2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

curlygirl curlygirl beybii pastaya da ayrı bayıldım onu da söylemeden edemiceğim. Ben de katlı yaptırmak istemiştim de ehrkes eksmesi çok zor bilmem ne diye vazgeçirmişti. Normalde de kendi fikirlerimi başaksı için değiştirmem ama pişman olmayayım diye dediklerini yaptım, pişman oldum :D

tatlım elbisenin rengi mutfaktaki gibi o fotoyu özellikle senin için ekledim. Benim annem dikiş diker ve bu elbisemide o dikti isteidğim gibi herşeyi ayarladı :)
evet güzel ellerine sağlık annenin renkte basarılı ama benim ten rengime gitmez renk model güzel

curlygirl curlygirl beybii pastaya da ayrı bayıldım onu da söylemeden edemiceğim. Ben de katlı yaptırmak istemiştim de ehrkes eksmesi çok zor bilmem ne diye vazgeçirmişti. Normalde de kendi fikirlerimi başaksı için değiştirmem ama pişman olmayayım diye dediklerini yaptım, pişman oldum :KK70:
canım pastamı kendim yaptım. Maket pasta o. Ben pasta yapıp satıyorum. ama son 2 gün kala yapamam diye maket pasta yaptım. Orda bu kesildi ama dağıtılan şirketin kendi pastasıydı

canım pastamı kendim yaptım. Maket pasta o. Ben pasta yapıp satıyorum. ama son 2 gün kala yapamam diye maket pasta yaptım. Orda bu kesildi ama dağıtılan şirketin kendi pastasıydı
Aaa cidden mii. Ne güzel yapmışsın yaa. Valla fikir de çok iyimiş tebriklerrr :)

Aaa cidden mii. Ne güzel yapmışsın yaa. Valla fikir de çok iyimiş tebriklerrr :)
teşekkürler canım :) konsept olmsı için uğraştım kurabiyeler pasta falan konsept şeklinde olması gerekiyordı :D bak bunlarda diğerleri

Eklentiler

• PicsArt_1414735717775.webp
    PicsArt_1414735717775.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 85
Canım Maşallah, çok çok beğendim ya :) Allah nazarlardan saklasınnn:nazar:

Üzüldüm ya ben kendime:KK43::KK43:, nişanım da çok üzücü şeyler olmuştu..Evimde yapamadım, istemede olan fotoğraflar silindi..hep içimde kalır mı acaba :KK43:
canım sen hiç üzülme malesef oluyor öyle aksilikler. Benimde isteme günümde çok tatsız şeyler yaşandı. Ben hatırlmaak dahi istemiyorum. dile getirmiyorum hiç. allahtan ertesi gün nişanda sorun olmadı. Sen şimdiki mutluluğuna bak düşünme onları

yetişirsin canım bende herşeyi 1 ay içinde hazırladım ve daha görmediğiniz bir sürü şey. ve hepsini ben kendim yaptım. nişanlım her ne kadar uğraşıyorum desede ben koşturdum . sende yetiştirirsin
inşallah detayları alırım senden zamanı geldiğinde güzel olsun istiyorum

Canım Maşallah, çok çok beğendim ya :) Allah nazarlardan saklasınnn:nazar:

Üzüldüm ya ben kendime:KK43::KK43:, nişanım da çok üzücü şeyler olmuştu..Evimde yapamadım, istemede olan fotoğraflar silindi..hep içimde kalır mı acaba :KK43:
Kıyamamm ya üzülme nasıl silindi ki , düğünde bol bol çekilirsiniz

Back
X