• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Böyle de saçma yani nişanlın kullansın o zaman en azından aldığınız benzini siz kullanmış olursunuz..
benzininden de geçtim hadi ama akşamki durum çok canımı sıktı kendi arabamız var ama tanımadığım insanlara minnet ettirdi beni çok zoruma gitti

çok üstüne gitmedim zaten kavga etmedim sadece kırgın olduğumu belirttim
hani yeri geldi arabayı benim babama bıraktı lazım olur sende kalsın dedi ( babam düğün masrafları için arabasını sattıda ) şimdi abisi kullanınca böyle ben kıskançlık yapıyomuş durumuna düşmek istemiyorum ama koca koliyi tek başıma götüremem eve ve tanımadığım bi insan gelip beni eve götürdü onun gelip götürmesi gerekirdi çok sinir bozucu bi durum
tatlım bende sinir olurdum. ama anlamadığım araba abide ok. eve gidecek bilmem ne giderken o gelip alsın seni ve koliyi. İlla nişanlının gelmesi gerkmiyor elalem seni götürene kadar abi ne güne duruyor?

benzininden de geçtim hadi ama akşamki durum çok canımı sıktı kendi arabamız var ama tanımadığım insanlara minnet ettirdi beni çok zoruma gitti
Haklısın canım nişanlının iyi niyetinden işte hayır demeye çalışsın biraz evlenince aynı binadamı oturacaksınız ?

tatlım bende sinir olurdum. ama anlamadığım araba abide ok. eve gidecek bilmem ne giderken o gelip alsın seni ve koliyi. İlla nişanlının gelmesi gerkmiyor elalem seni götürene kadar abi ne güne duruyor?
böyle bişeyi teklif bile etmediler canım eltime söyledim akşam (abisinin eşine) gündüz haberi vardı zaten koliden mesajlaşmıştık nasıl götürcem falan dedim nişanlıma söyleyeyim gelip alsın beni dedim daha sonra nişanlımla konuştum gel diye abim eve gidicek dedi arkasından eltime yazdım gelmiyo benimki abisi eve gidicekmiş dedim ben istersen konuşurum seninkiyle diyo ya önce sen kendi eşinle konuşsana çocukların arabasını niye alıyosun diye...
gelmiş bana ben seninkiyle konuşayım istersen diyo yok konuşma dedim bende.. o söylerse uygun olmaz aramız bozulur dahada

Haklısın canım nişanlının iyi niyetinden işte hayır demeye çalışsın biraz evlenince aynı binadamı oturacaksınız ?
yok canım eltim gel diyoda yok ben istemem ne kendi aileme nede onun ailesine yakın olmak istemiyorum çok yakın olmak iyi olmuyo allahtan nişanlımda aynı fikirde iki tarafada yakın olmasın diyo

evlenincede bu durumun devam etmesinden korkuyorum bi işleri olcak bizim arabayı isticekler yada nişanlım hergün onu işe götürüp getircek umarım en kısa zamanda araba alır abisi kendine :KK14:

Bu durumlar can sıkıcı huzur bozucu oluyor ne yazıkki keşke evendikten sonra alsaydınız arabayı , böyle olunca senin işin varken başkasında olduğunda ister istemez kendi arabam var ama başkası sayesinde faydasını göremiyorum diye söz oluşuyor ister istemez.

arabayı satsanız olmaz mı?

böyle bişeyi teklif bile etmediler canım eltime söyledim akşam (abisinin eşine) gündüz haberi vardı zaten koliden mesajlaşmıştık nasıl götürcem falan dedim nişanlıma söyleyeyim gelip alsın beni dedim daha sonra nişanlımla konuştum gel diye abim eve gidicek dedi arkasından eltime yazdım gelmiyo benimki abisi eve gidicekmiş dedim ben istersen konuşurum seninkiyle diyo ya önce sen kendi eşinle konuşsana çocukların arabasını niye alıyosun diye...
gelmiş bana ben seninkiyle konuşayım istersen diyo yok konuşma dedim bende.. o söylerse uygun olmaz aramız bozulur dahada

eltine hiç yansıtma böyle durumları . nişanlınla konuş canım yarın birgün eltin laf edebilir can sıkıcı .

günaydın kızlar hayırlı cumalar.
kaç gündür nişan çikolatası bakıyorum resimdeki şekilde istiyorum fakat yapımı ile ilgili bir kaynak bulamadım ne yazıkki

Slayt257.jpg

Bilginiz var mı?

