2950

ama belki diktirip daha ucuza kapatabilirim yani hemen hevesimi tıkamasına gerek yoktu. hatta istersen düğünden sonra satabilirim de dedim daha ne yapayım ki ?
Kız sen naptın adamı öyle valla suçluyken acımaya başladık biz bile

ama vallahi helal olsun sana
katil edicen adamı
Bakalım bi sinirim geçsin de
Anneleri karıştımaya karşıydım ama şansını zorluyor
Eğer şu gurur meselesini kapatıp yeniden heves edersem bu taktiği uygularım ama keçi inadım tuttu şu anda almam dedim almam. Dokunmam artık bişeye. Sonradan hepsi birden peşin peşin ona patlarsa da bilemem kendi kaşındı.
Kızlar bu bdv bende tam tersi etki yapıyor ya

Ben orda yazılanları okuyorum mesela bazıları aşırı fevri cevaplar veriyor bir dakika ya ne kadar yıkıcıyız diyip silkeleniyorum. Hatta vakti zamanında nişan öncesi biz ayrılıyorduk neredeyse, ben de oraya bir konu açayım dedim ve o günden sonra ben eski ben değilim

Demedikleri kalmadı bana sen evlenince kesin şiddet de görürsün para da vermez seni de çalıştırmaz vs. Bir şey de anlatmadım biliyor musunuz? Sadece üzgün olduğumu, sorunun da sevgilim olduğunu söylemiştim sanırım. Bana öyle yorumlar geldikçe dedim ki bu insanlar bence bana durumun bu kadar da mühim olmadığını göstermeye çalışıyorlar, hem de kafam dağılıyor. Yorumların gerçeklikten uzak olması hem eğlendirdi hem halime şükrettirdi.