kızlar 2 gündür gerginim biraz

nişanlımla araba aldık bi kaç ay önce krediyi ben çekmiştim ama nişanlım ödüyo taksitleri
abisi ve kendisi aile şirketleri var beraber çalışıyolar normalde konuşmuştuk aşkım hergün babam gidip geliyo nasılsa işe bende onunla giderim hem benzin masrafımız azalmış olur dedi bu şekilde konuştuk abiside ev aldığı için kendi arabasını satmıştı motoru var şuan ama 1 aydır falan bizim arabayla gidiyo işe geçen gün akşam nişanlımla konuşuyoduk mesaiye kalmıştı işyerinde (abisi hiç bi zaman mesaiye kalmaz) bizim arabanın su deposu patlamış dedi nasıl oldu dedim abim arabayı aldı eve gidiyodu o giderken patlamış beni çağırdı onunla uğraştım yaptırdım dedi bende sinirlendim neden arabayla gidip geliyo dedim neymiş motorda üşüyomuş oda babanla gitsin işe dedim ( aynı binadalar ) sabah erken kalkamıyo dedi akşamda erken çıkıyo dedi ..
acayip sinirlendim kızlar banane abisi üşüyosa erken kalkamıyosa akşam eve erken dönüyosa o keyif yapcak benzinini biz karşılicaz hadi onuda geçtim dün akşamki olaydan sonra iyice gerildim
dün kargom geldi büyük bi koli eve götürmem imkansız nişanlımı aradım akşam arabayla gelsende koliyi eve götürsek diye bana ne dese beğenirsiniz abim eve gidicek arabayla

ve ben annemin iş yerinden tanımadığım bi abiyle o koliyi eve götürmek zorunda kaldım

sizce ben mi abartıyorum kendi arabamız var ama bizden çok abisinin hizmetinde araba konuşmuyorum şimdi nişanlımla çok kırgınım sana dedim akşam aradı bunda kırılcak bişey yok diyo normal bişey gibi konuşuyo sizce normal mi bu durum