Fiyat aldım 200 tl dedi ben kendm yapsam daha uyguna gelir diye düşünüyorum

ne demek canım benim :) aynen benimde yüzüm küçük gösteriyo ya daha erken diyenlere yaşımı döyleyince sen okadar oldun mu ya normalmiş ozaman diyolar :KK45:

sözlüm benim bi fotoğrafımı göstermişti ablasına ilk kez.ablası yaşıma inanmamış 16 yaşında olduğumu iddia etmişti.nüfus cüzdanımın fotoğrafını çekip yollamıştım öyle inanmıştı.:))) o kadar da değil ama 18-19 gösterdiğimi söylüyolar :) şimdi pek avantajlı değil ama ilerde çok avantajı olcak bize :)

Bu durumlar can sıkıcı huzur bozucu oluyor ne yazıkki keşke evendikten sonra alsaydınız arabayı , böyle olunca senin işin varken başkasında olduğunda ister istemez kendi arabam var ama başkası sayesinde faydasını göremiyorum diye söz oluşuyor ister istemez.

arabayı satsanız olmaz mı?
sattırmaz nişanlım canım
şimdilik bişey demicem ama düğüne az kaldı telaşlar başlicak martta ev bakmaya başlarız ozamanda hala yok bugün ev bakamayız araba abimde derse ozaman gerçekten lafımı esirgemicem direk abisiyle konuşcam o keyif yapcak diye kendi arabamızı kullanamicaz mı dimi ama

tabiki onun söylemesi olmazki.o söyelyince yaparsa ben olsam daha çok sinir olurum. beni takmıyor onu dinliyor diye. Bence eltide de sorun var senin nişanlınla konuşana kadar kendi eşine demeliydi böle böle git al diye. Yani önce senin maduryetini bi gidersinler bir yardımcı olsunlar sonra nişanlınla konuşulcaksa konuşulur.düşüncesiz insanları hiç sevmiyorum ya. Ama evlenince bukadar olacağını düşünmüyorum ben. sen genede sakince derdini anlatmaya çalış tartışma bence. tartışırsan haklılığının üstü kapatılır kıskanıoyorsun olur.

günaydın kızlar hayırlı cumalar.
kaç gündür nişan çikolatası bakıyorum resimdeki şekilde istiyorum fakat yapımı ile ilgili bir kaynak bulamadım ne yazıkki
Günaydın canım.
Daha uyguna mı gelir bilemedim gelebilir tabii ama nişan çikolatasını neden sen alıyosun? Onlar gelirken alsın kendisi seçsin sürpriz oluversin :)

sattırmaz nişanlım canım
şimdilik bişey demicem ama düğüne az kaldı telaşlar başlicak martta ev bakmaya başlarız ozamanda hala yok bugün ev bakamayız araba abimde derse ozaman gerçekten lafımı esirgemicem direk abisiyle konuşcam o keyif yapcak diye kendi arabamızı kullanamicaz mı dimi ama

Sen hiç abisiyle muhattap olma derim nişanlınla konuş güzelce canım. Nişanlın belki laf edeblr.

sözlüm benim bi fotoğrafımı göstermişti ablasına ilk kez.ablası yaşıma inanmamış 16 yaşında olduğumu iddia etmişti.nüfus cüzdanımın fotoğrafını çekip yollamıştım öyle inanmıştı.:))) o kadar da değil ama 18-19 gösterdiğimi söylüyolar :) şimdi pek avantajlı değil ama ilerde çok avantajı olcak bize :)
evet canım geçen sene bi arkadaşımla cafeye oturmuştuk 18 yaşından küçükler giremiyo oraya garson geldi 18 yaşından küçükleri almıyoruz kimliğinizi görebilirmiyim dedi bana yanımdaki arkadaşım benden 1 yaş küçüktü ama ona sormadı bile :KK45: kimliği görünce şaşırdı garson kusura bakmayın dedi giyim tarzındanda kaynaklanıyo genelde spor giyinirim ben bide makyaj yapmazsam baya küçük sanıyolar boyumda uzun ama yüzüm küçük gösteriyo

