Ay ben görmek istiyorummm beni izleseneekızlar istemeden falan bahsedince çok özendim fotolarıma baktımsiizn içinde albüme yükledim
bakmak isteyenler baksın sonra sileyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben görmek istiyorummm beni izleseneekızlar istemeden falan bahsedince çok özendim fotolarıma baktımsiizn içinde albüme yükledim
![]()
Aaa bakmak istiyoruuuum
Ama nasııl? Göremediiim![]()
albümde foto görünmüyorki canım
İşte aynen dediğin gibi ben de 16-17 yaşındaydım bu arada biz çıkmaya başladığımızda daZamanla biraz daha aşıyoruz evet. Bir de şu var biz çıkmaya başladığımızda 17 yaşındaydımBenim deli çağlarım, onun da yavaş yavaş birey olduğu yaşlar. Zıtlık çoktu anlayacağın. Artık duruluyoruz yavaştan
bende görmek istiyorum suan çok ihtiyacım var buna:)kızlar istemeden falan bahsedince çok özendim fotolarıma baktımsiizn içinde albüme yükledim
![]()
bakabilrisn canımAy ben görmek istiyorummm beni izlesenee![]()
ben gayette 23 yasındaydım hala karısıyor beni deli ediyorİşte aynen dediğin gibi ben de 16-17 yaşındaydım bu arada biz çıkmaya başladığımızda daGerçi bizim aramızda 1 yaş fark var ben deli o benden deliydi yaniii
![]()
özellikle senden dolayı yükledim canım bakabilrisin :)bende görmek istiyorum suan çok ihtiyacım var buna:)
çok güzel olmuşun canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin çok güzel olmuşözellikle senden dolayı yükledim canım bakabilrisin :)
Eeee göremiyorum bennnkızlar istemeden falan bahsedince çok özendim fotolarıma baktımsiizn içinde albüme yükledim
![]()
canım senide şimdi izlemeye aldım tekrar bakarmısınEeee göremiyorum bennn![]()
özellikle senden dolayı yükledim canım bakabilrisin :)
amin canım teşekkür ederim :)çok güzel olmuşun canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin çok güzel olmuş
pardon cnaım yaBenim gibi meraklı hatunu unuttun sanırım![]()
amin canım hepimizi inş
curlygirl ben baktııım :)
Çok güzel hepsi canıım. Kahve tuzlama fotosu çok muzip
Ben de dev bir tuzlukla dökmüştüm o geldi aklıma![]()
canım ya çok teşekkür ederimama siz çok güzelsiniz o alyans fotosu ne tatlı bayıldım maşallah Allah nazarlardan korusun
tatlım elbisenin rengi mutfaktaki gibi o fotoyu özellikle senin için ekledim. Benim annem dikiş diker ve bu elbisemide o dikti isteidğim gibi herşeyi ayarladı :)ama siz çok güzelsiniz o alyans fotosu ne tatlı bayıldım maşallah Allah nazarlardan korusun
maşallah herşeyin çok güzel olmus o tuzlama cok güzel olmuscanım ya çok teşekkür ederimben o tarz fotoları çok seviyordum nişanda benim için en önemli şey oydu
özellkkle dedim o pozu yakalıcaksınız yoksa bilemiyorum
çok şükür güzel çektiler
![]()