ben biraz üzüldüm nişanlına. anladığım kadarıyla
1. ailesinden destek göremiyor.
2. maaşını alamıyor
bi erkek için çok zor durum
ben bile mesela işsiz kalıyorum çalışmasam bile sorun olmaz her biçimde üç beş kuruş kazanır geçinirim ama kafayı yiyorum mesela. maaş alamasam filan sinir oluyorum.. ailem destek olduğu halde ve bnim 5 kuruş borcumun olmadığı halde.
e senin nişanlında hiç destek yok her şeyi kendi başına taşıyor üzerine bi de çalşıyor emek veriyor ama maaş alamıyor çok çok kötü Allah yardımcısı olsun.
işçinin alın teri kurumadan ödemesini yapcaksın..
tabi ki tüm bu durumlar ilişkinize yansıyor. bununda nedeni
1. yine para alamadığı için sen zor durumda kalıyorsun öyle olunca o da sana karşı mahcup oluyor
2. yine para alamadığı için stresli ve gergin sana yansıtıyor
3. sen ondan bişeyler bekliyorsun hayal kuruyorsun ama o ilk önce maddiyatını düşünüyor
bu durumda bence nişanlının hatası
sana nefret ediyorum senden demesi .. bunu bunaldığı için o anlık sinirle dediğini düşünüyorum
inanki maddiyat her şey maaleef. oun içinde çok zor o yüzden belki bana kızıcaksınız ama ben empati yapınca ona da hak veriyorum bana göre tek hatası öfke kontrolünü yapamayıp sinirle seni kırması..
yoksa en büyük masrafı cep telefonu filan olan erkekler evlilik telaşında çok fazla yük altına giriyorlar. bu da zor bi durum özellikle aile desteği olmuyorsa canım