Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet güzel ellerine sağlık annenin renkte basarılı ama benim ten rengime gitmez renk model güzeltatlım elbisenin rengi mutfaktaki gibi o fotoyu özellikle senin için ekledim. Benim annem dikiş diker ve bu elbisemide o dikti isteidğim gibi herşeyi ayarladı :)
canım pastamı kendim yaptım. Maket pasta o. Ben pasta yapıp satıyorum. ama son 2 gün kala yapamam diye maket pasta yaptım. Orda bu kesildi ama dağıtılan şirketin kendi pastasıydıcurlygirl beybii pastaya da ayrı bayıldım onu da söylemeden edemiceğim. Ben de katlı yaptırmak istemiştim de ehrkes eksmesi çok zor bilmem ne diye vazgeçirmişti. Normalde de kendi fikirlerimi başaksı için değiştirmem ama pişman olmayayım diye dediklerini yaptım, pişman oldum
![]()
teşekkür ederim canım :)evet güzel ellerine sağlık annenin renkte basarılı ama benim ten rengime gitmez renk model güzel
Aaa cidden mii. Ne güzel yapmışsın yaa. Valla fikir de çok iyimiş tebriklerrr :)canım pastamı kendim yaptım. Maket pasta o. Ben pasta yapıp satıyorum. ama son 2 gün kala yapamam diye maket pasta yaptım. Orda bu kesildi ama dağıtılan şirketin kendi pastasıydı
pardon cnaım yahemen bakabilirsin
teşekkürler canım :) konsept olmsı için uğraştım kurabiyeler pasta falan konsept şeklinde olması gerekiyordıAaa cidden mii. Ne güzel yapmışsın yaa. Valla fikir de çok iyimiş tebriklerrr :)
offf cok kötü olmuş yaaaCanım Maşallah, çok çok beğendim ya :) Allah nazarlardan saklasınnn
Üzüldüm ya ben kendime, nişanım da çok üzücü şeyler olmuştu..Evimde yapamadım, istemede olan fotoğraflar silindi..hep içimde kalır mı acaba
![]()
çok güzel olmuşlarrteşekkürler canım :) konsept olmsı için uğraştım kurabiyeler pasta falan konsept şeklinde olması gerekiyordıbak bunlarda diğerleri
canım sen hiç üzülme malesef oluyor öyle aksilikler. Benimde isteme günümde çok tatsız şeyler yaşandı. Ben hatırlmaak dahi istemiyorum. dile getirmiyorum hiç. allahtan ertesi gün nişanda sorun olmadı. Sen şimdiki mutluluğuna bak düşünme onlarıCanım Maşallah, çok çok beğendim ya :) Allah nazarlardan saklasınnn
Üzüldüm ya ben kendime, nişanım da çok üzücü şeyler olmuştu..Evimde yapamadım, istemede olan fotoğraflar silindi..hep içimde kalır mı acaba
![]()
herseyin harika olmus ben nasıl yetişeceğim hepsineteşekkürler canım :) konsept olmsı için uğraştım kurabiyeler pasta falan konsept şeklinde olması gerekiyordıbak bunlarda diğerleri
yetişirsin canım bende herşeyi 1 ay içinde hazırladım ve daha görmediğiniz bir sürü şey. ve hepsini ben kendim yaptım. nişanlım her ne kadar uğraşıyorum desede ben koşturdum . sende yetiştirirsinherseyin harika olmus ben nasıl yetişeceğim hepsine![]()
inşallah detayları alırım senden zamanı geldiğinde güzel olsun istiyorumyetişirsin canım bende herşeyi 1 ay içinde hazırladım ve daha görmediğiniz bir sürü şey. ve hepsini ben kendim yaptım. nişanlım her ne kadar uğraşıyorum desede ben koşturdum . sende yetiştirirsin
yardımcı olurum tabi canım. bohçada nişanlıma giden bohça fikir olsun diye koyduminşallah detayları alırım senden zamanı geldiğinde güzel olsun istiyorum
kardesime de yaptık o da cok detaycı herseyi güzel oldu ama vakti vardı onun değişik fikirler ve önerileri seviyorum desteğini alırım sağol canımyardımcı olurum tabi canım. bohçada nişanlıma giden bohça fikir olsun diye koydum
Maşallah çok güzelsiniz.. Allah daim etsin canımcanım senide şimdi izlemeye aldım tekrar bakarmısın
canım ya çok teşekkür ederimben o tarz fotoları çok seviyordum nişanda benim için en önemli şey oydu
özellkkle dedim o pozu yakalıcaksınız yoksa bilemiyorum
çok şükür güzel çektiler
![]()
Kıyamamm ya üzülme nasıl silindi ki , düğünde bol bol çekilirsinizCanım Maşallah, çok çok beğendim ya :) Allah nazarlardan saklasınnn
![]()