geleceğin günü heyecanla bekliyorumm
İyiyim canımm sen nasılsııınOlur tabii ki neden olmasın
Kız girme sistit falan olursun Allah korusun sonra canım cicim ayların hastanede geçerGezin eğlenin balayı bu ne yapılır şimdi onu mu anlatıyım burda kız
Canlarım benimmmHepinizin yavru kuşu olabilirim
![]()
Sabrediyorum canıım :) Yüzmeye zaten vakit kalmazOhh ya ne güzel canım sonra hep evde baş başa olucaksınız zaten
Amaaan ben karışmıyım en iyisi
![]()
Olsunnn yavru ceylansın sen artık:) İyiyim canım, sen nasılsın..Ayy beni görsen pek bir yavru durumum yok benimAma
Orya mini birşey ya
![]()
İyiyim bende klasik bir iş günü daha canm:) İyiyim canım, sen nasılsın..Ayy beni görsen pek bir yavru durumum yok benimAma
Orya mini birşey ya
![]()
Bana kıyasla baya minik kalıyorsun :)
Bak şimdi farklı şeyler düşünür oldum, töbe töbeeSana zaten naklen yayın yapıcam ben whatsaptan
![]()
Olsunnn yavru ceylansın sen artık![]()
İyiyim bende klasik bir iş günü daha canm
Hııım o zaman olduuu![]()
HehehhheheAaa aaaa a balayından mı naklen yayın yapıcan
![]()
Her anımda yapıcam,ni var sakıncası mı var heeeZaten burda ki kınaya bekliyorum, şimdiden söylüyorum, yok duymadım, yok görmedim, yok bilmem ne kabul etmiyorum cicimmm
![]()
Aa a hiç olur mu bi sakıncası hiç bir sakıncası yok canım benim tecrübe olur banaTamam canım inşallah bi ajandama bakmam lazım boş mu kına günü
![]()
Tamamm anlaştıkk yaşasınn bunu kutlamalıyımmSenide yavru panda ilan ediyorumAma sevimli pandalardan hee
![]()