2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mrblar bende geldimm. Benim düğüne daha var ama şimdiden heyecan var. Hazırlıklara hemebcik başlamak istiyorum ama ailem durduruyor daha vakit var diye:KK17:

felaket kar başladı yarın tatil olabilir canlar

Hadi bakalııım :) Neresi orasıı :)
merabalar kızlarrr:KK69:

Merhaba canım hoşgeldin :)

Mrblar bende geldimm. Benim düğüne daha var ama şimdiden heyecan var. Hazırlıklara hemebcik başlamak istiyorum ama ailem durduruyor daha vakit var diye:KK17:

Merhaba hoşgeldin aramıza :) Biraz kendini tanıtır mısın?

Bir düzel tutsaa aay sohbete katilcam. Kayseri deyim kizlar uc aydir sözlüyum 2016 da düğün okul var benim üçüncu sinif bitince de dugun insallah

ooo sevgililer günü için mi bakimm=)
3 ü bir arada diyelim canım doğum günü sevgililer günü yıl dönümü :) kişiye özel set aldım saat begendim bide parfüm :) başka ne olabilir bilmiyorum :)
Bir düzel tutsaa aay sohbete katilcam. Kayseri deyim kizlar uc aydir sözlüyum 2016 da düğün okul var benim üçüncu sinif bitince de dugun insallah
ayyy bu okul hep engel benim bitiyo şükür :)

3 ü bir arada diyelim canım doğum günü sevgililer günü yıl dönümü :) kişiye özel set aldım saat begendim bide parfüm :) başka ne olabilir bilmiyorum :)

Benim ki uzayadabilir de artiik gelip gitcem oyle olursa da olmsaz insallah sevindim adina vala:)

oo süpermişş 3ü biarada=) atkı olabilirr:KK66:

Back
X