2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Zamanla biraz daha aşıyoruz evet. Bir de şu var biz çıkmaya başladığımızda 17 yaşındaydım :KK48: Benim deli çağlarım, onun da yavaş yavaş birey olduğu yaşlar. Zıtlık çoktu anlayacağın. Artık duruluyoruz yavaştan
İşte aynen dediğin gibi ben de 16-17 yaşındaydım bu arada biz çıkmaya başladığımızda da :D Gerçi bizim aramızda 1 yaş fark var ben deli o benden deliydi yaniii :D

curlygirl curlygirl ben baktııım :)
Çok güzel hepsi canıım. Kahve tuzlama fotosu çok muzip :D
Ben de dev bir tuzlukla dökmüştüm o geldi aklıma :D

ama siz çok güzelsiniz o alyans fotosu ne tatlı bayıldım maşallah Allah nazarlardan korusun

ama siz çok güzelsiniz o alyans fotosu ne tatlı bayıldım maşallah Allah nazarlardan korusun
canım ya çok teşekkür ederim :D ben o tarz fotoları çok seviyordum nişanda benim için en önemli şey oydu :D özellkkle dedim o pozu yakalıcaksınız yoksa bilemiyorum :D çok şükür güzel çektiler :D

tatlım elbisenin rengi mutfaktaki gibi o fotoyu özellikle senin için ekledim. Benim annem dikiş diker ve bu elbisemide o dikti isteidğim gibi herşeyi ayarladı :)

canım ya çok teşekkür ederim :KK70: ben o tarz fotoları çok seviyordum nişanda benim için en önemli şey oydu :KK70: özellkkle dedim o pozu yakalıcaksınız yoksa bilemiyorum :KK70: çok şükür güzel çektiler :KK70:
maşallah herşeyin çok güzel olmus o tuzlama cok güzel olmus

Back
X