Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresi orası?felaket kar başladı yarın tatil olabilir canlar
Adet başlamadı o zaman canım?Lazere geldim. Randevu verdiler. Şimdi diyolar biz sizi aramadık. Kızdım dedim artık bunun bahanesi yok. Alacaksınız dedim. Şimdi alacaklar bakalım
öncelikle hoşgeldin canımm tarihh belli mi??Mrblar bende geldimm. Benim düğüne daha var ama şimdiden heyecan var. Hazırlıklara hemebcik başlamak istiyorum ama ailem durduruyor daha vakit var diye![]()
felaket kar başladı yarın tatil olabilir canlar
merabalar kızlarrr![]()
Mrblar bende geldimm. Benim düğüne daha var ama şimdiden heyecan var. Hazırlıklara hemebcik başlamak istiyorum ama ailem durduruyor daha vakit var diye![]()
hoşbuldumm naberr canmmHadi bakalııım :) Neresi orasıı :)
Merhaba canım hoşgeldin :)
Merhaba hoşgeldin aramıza :) Biraz kendini tanıtır mısın?
hoşbuldumm naberr canmm![]()
merhaba canım hoşgeldin nasılsın :)merabalar kızlarrr![]()
merhaba tarih ne zaman :)Mrblar bende geldimm. Benim düğüne daha var ama şimdiden heyecan var. Hazırlıklara hemebcik başlamak istiyorum ama ailem durduruyor daha vakit var diye![]()
iyiyim ben deeÇok şükür canım iyiyim sen nasılsın :)
hb hatunum iyiyim sennnmerhaba canım hoşgeldin nasılsın :)
merhaba tarih ne zaman :)
iyiyim bende kuzum erkek parfümlerini araştırıyorum :)hb hatunum iyiyim sennn![]()
ooo sevgililer günü için mi bakimm=)iyiyim bende kuzum erkek parfümlerini araştırıyorum :)
3 ü bir arada diyelim canım doğum günü sevgililer günü yıl dönümü :) kişiye özel set aldım saat begendim bide parfüm :) başka ne olabilir bilmiyorum :)ooo sevgililer günü için mi bakimm=)
ayyy bu okul hep engel benim bitiyo şükür :)Bir düzel tutsaa aay sohbete katilcam. Kayseri deyim kizlar uc aydir sözlüyum 2016 da düğün okul var benim üçüncu sinif bitince de dugun insallah
Benim ki uzayadabilir de artiik gelip gitcem oyle olursa da olmsaz insallah sevindim adina vala:)3 ü bir arada diyelim canım doğum günü sevgililer günü yıl dönümü :) kişiye özel set aldım saat begendim bide parfüm :) başka ne olabilir bilmiyorum :)
ayyy bu okul hep engel benim bitiyo şükür :)
oo süpermişş 3ü biarada=) atkı olabilirr3 ü bir arada diyelim canım doğum günü sevgililer günü yıl dönümü :) kişiye özel set aldım saat begendim bide parfüm :) başka ne olabilir bilmiyorum :)
ayyy bu okul hep engel benim bitiyo şükür :)
hangi bölümdesin :)Benim ki uzayadabilir de artiik gelip gitcem oyle olursa da olmsaz insallah sevindim adina vala:)
atkıyı daha önce örmüştüm kuzum :)oo süpermişş 3ü biarada=) atkı olabilirr![]()
Edebiyat canım seninhangi bölümdesin :)