Günaydın canım.
Daha uyguna mı gelir bilemedim gelebilir tabii ama nişan çikolatasını neden sen alıyosun? Onlar gelirken alsın kendisi seçsin sürpriz oluversin :)

Ben almıcam canım gidip bakıcaz o alacak bende bu şekilde süslemesini yaparm diye düşündüm süprizden ziyade bu şekilde olması benim daha çk hoşuma gider canım

kızlar 2 gündür gerginim biraz :KK14:
nişanlımla araba aldık bi kaç ay önce krediyi ben çekmiştim ama nişanlım ödüyo taksitleri
abisi ve kendisi aile şirketleri var beraber çalışıyolar normalde konuşmuştuk aşkım hergün babam gidip geliyo nasılsa işe bende onunla giderim hem benzin masrafımız azalmış olur dedi bu şekilde konuştuk abiside ev aldığı için kendi arabasını satmıştı motoru var şuan ama 1 aydır falan bizim arabayla gidiyo işe geçen gün akşam nişanlımla konuşuyoduk mesaiye kalmıştı işyerinde (abisi hiç bi zaman mesaiye kalmaz) bizim arabanın su deposu patlamış dedi nasıl oldu dedim abim arabayı aldı eve gidiyodu o giderken patlamış beni çağırdı onunla uğraştım yaptırdım dedi bende sinirlendim neden arabayla gidip geliyo dedim neymiş motorda üşüyomuş oda babanla gitsin işe dedim ( aynı binadalar ) sabah erken kalkamıyo dedi akşamda erken çıkıyo dedi ..
acayip sinirlendim kızlar banane abisi üşüyosa erken kalkamıyosa akşam eve erken dönüyosa o keyif yapcak benzinini biz karşılicaz hadi onuda geçtim dün akşamki olaydan sonra iyice gerildim
dün kargom geldi büyük bi koli eve götürmem imkansız nişanlımı aradım akşam arabayla gelsende koliyi eve götürsek diye bana ne dese beğenirsiniz abim eve gidicek arabayla :KK62: ve ben annemin iş yerinden tanımadığım bi abiyle o koliyi eve götürmek zorunda kaldım :KK61:
sizce ben mi abartıyorum kendi arabamız var ama bizden çok abisinin hizmetinde araba konuşmuyorum şimdi nişanlımla çok kırgınım sana dedim akşam aradı bunda kırılcak bişey yok diyo normal bişey gibi konuşuyo sizce normal mi bu durum

bence gidip gelirken kullanmasında sakınca yok canım.ama anlıyorum seni eminimki daha sen kullanmadan onların kullanmasına sinir oluyosundur.sizin arabanız sonuçta.yalnız diğer konuda nişanlın çok ayıp etmiş bencede.yani abisi sizin arabayla eve gidicek sen başkasıyla.tepki vermekte çook haklısın.

bence gidip gelirken kullanmasında sakınca yok canım.ama anlıyorum seni eminimki daha sen kullanmadan onların kullanmasına sinir oluyosundur.sizin arabanız sonuçta.yalnız diğer konuda nişanlın çok ayıp etmiş bencede.yani abisi sizin arabayla eve gidicek sen başkasıyla.tepki vermekte çook haklısın.
gidip gelmesine 1 aydır bişey demiyorum zaten sadece geçen gün arabada sorun çıkmış araba abisindeyken benimki gitmiş yaptırmış ya madem biniyosun madem araba sendeyken bi sorun çıktı git yaptır bari arıyo benimkini arabada böyle bi sorun çıktı diyo benimki gidip yaptırıyo parasından değil yani düşüncesizlik canımı sıkıyo
o konuda zaten çok kırgınım başkasına minnet ettirdi beni

Back
X